Sportske zvijezde

Kyla Ross Visina, težina, dob, dečko, obitelj, činjenice, biografija

Kyla Ross Kratke informacije
Visina5 ft 7 in
Težina50 kg
Datum rođenja24. listopada 1996
Horoskopski znakŠkorpion
DečkoJustin Rittman

Kyla Ross je američka umjetnička gimnastičarka na fakultetu koja je nekada bila elitna gimnastičarka od 2009. do 2016. Ross, koji je stvorio cijenjeno ime i reputaciju u svijetu gimnastike, bio je član SAD ženska gimnastika tim popularno nazvan Žestoka petorka 2012. godine Ljetne olimpijske igre pri čemu je na natjecanju zaradila zlatnu medalju. Pored svojih ukupnih postignuća kao elitna gimnastičarka, bila je i član zlatno osvojenog američkog tima na Svjetskom prvenstvu u umjetničkoj gimnastici 2014. godine, svjetskom višeboju 2013., neravnim šipkama i osvajaču srebrne medalje i višebojni osvajač brončane medalje 2014. godine.

Ross je tijekom svojih ranih godina sveučilišnog NCCA gimnastičkog tima 11 puta proglašena sveamerikankom. Od 16. ožujka 2019. postala je 11. kolegijalna gimnastičarka koja je osvojila nagradu Gym Slam za postizanje savršenih 10 bodova na sva 4 aparata. U travnju sezone 2018-2019 vezala je rekord s Karin Lichey za najuspješnijih deset u karijeri na neravnim šipkama s 9 savršenih 10. Također je postavila NCCAA rekord za najsavršenije desetke u jednoj sezoni s 14, a postavila je NCAA rekord za većinu uzastopnih susreta sa savršenih 10 s 10 uzastopnih susreta.

Rođeno ime

Kyla Briana Ross

Nadimak

Moćni miš

Kyla Ross u objavi na Instagramu kakva je viđena u kolovozu 2019

Znak sunca

Škorpion

Rođeno mjesto

Honolulu, Havaji, Sjedinjene Države

Rezidencija

Aliso Viejo, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Otišla je u Srednja škola Aliso Niguel smješteno u Aliso Viejo, Kalifornija, Sjedinjene Države. 2015. godine prisustvovala je Sveučilište Kalifornije u Los Angelesu (UCLA) i iste godine završio srednju školu. Međutim, odlučila je odgoditi upis na fakultet kako bi osigurala mjesto u olimpijskom timu 2016. godine.

Usred snažnog bavljenja gimnastikom u to vrijeme, kasnije je najavila povlačenje iz Elite gimnastike početkom 2016. godine i započela svoje fakultetsko putovanje u UCLA-i tijekom jeseni iste godine. Završila je studij molekularne, stanične i razvojne biologije.

Okupacija

Umjetnička gimnastičarka

Obitelj

 • Otac - Jason Ross (bivši vanjski igrač manje lige)
 • Majka - Kiana Ross
 • Braća i sestre - Mckenna Ross (mlađa sestra), Kayne Ross (mlađi brat)
 • Drugi - Washington Ross (djed po ocu), Shigeko Arai (baka po ocu), Kenneth K. Tano (djed po majci), Dianna Milstead (baka po majci), Flora Mabida (prabaka po majci), Mary Feliciano (praprabaka po majci) , Robert Milstead (pradjed po majci), William E. Milstead (pradjed), William Deierling (pradjed po majci), Freda Herboth (praprabaka po majci), Freda Deierling (pradjeda po majci) Baka)

Menadžer

Kyla Ross predstavlja Gym-Max Gimnastička akademija, Gimnastička škola, Costa Mesa, Kalifornija, Sjedinjene Države.

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 7 in ili 170 cm

Težina

50 kg ili 110 lbs

Dečko / supružnik

Kyla Ross je izlazila -

 1. Justin Rittman - Po izgledu njezina osobnog Instagram profila, čini se da se zabavlja s UCLA sportski tip po imenu Justin Rittman. Na svom je Instagramu nekoliko puta prikazivala Rittmana sa slatkim natpisima, što samo dokazuje da su zaljubljene ptice u sretnoj i romantičnoj vezi. Početkom srpnja 2019. zvijezda gimnastičarke objavila je fotografiju na kojoj su ona i Rittman s natpisom koji glasi: "Sretan nam 4., zahvalan što ovu zemlju zoveš svojim domom".
Kyla Ross sa svojim dečkom kako je viđena u listopadu 2018

Rasa / etnička pripadnost

Mješovito (crno, azijsko, latino i bijelo)

Ima afričko-američko porijeklo s djeda po ocu, japansko s bake po ocu, filipinsko i portorikansko s djeda po majci i englesko-njemačko s bake po majci.

