Celeb

Rutinski plan i režim prehrane za Phoebe Tonkin - zdravi celeb

Popularna po ulozi u Dnevnicima vampira, Phoebe Tonkin je sasvim novo lice Hollywooda. Australska glumica iz Los Angelesa započela je karijeru iz australske emisije "H2O: Just Add Water". Lijepe jagodične kosti, obrve u obliku luka, sjajna kosa i velike i lijepe lješnjakove oči neke su od privlačnih i bogom nadarenih bioloških značajki zvijezde.

Blagoslovljena savršeno isklesanom figurom, senzacionalna zvijezda jednostavno je zaljubljena u svoju glumačku profesiju i želi dosegnuti visine svoje karijere, nastavljajući svoju ljubav prema istoj. Možete se prijaviti na njezino web mjesto pod nazivom YouZenLife.com, koje je Phoebe pokrenula u suradnji sa svojom prijateljicom glumicom Teresom Palmer.

Zemlje i nevjerojatne zvijezde podijelile su svoje stavove i savjete na web mjestu. Od organske hrane, zdravih treninga do duhovnosti, sve ćete pronaći na web mjestu, dodirujući živote ove dvije veličanstvene slave.

Trening Phoebe Tonkin

Plan prehrane Phoebe Tonkin

Pripadajući prekrasnoj zemlji plaža, Phoebe budno pazi na svoju prehranu i shvaća utjecaj hrane na njezino tijelo. Majka joj je u djetinjstvu usadila zdrave prehrambene navike.

Phoebe odustaje od rafiniranog šećera, mliječnih proizvoda, ugljikohidrata i nezdrave hrane. I umjesto da jede smeće i nezdravu hranu, ona u prehranu unosi svježu i zdravu hranu. Djevojčica se uglavnom hrani na zeleno i lisnato povrće, voće, orašaste plodove, sjemenke, losos, nemasnu piletinu itd. Kako bi nahranila svoje tijelo.

Budući da je uglavnom veganka u odabiru namirnica, Phoebe također uzima dodatke prehrani poput dodataka vitaminu B12, probioticima i prirodnim probavnim enzimima. Umjesto da se u velikoj mjeri oslanja na lijekove i lijekove, ljepotica Aussie održava dobru zalihu čajeva i homeopatskih lijekova i troši ih za liječenje manjih zdravstvenih problema poput bolova u trbuhu, glavobolje, mučnine itd. Pogledajmo jednu od tipičnih dijeta režima dijete Phoebe Tonkin.

Doručak - Phoebe više voli doručkovati bademovo mlijeko, kokosovu vodu, zelene napitke, borovnice, jabuke itd.

Grickalice - Njezin zdrav izbor grickalica uključuje čips od kelja, čips od batata, badema, tamne čokolade itd.

Ručak - Njezina večera uglavnom se sastoji od parene smeđe riže s miješanim povrćem, tjestenine od tikvica itd.

Večera - Više voli ručati nemasnu organsku piletinu, losos s roštilja, kvinoju itd.

Rutina vježbanja Phoebe Tonkin

Rad pod nadzorom Tracy Anderson, poznata trenerica slavnih, Phoebe voli raditi treninge. Umjesto da udara u teretane, australska ljepotica radije vježba na ugodnom i prijateljskom mjestu, poput kuće.

Dijeli da je nesklona teretanama, ne može ni zamisliti da ustrajno trči na traci. Njezin trening posvećen je boksu, intervalnim treninzima, pilatesu itd. Pet dana u tjednu. Osim toga, plivanje, trčanje i planinarenje najdraži su joj kardio treninzi svih vremena. Različitost u treninzima smatra glavnim primamljivim čimbenikom koji je održava. Da bi se lopta kotrljala, Phoebe izbjegava raditi treninge kad se osjeća iscrpljeno ili se ne osjeća vrlo blaženo.

Preporuka za ljubitelje Phoebe Tonkin

Phoebe Tonkin sugerira svojim obožavateljima da redovitim vježbama u svakodnevnom životu privikavaju zdravu prehranu. Ističe ples kako bi opustila vaše tijelo i um. Iako nije baš dobra u plesu, Phoebe koristi aerobne aktivnosti kao sredstvo za transformiranje svog tijela i raspoloženja. Ples vam poboljšava raspoloženje. Sagorijevanje kalorija može se prikladno promatrati kao njegova strana. Ne morate nužno biti vješti u plesu, samo radite korake koje želite i uživajte u životu.

Uz to, sugerira ona, više ćete ići u krilu prirode, privlačniji rezultati koje ćete postići. Svojim obožavateljima preporučuje da se ne zadržavaju na lijekovima i alopatskim lijekovima za svaki mršavi zdravstveni problem. Budući da su bogati kemikalijama, imaju bezbroj nuspojava. Prijeđite na prirodne terapije i prirodne medije kako biste izliječili svoje tijelo.

Phoebe ima rješenje i za problem povezan s prehranom. Postoje određene situacije kada vam zdravstveni odabir hrane može zastrašiti. Na primjer, dok se družite s prijateljima, možda ćete se teško držati zdrave hrane.

Pa, i u to doba možete odabrati zdrave zamjene. Na primjer, ako naručite hamburger, možete naručiti da napravite više preljeva od povrća salate, rajčice ili drugog povrća. Na taj način, bez vrijeđanja prijatelja, i dalje možete jesti zdravu hranu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found