Celeb

Rutinski plan i način prehrane za Kelly Brook - Zdravi Celeb

Eterična ljepota, Kelly Brook je engleski model, glumica i TV voditeljica. Priznata nevjerojatnom figurom pješčanog sata, Kelly je doista jedna od najzanimljivijih zvijezda Hollywooda. Veličina deset Kelly obožava svoj sladostrasni i zavojiti ženski bod. Nemajući namjeru izbaciti kilogram s tijela, bomba je ne proganja s idejom suzdržane hrane i teških vježbi. Radije slijedi hladan stav prema njima i jede ono što ju najviše privlači.

Uz pomoć svojih zavodljivih načina i sparnog tijela, model fab je uspio osvojiti brojne nagrade kao što su; ustrajno je bila nominirana za jednu od FHM 100 najseksi žena na svijetu od 1998. do 2010. godine, a krasila je naslovnicu posebnog izdanja FHM Svjetskog kupa 2010. i osvojila bezbroj drugih priznanja poput njih. Njezinu samospoznaju posjedovanja lika blaga može se prikladno odrediti iz činjenice da se ne odmiče od razmetanja svojim n * de bodom prema svijetu.

Vježba Kelly Brook

Budući da je praktična i realna, brineta vjeruje u zadovoljavanje zdravih životnih navika preko jezivih načina podmetanja kilograma. Cijeni osam sati spavanja, i bez obzira što se dogodilo, ne preskače svoje mirno vrijeme spavanja. Budući da joj zrake koje dopiru s televizora, računala, mobitela i sl. Ometaju san, prestaje biti ispred njih najmanje dva sata prije odlaska u krevet.

Plan prehrane Kelly Brook

Kelly je jedna od slavnih koja im omogućuje da uživaju u svojoj obožavanoj hrani bez ograničenja. Fenomenalna ljepotica ne vjeruje u pomodne planove ili planove prehrane; međutim, ona se jednom u životu pridržavala makrobiotičke prehrane. Plan prehrane uglavnom je veganski i sugerira ideju jedenja biljne hrane. Iako je s nutricionističkog stajališta, plan prehrane nije razočarao, ali umjesto da se smanji, kilogrami su joj se udebljali u programu prehrane. Prije nego što bi bilo prekasno, obnovila je stare prehrambene navike.

Drski model u srdačnoj je vezi s hranom i ne smatra ih svojim neprijateljima. Umjereno jede sve vrste hrane. Čak i kad je sa svojim prijateljima, ne zanosi se trenutkom i održava malu količinu porcije. Elektrificirajuća ljepotica prirodno prezire bezvrijednu hranu i svoju odbojnost prikazuje tako što se usmjerava prema njima. Pogledajmo tipični plan prehrane Kelly Brook.

Doručak - Kelly više voli doručkovati kašu, meko kuhana jaja, čaj, kavu itd.

Grickalice - Voli imati grickalice, voće, kikiriki, bademe itd. U svojim grickalicama.

Ručak Večera - Njezin ručak obično se sastoji od tune, lososa, sushija s miješanim povrćem itd.

Budući da Kelly jede puno hrane u obrocima, ne zahtijeva puno grickalica. I posjedujući svoj veliki apetit, Kelly razmazuje hranu jednom tjedno. Osim toga, umjesto da jede hranu u restoranima i hotelima, jer je gorljiva kuharica, ona više voli kuhati hranu kod kuće. U svoju prehranu uključuje dovoljno zdrave i hranjive hrane poput zelenog i lisnatog povrća, orašastih plodova, sjemenki, nemasnih proteina itd.

Rutina vježbanja Kelly Brook

Kelly Brook ide prema klasi Jiu Jitsu u Los Angelesu

Božanska ljepotica koja nije opsjednuta intenzivnim treninzima više voli aktivnosti na otvorenom nego u teretani. Samoproglašava se vrhunskom unutarnjom snagom, što joj omogućava neumorne tjelesne aktivnosti poput trčanja, penjanja stepenicama, planinarenja, plivanja, vožnje bicikla itd. Bez iscrpljenosti.

Bomba pogađa teretanu prema njezinom raspoloženju i cilju fitnesa. Budući da su njezini treninzi usmjereni na osiguravanje optimalne dobrobiti, njezin osobni trener daje joj bezbroj vježbi za izdržljivost i izgradnju izdržljivosti. Među konvencionalnim treninzima obožava raditi pilates i vježba ga dva puta tjedno.

Osim toga, ona vježba s proporcionalnim amalgamom zabave i vježbanja poput boksa, akvarobika, preskakanja, skakanja užeta itd. Kelly je u posljednje vrijeme zarobila kako izvodi mrtve liftove u teretani od strane njenog osobnog trenera Adam Ernster. Iako se uglavnom smatra da se žene drže podalje od dizanja utega, Kelly je djelovala prilično ugodno, ali i zabavno. Budući da je baletni plesač deset godina, također je dodalo gipkost silfinoj figuri Kelly.

Zdrava preporuka za ljubitelje Kelly Brook

Evo jedne preporuke za sve obožavatelje koji se ugledaju na tonu i uglatu figuru poput Kelly Brook.

Često ste potpuno spremni krenuti u programe mršavljenja, u stvari ih i slijedite, ali apetit svako malo iskače i ometa vas na putu da izgubite kilograme. Da biste provjeravali apetit, možete usaditi skakanje užeta u svoju svakodnevnicu i pridržavati se toga religiozno.

Budući da skakanje užetom ublažava razinu hormona koji stvara glad, poznat kao grelin u vašoj krvi, skakanjem užeta možete donijeti veliko smanjenje apetita. Iako druge vježbe poput trčanja i vožnje bicikla također ublažavaju oslobađanje grelinskog hormona, ali niti jedna od njih nije tako snažna kao skakanje užeta. Dakle, pridržavajući se znanstveno dokazane metode, svoj san o stjecanju tražene figure možete pretočiti u stvarnost, a da vas ne uznemiruju neželjene muke gladi.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found