Statistika

Anthony Padilla Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, činjenice, biografija

Anthony Padilla Kratke informacije
Visina5 stopa 11 inča
Težina70 kg
Datum rođenja16. rujna 1987
Horoskopski znakDjevica
DjevojkaGlam & Gore

Anthony Padilla je američki YouTuber poznat po svom istoimenom YouTube kanalu na kojem ima više od 3 milijuna pretplatnika. Ranije je bio dio komedije YouTube komedije,Smosh. Također ima ogromnu bazu obožavatelja na društvenim mrežama s više od 3 milijuna sljedbenika na Instagramu, više od 3 milijuna sljedbenika na Twitteru i više od 100 tisuća sljedbenika na Facebooku.

Rođeno ime

Daniel Anthony Padilla

Nadimak

Anthony

Anthony Padilla nastupio je na VidConu u lipnju 2012

Znak sunca

Djevica

Rođeno mjesto

Okrug Sacramento, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Anthony Padilla otišao je u Srednja škola Del Campo u Fair Oaksu u Kaliforniji. Nakon završene srednje škole upisao se na American River College u Sacramentu. Međutim, napustio je srednju školu nakon 2 godine.

Okupacija

YouTube zvijezda

Obitelj

 • Otac- Dan Padilla
 • Majka- Leezah Padilla
 • Braća i sestre - Matthew Worrel (polubrat), Brandon (polubrat)
 • Drugi - Ceanne Miller (rođak po majci), Hayden McDougall (rođak), Sadie Scott (rođak)

Menadžer

Anthony Padilla samostalno se bavi svojim reprezentativnim radom.

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 11 in ili 180,5 cm

Težina

70 kg ili 154 lbs

Djevojka / supružnik

Anthony Padilla je hodao -

 1. Kalel Cullen (2010.-2014.) - Anthony je službeno počeo izlaziti s kolegom YouTuberom Kalelom Cullenom u listopadu 2010. Nakon što su izlazili tri godine, zaručili su se u lipnju 2013. Međutim, nisu uspjeli poduzeti sljedeći korak jer su se odlučili razdvojiti u Prosinca 2014. Tvrdilo se da je odluka bila obostrana i da su ostali u dobrim odnosima. Čak su surađivali na nekoliko videozapisa. Međutim, njihova je jednadžba kasnije postala kisela jer ju je optužio da je bila manipulativna i uništavala njegovo samopouzdanje tijekom njihove veze. Uzvratila je u nizu tweetova, što je pokrenulo veliku raspravu na društvenim mrežama.
 2. Miel Bredouw (2015.-2019.) - U ljeto 2015. godine Padilla je počela izlaziti sa zvijezdom društvenih mreža Miel Bredouw. Međutim, zadivljen prijašnjim iskustvom i negativnim učinkom društvenih mreža na vezu s Kalelom, odlučio je svoju vezu zadržati privatnom. Njihovu je vezu objavio u rujnu 2017. videozapisom na YouTubeu. Njihove podijeljene vijesti postale su javno poznate u rujnu 2019.
 3. Glam & Gore (Od 2019. do danas) - U rujnu 2019. Anthony je počeo hodati sa šminkericom za specijalne efekte Mykie (aka Glam & Gore).
Anthony Padilla i Miel Bredouw kakvi su viđeni u srpnju 2017. godine

Rasa / etnička pripadnost

Rasno mješovit

Ima španjolsko i filipinsko porijeklo s očeve strane, a njemačko s majčine strane.

Boja kose

Crno

Boja očiju

Ljeska

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Teška linija vilice
 • Istaknuti nos

Potvrde robne marke

Anthony Padilla iskoristio je svoj snažni doseg na društvenim mrežama kako bi promovirao brojne proizvode i marke.

Anthony Padilla u Instagram selfiju kakav je viđen u rujnu 2017. godine

Najpoznatiji po

 • Budući da ste bili polovica YouTube komičnog crtanog showa poznatog kao Smosh. Njihov službeni YouTube kanal ima više od 22 milijuna pretplatnika na YouTubeu. Napustio je Smosh u lipnju 2017. godine.
 • Popularnost na svom istoimenom YouTube kanalu, na kojem ima više od 3 milijuna pretplatnika.
 • Njegova snažna prisutnost na raznim platformama društvenih medija, uključujući Instagram na kojem ima više od 3 milijuna sljedbenika i Twitter gdje ima više od 3 milijuna sljedbenika.

Prvi film

2010. godine debitirao je u kazališnom filmu u sporednoj ulozi u znanstveno-fantastičnom filmu, Žrtva.

Prva TV emisija

2011. godine Anthony Padilla prvi se put pojavio u TV emisiji Smiješnost.

Anthony Padilla Najdraže stvari

 • Tinejdžerski bend- Pod zakletvom
 • Kriv užitak- Grafički romani, Stripovi
 • Hrana - Taquitos, Churros, celeri, Red Hot Chili Peppers, Burritos, kolutovi od jaja, Rainbow Lollipops, bomboni od kamena, banane presvučene čokoladom, divovske gumene zmije, Veganske posute poprskane krafne
 • Filmovi- Franšiza o igračkama

Izvor - Wikia

Anthony Padilla, govor na VidConu 2014

Anthony Padilla činjenice

 1. 2013. godine na društvenim mrežama lažno se šuškalo da je umro u prometnoj nesreći. Slična glasina postala je virusna i 2015. godine.
 2. Nakon što ga je Ian Hecox udario teniskim reketom, patio je od devijacije septuma, što znači da je imao nosnice dvije različite veličine. U prosincu 2013. morao je na operaciju kako bi ispravio stanje.
 3. Učio je kod Iana Hecoxa u Srednja škola Del Campo i od tada bili dobri prijatelji.
 4. 2013. počeo je jesti vegansku hranu, a početkom 2014. u potpunosti je prešao na vegansku prehranu iz zdravstvenih razloga.
 5. U lipnju 2017. u videozapisu na YouTubeu objavio je da je odlučio otići Smosh jer je smatrao da je to postao entitet u vlasništvu marke i osjećao je da je njegova kreativnost filtrirala i gušila.
 6. Dijagnosticiran mu je bruksizam, što se u zajedničkom jeziku prevodi kao škrtanje zuba u snu. Zbog ovog stanja mora nositi štitnik za usta kada spava.
 7. U prošlosti je patio od napada panike. Njegova je majka također patila od napadaja panike i osjeća da je to stanje naslijedio od nje. Međutim, svoje je stanje gotovo izliječio zdravijom prehranom.
 8. U dobi od 15 godina dijagnosticirana mu je Henoch-Schonlein Purpura, što obično rezultira upalom malih krvnih žila. Ostao je prikovan za krevet četiri mjeseca. Tijekom svog 4-mjesečnog odmora u krevetu naučio je kodirati i stvoriti chat forum za svoje prijatelje. Svoj chat forum nazvao je smosh.com. Kasnije je razvio nekoliko Flash animacija.
 9. Ime njegove web stranice i njegove kasnije komične grupe nastalo je zbog incidenta u kojem je mosh pit pogrešno shvatio kao smosh pit.
 10. On i Hecox počeli su stvarati i prenositi komične videozapise na YouTube 2005. godine. U tim ranim danima napravili su videozapise na kojima usnama sinkroniziraju tematske pjesmeTinejdžerskiMutant Ninja kornjače, Power Rangers, i Mortal Kombat.
 11. Tijekom studija u srednjoj školi igrao je tenis, ali je kasnije odustao od njega.

Istaknuta slika Anthony Padilla / Instagram