Celeb

Hollywoodska kaskaderka Jessie Graff's Ninja Supermoves - Healthy Celeb

Jessie Graff

Prepreke u Američki Ninja ratnik izgledaju neosvojivi jer nekoliko uvjetovanih sportaša pada tijekom različitih faza reality showa. Izgledaju nenadmašno dok ih netko s laserski izoštrenim fokusom ne dohvati. Popularnost emisije izvire iz elementa nepredvidljivosti. Potrebna je sva čvrstina i odlučnost koju sudionici mogu skupiti da bi dominirali stazom, osim što su u izvrsnom fizičkom stanju.

Emisija koja slavi Elite Fitness

Kako kaže jedan od izvršnih producenata emisije, bez obzira koliko ste dobar ili iskusan sportaš ako vam glava nije na pravom mjestu, bilo kojeg dana možete pasti. Sad je to ponizno!

Franšiza svjetski poznate japanske staze s preprekama, Sasuke, emisija zahtijeva od sudionika da pređu niz prepreka ne prolazeći kroz različite faze u sve većem redoslijedu poteškoća sve dok ne stignu do vrha planine Midorijame; uspon užetom od 75 stopa trebao je biti izveden u roku od 30 sekundi! Prošlo je više od 8 godina od kada je show prvi put započeo, a samo su dva sportaša u sezoni 7 uspjela završiti cijeli tečaj. Svake sezone postoje novi preokreti. Veterani često izlaze rano, a novaci ponekad neočekivano odu daleko.

Prvenstveno reality show kojim dominiraju muškarci, u njemu ne vidite mnogo žena koje sudjeluju. Oni koji sudjeluju obično se eliminiraju kroz prve 2-3 prepreke. Nije posebno poznato da se žene fokusiraju na gornji dio tijela ili snagu stiska, a muškarci koji su u ovom reality showu otišli daleko imaju razrađenu atletsku pozadinu koja je podržana cjelogodišnjim treningom s namjerom da se natječu u svakoj sezoni sezone. Američki Ninja ratnik.

Jessie Graff visoki udarac

Žena koja je razbila stakleni strop za druge žene

Jessie Graff došla je i zaprepastila sve svojim nastupom 2016. godine tempirajući svaki potez do savršenstva. Iako je sudjelovala u prethodnim sezonama i nije mogla sasvim zabiti sve prepreke koje su uključivale 14-metarski izopačeni zid, bila je sila s kojom je trebalo računati u 8. sezona (2016).

Njezin je stisak popustio na drugoj posljednjoj prepreci u finalu kvalifikacija za LA, ali svejedno je stigla dovoljno daleko da pokuša etapu 1 u nacionalnom finalu i postane prva žena koju je ikad završila. Za sada je Jessie ujedno jedina žena na svijetu koja je uspjela pobijediti fazu 1 koju je dizajnirao Sasuke franšiza.

Pogledajte njezino impresivno trčanje dolje u kostimu nadahnutom Zelena lanterna.

Tko je Jessie Graff?

Ne, nije u rodbinskoj vezi sa Steffi Graf, ali njezina atletska sposobnost nije ništa manje izvanredna. Željno je krenula u cirkusku gimnastiku u dobi od 6 godina. Do 12 godina bila je umjetnica trapeza. Skok s motkom u srednjoj školi, njezin je početni plan bio prolazak na Olimpijske igre. Iako je bila rekorder na svom sveučilištu, njezin nastup nije bio dovoljno dobar da se kvalificira za Olimpijske igre. Od tada je svoj fokus preusmjerila na pronalazak odmora u Hollywoodu. Što se tiče glumačkih svirki, suočila se s slijepim ulicama, no agent je primijetio njezina postignuća na terenu i preusmjerio je prema pronalaženju kaskaderskih poslova.

Jessie Graff pokazuje udarac

Znanje koje je Jessie stekla fakultetskom diplomom iz zrakoplovnog inženjerstva i naknadnim treninzima u Taekwondou, Kung Fuu i drugim borilačkim vještinama usmjereno je ka tome da bude bolja kaskaderka. U dobi od 12 godina, Jessie je željela biti superheroj. U 32. godini živi svoj dječji san!

Zasluge za film

Jessie je bila dio visokih filmskih projekata poput Vitez tame (2008), Transformatori: Osveta palih (2009), G.I Joe: Uspon kobre (2009), Vitez i dan (2010), Djeveruše (2011), X-Men Prva klasa (2011), Ted 2 (2015), osim što nudi pomoć iza kulisa u popularnim TV emisijama. Njezin najnoviji rad na udarnim televizijskim projektima uključuje Super djevojka i Agenti S.H.I.E.L.D.

Jessie Graff zategnuti trbuh

Stav je potreban da bi postao fizički nadljudski

Ono što izgleda nadljudski samo je zahvat niza različitih vještina i osnovno razumijevanje biomehanike za razvijanje akcijskog plana koji će kulminirati zvjezdanim performansom. Sljedeće su osobine pomogle Jessie da učini sve što je danas sposobna.

Prilagodljivost - Jessie tvrdi da joj je najveća snaga u tome što ima interes stalno isprobavati različite aktivnosti. Promjene u posljednjem trenutku i neizvjesnost u borbenoj koreografiji njenog kaskaderskog rada dali su joj instinkt da pravilno kreira svoje pokrete kako bi prevladala različite prepreke.

