Filmske zvijezde

Ego Nwodim Visina, težina, dob, dečko, obitelj, činjenice, biografija

Ego Nwodim Kratke informacije
Visina5 ft 7 in
Težina58 kg
Datum rođenja10. ožujka 1988
Horoskopski znakRiba
Boja očiju

Tamno smeđa

Ego Nwodim američka je glumica i komičarka koja je poznata po tome što se pridružila u 44. sezoni kasnonoćne televizijske crtane komedije i estrade, Subotom navečer uživo, koja je premijerno izvedena 29. rujna 2018. Osim toga, igrala je i razne uloge na ekranu koje uključuju Aylu u Galaktička ratna soba, Agent McKenzie u K.C. Tajno, Brenda u Pravi brosovi doline Simi, Liz u Brockmire, Lynn u Zakon i red Istinski zločini travnja London u To je zabava.

Rođeno ime

Egobunma Kelechi Nwodim

Nadimak

Ego

Ego Nwodim viđen dok je snimao selfie u veljači 2020

Znak sunca

Riba

Rođeno mjesto

Baltimore, Maryland, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Ego Nwodim studirao je na Istočna tehnička gimnazija smješteno u Essexu u saveznoj državi Maryland, u blizini Baltimorea. Poslije je diplomirala biologiju na Sveučilištu Sveučilište Južne Kalifornije.

Štoviše, pohađala je i lekcije u Kazalište brigade uspravnih građana (UCB) u Los Angelesu.

Okupacija

Glumica, komičarka

Izgraditi

Tanak

Ego Nwodim (zdesna) smješkajući se uz Heidi Gardner u prosincu 2019

Visina

5 ft 7 in ili 170 cm

Težina

58 kg ili 128 lbs

Rasa / etnička pripadnost

Crno

Ego Nwodim ima nigerijsko porijeklo.

Boja kose

Crno

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

  • Napućenih usana
  • Probušene uši
Ego Nwodim viđen dok je pozirao za kameru u Puerto Vieju, Limon, Kostarika u lipnju 2019.

Ego Nwodim činjenice

  1. S kazalištem Upright Citizens Brigade (UCB) bila je dio mnogih projekata, a izvela je i svoju žensku predstavu pod nazivom Sjajne crnke ... i onda sam tu ja.
  2. U listopadu 2012., Ego Nwodim nastupio je u TV emisiji glumeći Nicole u epizodi naslovljenoj Samo grupa nas humoristične serije, Nepisana pravila.
  3. Između 2015. i 2016. godine, glumila je u 2 epizode, kao Učiteljica u Adam ruši darivanje i kao Naomi u Adam uništava Internet, obrazovne humoristične televizijske serije, Adam sve uništava, u kojem je glumio Adam Conover.
  4. U 2016. godini Samo za smijeh festivala, izabrana je za jednu od „novih lica“.
  5. Ego Nwodim tumačio je lik agenta McKenzieja u humorističnoj televizijskoj seriji, K.C. Tajno, čiju glavnu ulogu čine Zendaya, Veronica Dunne, Kamil McFadden, Trinitee Stokes, Tammy Townsend i Kadeem Hardison.
  6. Uloge za Becca dobila je u kratkometražnom komičnom filmu 2017. godine Grupa za podršku ženama koje nisu voljele Wonder Woman.
  7. 2017. godine pojavila se kao Lynn u istinitoj antologijskoj kriminalističkoj seriji, Zakon i red Istinski zločin, u kojoj glumi Edie Falco.
  8. Najavljeno je 21. rujna 2018. da će se pridružiti Ego Nwodim Subotom navečer uživo kao istaknuti igrač. Među njenim kolegama bili su Beck Bennett, Aidy Bryant, Michael Che, Pete Davidson, Mikey Day, Heidi Gardner, Leslie Jones, Colin Jost, Kate McKinnon, Alex Moffat, Kyle Mooney, Cecily Strong i Kenan Thompson.

Istaknuta slika Ego Nwodim / Instagram