Statistika

Tish Cyrus Visina, težina, dob, supružnik, obitelj, činjenice, biografija

Kratke informacije o Tish Cyrus
Visina5 ft 6 in
Težina54 kg
Datum rođenja13. svibnja 1967
Horoskopski znakBik
SuprugBilly Ray Cyrus

Tish Cyrus američka je glumica i producentica koja je najpoznatija po tome što je supruga pjevača, tekstopisca i glumca, Billyja Raya Cyrusa, i majka Miley Cyrus i Noah Cyrus, njezinih kćeri koje su je svojim pjevanjem učinile velikom u industriji zabave i glumački talenti. Tish Cyrus služio je kao producent za brojne projekte poput Zadnja pjesmaMiley Cyrus: Uživo u O2lolNedjeljne sesijeMiley: Pokret, BrandivilleZaista TishDakle, TajnoMiley Cyrus: Bangerz Tour, iUzmi 2. Štoviše, pojavila se i u brojnim emisijama i filmovima koji uključuju slične filmovimaBilly Ray Cyrus: Napokon kod kućeHannah Montana i Miley Cyrus: Koncert najboljeg iz oba svijetaZaista TishCBS News Sunday Morning, Večerašnja emisija u kojoj glumi Jimmy FallonCyrus vs. Cyrus Dizajn i osvajanjePristupite HollywooduRazgovor, Danas, Zabava večeras, i Rak je uSustav. Tish Cyrus također je prikupio veliku bazu obožavatelja društvenih mreža s više od 1,5 milijuna sljedbenika na Instagramu i više od 500 tisuća sljedbenika na Twitteru.

Rođeno ime

Leticia Jean Finley

Nadimak

Tish

Tish Cyrus kako je viđen dok je snimao selfie noseći kapicu Brandi Cyrus u Los Angelesu u Kaliforniji u siječnju 2019.

Znak sunca

Bik

Rođeno mjesto

Nashville, Tennessee, Sjedinjene Države

Rezidencija

Prije preseljenja u Los Angeles u Kaliforniji kako bi snimio popularnu tinejdžersku humorističnu seriju, Hannah Montana, nekada je živjela s Billyjem Rayom Cyrusom i obitelji na farmi od 500 hektara (2,0 km²) u postaji Thompson's u okrugu Williamson u državi Tennessee, Sjedinjene Države.

Nacionalnost

američki

Okupacija

Glumica, producentica

Obitelj

 • Otac -Glenmore Finley
 • Majko -Loretta Jean Palmer
 • Ostalo -Benjamin Harrison Finley (djed po ocu), John Patton Finley (pradjed po ocu), Nancy Louisa Berry (prabaka po ocu), Ada Cornett (baka po ocu), Neville Hardy Palmer (djed po majci), Andrew Jackson Palmer (pradjed po majci), Fannie Pink Woolum (prabaka po majci), Nellie Burch Howard (baka po majci), Adren / Adron D. Howard (pradjed po majci), Fronie / Frony Hill (prabaka po majci), Ron Cyrus (tast) (demokrat Političar i javni službenik u okrugu Greenup u državi Kentucky), Ruth Ann Casto (svekrva), Christopher Cyrus (pastor), Liam Hemsworth (zet, suprug Miley Cyrus) (glumac)

Menadžer

Nepoznato

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 6 in ili 167,5 cm

Težina

54 kg ili 119 lbs

Dečko / supružnik

Tish Cyrus je hodao -

 1. Baxter Neal Helson (1986.-1989.) - Tish Cyrus vjenčao se s Baxterom Nealom Helsonom 1986. Dočekali su svoje 1. dijete, kćer Brandi Glenn Helson, 26. svibnja 1987. Brandi Cyrus je glumica, pjevačica i DJ koja često može biti viđena u druženju s majkom Tish Cyrus. 24. veljače 1989. Tish i Baxter blagoslovljeni su sa svojim drugim djetetom, sinom po imenu Trace Dempsey Cyrus (zvani Trace Cyrus), koji slijedi svoje glazbene snove, a služio je i kao prateći vokal i basist pop-rocka bend, Stanica podzemne željeznice, kao i vlasnik odjeće tvrtke imenom Od stražnjih sjedala do spavaćih soba. Međutim, nakon što su bili u vezi otprilike 3 godine, stvari su se počele raspadati i Tish Cyrus i Baxter Neal Helson odlučili su se razići na bolje i, stoga, razveli su se 1989. godine.
 2. Billy Ray Cyrus (Od 1991. do danas) - Tish Cyrus počeo je izlaziti s pjevačem, tekstopiscem i glumcem Billyjem Rayom Cyrusom u srpnju 1991. 23. studenog 1992. par je dočekao svoje prvo dijete, kćer imenom Destiny Hope Cyrus (zvana Miley Cyrus), koja će kasnije postati uspješna pjevačica, kantautorica, ikona mladih i glumica. Tada su 28. prosinca 1993. Tish i Billy Ray Cyrus napokon zavezali čvor i iskazali ljubav jedni drugima. Ubrzo nakon toga, 9. svibnja 1994. godine, par je dočekao svoje 2. dijete (Tishovo 4. dijete), sina po imenu Braison Chance Cyrus, koji je karijeru ostvario u glumi. Konačno, njihovo treće dijete, kćer po imenu Noah Lindsey Cyrus, dočekalo je svijet 8. siječnja 2000. Noah Cyrus je svoj put u industriji zabave urezao kao glumica i pjevačica i često ga se može vidjeti u druženju s majkom i ostatak članova njezine obitelji.

