Statistika

Chris Gone Ludi Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, činjenice, biografija

Chris Gone Crazy Quick Info
Visina5 ft 7 in
Težina61 kg
Datum rođenja20. siječnja 2003
Horoskopski znakVodenjak
Boja očijuTamno smeđa

Chris poludio je zvijezda Instagrama, osobnost na društvenim mrežama i plesačica koja se istaknula nedugo nakon što je na svom Instagram profilu podijelila niz smiješnih videozapisa. Iako je u početku samo dijelio fotografije na platformi, kasnije je počeo objavljivati ​​videozapise koji su kasnije potaknuli njegovu popularnost na mreži.

Rođeno ime

Chris

Nadimak

Chris poludio

Chris Gone Crazy kakav je viđen u veljači 2020

Znak sunca

Vodenjak

Rođeno mjesto

Chicago, Illinois, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Okupacija

Instagram zvijezda

Obitelj

 • Braća i sestre - Ty (brat)

Menadžer

Samoupravlja se sobom.

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 7 in ili 170 cm

Težina

61 kg ili 134,5 lbs

Chris Gone Crazy kakav je viđen u siječnju 2020

Djevojka / supružnik

Chris je hodao -

 1. Poznati ocean

Rasa / etnička pripadnost

Crno

Afroameričkog je podrijetla.

Boja kose

Crno

Često ima tendu da kosu boji u svijetlosmeđu boju.

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Guste obrve
 • Velike usne

Chris Gone Ludo omiljene stvari

 • Glazbeni žanr - Hip hop
Chris Gone Crazy viđen u rujnu 2019

Chris Gone Crazy Facts

 1. Prvi se put aktivirao na Instagramu u ožujku 2015. godine tijekom koje je objavio svoju prvu fotografiju uz natpis koji glasi "Yo baby wanna come my way". Ubrzo nakon toga, Chris je nastavio prenositi svoj prvi video na platformu gdje je viđen kako pleše uz Drakea Leđa o leđa.
 2. Iako aktivno objavljuje na Instagramu od 2015. godine, počeo je s krugovima putem interneta tek negdje u 2018. Od 2020. njegov Instagram već je prikupio više od 1,5 milijuna sljedbenika.
 3. Chris na svom Instagramu često objavljuje videozapise vezane uz ples i komedije. S ovom vrstom sadržaja na njegovom profilu postali su voljeni i omiljeni od strane mnogih korisnika društvenih mreža.
 4. On je druga polovica plesne dvojničke senzacije "Chris and Debo" s Derrickom Cummingsom koji popularno nosi ime Famous Debo. Njihov YouTube kanal Chris & Debo mafija stvorena je 7. svibnja 2017. Prikuplja više od 300 tisuća pretplatnika s preko 15 milijuna kombiniranih prikaza.
 5. Odrastajući u "Vjetrovitom gradu" snažno je utjecao na njegovu glazbenu tradiciju, koja također odražava vrstu glazbe koju izvodi. Također je brzo stvorio ime u industriji društvenih medija zbog ove kulture koja ga nadahnjuje da podijeli niz sadržaja u kojima ga se može vidjeti nepodijeljeno kako izvodi u hip hop glazbi.
 6. Na većini svojih videozapisa koristi Snapchat filtere dok oblači neke dopadljive i jedinstvene odjevne predmete za uživanje i gledanje svojih obožavatelja društvenih mreža.
 7. Radio je u suradnji i natjecao se s mnogim plesačima na društvenim mrežama. U travnju 2018. objavio je video svoje suradnje s Curly Headom Montyjem.

Istaknuta slika Chrisa Gone Crazy / Instagram