Boja kose

Crna (prirodna)

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Široki Obrazi
 • Pune usne
 • Oči s kapuljačom
Kyla Ross viđena 3. svibnja

Najpoznatiji po

 • Postala je elitna gimnastičarka u mladosti i za sveukupne doprinose i postignuća u industriji gimnastike
 • Mediji su ga prozvali "Žestokom petorkom" tijekom Ljetnih olimpijskih igara 2012. nakon osvajanja zlatne medalje na natjecanju

Prva TV emisija

2012. godine Kyla Ross se prvi put pojavila u TV emisiji kao „Sebe“ Danas.

Osobni trener

Ross nije posebno podijelila nikakve specifične parametre vježbanja i planove zdrave prehrane kako bi održala kondiciju i zdravlje netaknutima, ali s obzirom na to da je profesionalna gimnastičarka koja treba održavati fleksibilnost i snagu, sigurno mora slijediti neke stroge treninge. U izvješću objavljenom 12. travnja 2019. Ross je podijelila kako joj je održavanje zdravog načina života uvijek bilo toliko važno da bude u svijetu gimnastike. Za nju je snažno napajanje tijela upravo svim onim što mu je potrebno i održavanje tijela u dobroj formi za gimnastiku ogromna pomoć za prolazak kroz duge i iscrpljujuće prakse tijekom cijelog natjecanja.

Elitna gimnastičarka obično treba odraditi do 30 sati treninga tjedno, što već uključuje strogo treniranje, istezanje i konzumiranje prave prehrane. Poput Rossa koji se svake sezone natječe 14 tjedana, održavanje tijela u formi, istovremeno osiguravajući fizičku snagu i fleksibilnost, vrlo je važno.

Kyla Ross omiljene stvari

 • Hrana - Losos
 • Hobiji - Kuhanje
 • Glazbeni žanr - Pop
 • TV emisija - Obiteljski čovjek
 • Knjiga - Igre gladi
 • Gimnastičar - Shannon Miller

Izvor - Izvještaj o izbjeljivanju

Kyla Ross viđena u svibnju 2012

Činjenice Kyla Ross

 1. Gimnastiku je počela trenirati sa samo 3 godine.
 2. Njezin prvi trener gimnastike bila je Jenny Zhang.
 3. Osvojila je 5 naslova i 2 naslova prvaka između 2005. i 2007. godine, a kasnije se natjecala kao gimnastičarka 10. razine 2008. godine.
 4. Ross se kao dijete penjala na sve i to je bio jedan od glavnih razloga zašto su je roditelji upisali da trenira gimnastiku.
 5. Bila je najmlađa Amerikanka koja se natjecala na Ljetnim igrama 2012. u Londonu.
 6. Najbolje su prijateljice s kolegicom umjetničkom gimnastičarkom McKaylom Maroney. Nakon što se s obitelji preselila u Kaliforniju, upoznala je Maroney i postali su najbolji prijatelji. Oboje bi zaradili mjesta u momčadi tijekom sezone Ljetnih olimpijskih igara 2012. u Londonu.
 7. U travnju 2009. natjecala se na American Classic-u u San Diegu u Kaliforniji tijekom kojeg je zauzela 2. mjesto u višeboju s konačnim rezultatom 55.316.
 8. U dobi od 15 godina debitirala je kao viša elitna gimnastičarka i postala službeno podobna za natjecanje na Olimpijskim igrama.
 9. Otišla je iz elitne gimnastike 22. veljače 2016. godine, da bi se nastavila baviti kolegijalnom gimnastikom za program Bruins na Kalifornijskom sveučilištu u Los Angelesu (UCLA).
 10. 10. veljače 2019. Ross je zaradila svojih prvih savršenih 10 na skoku.
 11. Povežite se s Kylom Ross na Twitteru i Instagramu.

Istaknuta slika Scotta i Emer Hults Photography / Wikimedia / CC-BY-SA-3.0