  Tish Cyrus i Billy Ray Cyrus dugo su zajedno, ali njihova je veza prošla kroz neke grube mrlje oko 2010. godine kada je Billy Ray Cyrus podnio zahtjev za razvod, navodeći nepomirljive razlike, 26. listopada 2010. u Tennesseeju i kasnije izjavio da mediji koji „Kao što možete zamisliti, ovo je vrlo teško vrijeme za našu obitelj ... Pokušavamo riješiti neke osobne stvari. Cijenimo vaše misli i molitve. " Međutim, par je kasnije pomirio razlike i 18. ožujka 2011. sretnu vijest otkrio je sam Billy Ray Cyrus. Dana 13. lipnja 2013., brak je ponovno udario u kamenje jer je ovaj put Tish podnio zahtjev za razvod od Billyja, navodeći nepomirljive razlike, nakon što je bio u braku dugih 19 godina. Opet su sredili stvari i razvod nije bio finaliziran jer je par išao na terapiju parova i njihova je ljubav ubrzo vraćena. Billy je iz svog prethodnog braka također usvojio Tishovo dvoje djece, Brandi Glenn Helson i Trace Cyrus.

 3. Bret Michaels (2010.) - Otprilike 2010. godine nagađalo se da je Tish Cyrus imao petlje s pjevačem, tekstopiscem i glazbenikom Bretom Michaelsom, koji je poznat po tome što je bio pjevač glam metal rock sastava, Otrov.
Tish Cyrus kako je viđena dok je snimala selfie sa suprugom Billy Ray Cyrusom u travnju 2019

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Boja kose

Plavuša

Boja očiju

Plava

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Mršavo tijelo
 • Šarmantan osmijeh

Potvrde robne marke

Tish Cyrus je ili podržao ili promovirao nekoliko marki kao što suRasvjeta u dolini Hudson iTupi predmeti.

Tish Cyrus kako je viđen dok je pozirao za sliku u Los Angelesu u Kaliforniji u ožujku 2019

Najpoznatiji po

 • Budući da je supruga Billyja Raya Cyrusa, poznatog pjevača, tekstopisca i glumca, kao i majka Miley Cyrus i Noa Cyrusa, oboje stekli ogromnu popularnost u industriji zabave
 • Bavi se produkcijskom aktivnošću jer je radila na brojnim projektima koji uključujuZadnja pjesmaMiley Cyrus: Uživo u O2lolNedjeljne sesijeMiley: Pokret, BrandivilleZaista TishDakle, TajnoMiley Cyrus: Bangerz Tour, iUzmi 2
 • Prikupivši veliku bazu obožavatelja društvenih mreža s više od 1,5 milijuna sljedbenika na Instagramu i više od 500 tisuća sljedbenika na Twitteru

Prva TV emisija

Tish Cyrus svoj se prvi nastup u TV emisiji predstavila kao sama u epizodi obiteljske ljubavne medicinske dramske serije,Doc, 2001. U emisiji su glumili Billy Ray Cyrus, Andrea C. Robinson i Richard Leacock. Međutim, njezina je uloga prošla bez priznanja.

Debitirala je u TV emisiji s priznanjem Billy Ray Cyrus: Napokon kod kuće u 2007. godini.

Odozgo slijeva udesno - Billy Ray Cyrus, Noah Cyrus, Tish Cyrus i YoungKio poziraju za sliku prije nego što su se u travnju 2019. uputili Starom gradskom cestom na Festival diligensi

Činjenice o Tish Cyrusu

 1. Tish Cyrus prihvatila je majčinstvo prvi put kad je imala samo 20 godina.
 2. Bila je velika podrška njenim kćerima Miley i Noah što se tiče njihove karijere.
 3. Tish Cyrus je također bio dio raznih emisija i filmova poput Billy Ray Cyrus: Napokon kod kućeHannah Montana i Miley Cyrus: Koncert najboljeg iz oba svijetaZaista TishCBS News Sunday Morning, Večerašnja emisija u kojoj glumi Jimmy FallonCyrus vs. Cyrus Dizajn i osvajanjePristupite HollywooduRazgovor, Danas, Zabava večeras, i Rak je uSustav.
 4. Tijekom svojih tinejdžerskih godina bila je bendova.
 5. Pratite Tish Cyrus na Instagramu i Twitteru.

Istaknuta slika Tish Cyrus / Instagram