Statistika

iDubbbz Visina, težina, obitelj, činjenice, djevojka, obrazovanje, biografija

iDubbbz Brze informacije
Visina6 ft 2 in
Težina71 kg
Datum rođenja27. srpnja 1990
Horoskopski znakLeo
DjevojkaAnisa Jomha

iDubbbz američki je YouTuber i influencer na društvenim mrežama koji je najpoznatiji po svojim YouTube igrama, komedijama i satirama na YouTube kanalima pod nazivom iDubbbzTV, iDubbbzTV2, i iDubbbzgames koji su prikupili više od 8 milijuna pretplatnika, više od 3,5 milijuna pretplatnika, odnosno više od 700 tisuća pretplatnika. Njegova najpopularnija serija na YouTubeu uključuje Sadržaj Cop, Loše raspakiravanje, i Kickstarter Sranje. Prva od tih serija, započeta u prosincu 2015. godine, bila mu je najveći hit i vrtila se oko njega kritizirajući i lampajući sadržaje drugih YouTubera i njihovo ponašanje na društvenim mrežama. U 2019. počeo je stvarati dokumentarne filmove o popularnim internetskim temama, a njegovo najznačajnije djelo uključuje Puna snaga i Sladoled čovjek. Popularan je i na drugim platformama društvenih mreža s više od 1,5 milijuna pretplatnika na Twitteru i Instagramu.

Rođeno ime

Ian Carter

Nadimak

iDubbbz

iDubbbz u Instagram selfiju iz svibnja 2015

Znak sunca

Leo

Rođeno mjesto

San Antonio, Texas, Sjedinjene Države

Rezidencija

Inglewood, okrug Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

iDubbbz je maturant.

Okupacija

YouTuber, Utjecatelj društvenih medija

iDubbbz kako se vidi u Instagram postu u kolovozu 2020

Obitelj

 • Braća i sestre - Troy Carter (brat), Kevin Carter (brat)

Izgraditi

Tanak

Visina

6 ft 2 in ili 188 cm

Težina

71 kg ili 156,5 lbs

Djevojka / supružnik

iDubbbz je datirao -

 1. Anisa Jomha (2016. – danas) - iDubbbz počeo je izlaziti s igračem, YouTuberom i Twitch streamer-om Anisom Jomha u listopadu 2016. U ožujku 2020. Anisa je otvorila OnlyFan račun na kojem bi često objavljivala sadržaje za odrasle. Mnogi su obožavatelji i pretplatnici napali iDubbbz zbog njegove šutnje po tom pitanju, jer je on neko vrijeme ogovarao njihove ponašanje. Tada je objavio video u kojem brani Anisin izbor i njezino pravo da radi što god želi.

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Američkog je porijekla.

iDubbbz kako se vidi u Instagram postu u srpnju 2016. godine

Boja kose

Tamno smeđa

Boja očiju

Plava

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Vitki okvir
 • U naočalama
 • Kratko ošišana kosa
 • Često sportske brkove
 • Ljubazan osmijeh
iDubbbz kako se vidi u Instagram postu u ožujku 2016. godine

iDubbbz činjenice

 1. Svoj prvi YouTube kanal započeo je u kolovozu 2012. s video igrama. Njegov prvi video bio je kako je igrao praznični dio igre Prekomjerni rast.
 2. U listopadu 2017. objavio je diskografsku pjesmu s naslovom Azijat Jake Paul koja je postala toliko popularna da je dosegla 24. mjesto na Američka prodaja digitalnih pjesama R & B / HH grafikon.
 3. U studenom 2017. nazvao je haker Vod guštera je hakirao i izbrisao nekoliko glavnih YouTube kanala, uključujući njegov. Međutim, platforma je uspjela oporaviti sadržaj svih prekinutih kanala u roku od 24 sata.
 4. U prosincu 2016. zvijezda YouTubera i društvenih mreža Tana Mongeau kritizirala ga je zbog toga što je u svojim videozapisima više puta koristio riječi 'n * gger' i 'retard'. Čak se oglasila na Twitteru i izjavila da bi bila sretna ako izgubi sve pretplatnike.
 5. Kao odgovor, u siječnju 2017. godine, iDubbbz se suočio s Tanom na VIP susretu i pozdravu u San Franciscu. Pretvarao se da želi fotografiju s njom. Kad se obavezala, stavio joj je ruku na rame i povikao 'reci n * gger' umjesto 'reci sir'. Iz mjesta događaja uredno su ga otpratili zaštitari. Nekoliko dana kasnije, na svom je kanalu objavio odgovorni video optužujući je da je licemjerka jer je i ona nekoliko puta ranije koristila riječ 'n * gger'.

Istaknuta slika iDubbbz / Instagram