Elastičnost - Usprkos svom oštrom razumijevanju staze s preprekama, Jessie joj je nedostajalo dovoljno snage prianjanja, povlačenja i eksplozivne snage nogu da bi stigla daleko na natjecanju. Objašnjava da će svaka osoba vjerojatno imati svoje vlastite slabosti i važno je ojačati te elemente u teretani, osim vježbanja općih vještina u pripremi intenzivnog tjelesnog natjecanja.

Ravnoteža - Odmor i trening snage izuzetno su važni kako bi se tijelo zaštitilo od ozljeda. Oni su ujedno i najdosadniji aspekti svakog treninga. Nakon ACL-a, MCL-a i meniskusa puknu joj koljeno; trening za prevenciju ozljeda je Jessiein glavni prioritet. Što više mišića radi na stjecanju, jači postaje tjelesni oklop kako bi zaštitio vaše zglobove pod uvjetom da mišići ne budu pretjerano pretjerani do neuspjeha.

Jessie Graff penjačka stijena

Jessiein najbolji savjet za zadržavanje dugoročne motivacije

Isprobajte novu aktivnost (tečaj vježbanja ili sport) nakon svakih nekoliko tjedana posvećene snage i kondicije. Ona toplo preporučuje zračnu jogu za poboljšanje prostorne svijesti.

Jessiein glavni upozoravajući savjetnik

Ne uzbuđujte se previše da biste prerano pokušali. Ovo je jedan savjet koji se i sama trudi slijediti. Jačanje je bolno spor proces i nestrpljivost vas ponekad može natjerati da zaboravite granice svog tijela. Trebale su dvije godine da je Jessie napredovala od samo 3 izvlačenja do 30 zaredom!

Pristup vježbanju i treningu

Vidjevši uspjeh alpinista u zakucavanju teške staze s preprekama, Jessie je zatražila kolegu nindžu, pomoć doktora Noaha Kaufmana kako bi pomogla u izgradnji snage gornjeg dijela tijela. Iznenađena kad je shvatila da njezino tijelo nije sposobno kretati se ni najelementarnijim penjačkim strukturama, počela je posvećivati ​​posebnu pažnju intenzivnoj rutini povlačenja.

Jessie Graff pokazujući svoju snagu

Veća usredotočenost na leđa, biceps, podlakticu i snagu stiska

Umjesto da trenira leđa i bicepse jednom tjedno, počela ih je trenirati nakon svaka 3 dana do neuspjeha. Oslanjajući se manje na sprave u teretani, povlačenja su postala njezin glavni potez u treningu. Obično izvodi trio-set povlačenja u širini ramena (prekomjerni hvat), nakon čega slijede povlačenja širokog hvata dovršena zgibovima i uzima dvominutni odmor između svakog tri-seta. Jessie cilja na onoliko ponavljanja koliko joj tijelo uspije dok ne osjeti kako joj mišići drhte i na rubu odustajanja.

Trening leđa prati izvedba mrtvih vješanja i završava krugom izgaranja bicepsa. Ona iscrpljuje svoje oružje iz svih mogućih kutova, prebacujući zahvat između pronatnog (obrnuti bicep kovrče), supiniranog (standardni bicep kovrče) i neutralnog (čekić kovrče) završenog propovjednikom kovrče za veću izolaciju bicepsa.

Jessie Graff visi na šanku

Postoji više načina da se objesi

Objesiti o šipku sve je što vam je potrebno za izgradnju čvrstoće prianjanja jakog željeza. Jessie preporučuje vješanje jedne po jedne ruke. Kad to postane lako, pokušajte se povući držeći se za ručnike okomito obješene s rešetki. Kako bi pojačala snagu u svojim prstima, Jessie također koristi fingerboard Beastmakera i prati treninge koji dolaze uz nju.

Fingerboard Beastmaker popularan je rekvizit koji penjači koriste za poboljšanje snage u rukama i na taj način reformiraju svoje vještine penjanja. Sljedeći video prikazuje tipičan trening mrtvih vješanja koji se izvodi na njemu.

Jessiein najbolji potez za treniranje noktiju nakrivljenog zida: Sprćući stubama.

Omiljena vježba za okretnost i ravnotežu: Klizači

Dijeta Jessie Graff

Jessiein dan započinje vrućom šalicom lattea pripremljenog s okusom zrna kave koji također djeluje kao njezin pred trening. Kao zamjenu za mlijeko ili kremu koristi mjericu proteina sirutke od čokolade ili vanilije.

Doručak nakon treninga obično je korisna porcija kajgane kuhane s lukom, špinatom i brokulom.

Za ručak, Jessie obično jede salatu od kelja. Često koristi grčki jogurt kao preljev za salatu posut borovnicama i brusnicama kako bi salata postala zasitnija.

Fizički intenzitet Jessieine rutine onemogućava joj da tijekom dana uživa u obilnom obroku. Ima smisla osigurati da večera postane najteži obrok njezina dana, tako da sve dodatne, hranjive kalorije mogu pomoći Jessieinom tijelu da se oporavi od pustošenja njezinog kaskaderskog posla dok spava.

Dakle, večera sadrži porciju zelenog povrća uz piletinu ili odrezak i dio bilo kojeg zrna.

Kaskaderica Jessie Graff

Jessiein omiljeni međuobrok između obroka: YUP proteinske pločice

Omiljena slastica: Grčki jogurt s obilnim mrvicama čipsa od tamne čokolade.

Jessiein tipični obrok na snimanju tijekom natjecanja uAmerički Ninja ratnik: Sendvič s puretinom, špinatom, rajčicom i avokadom, nadopunjen s nekoliko proteinskih pločica i kavom pripremljenim u zrnu espresso tamne čokolade.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found