Celeb

Program svakodnevnog vježbanja i prehrane Shailene Woodley - Zdravi Celeb

Tajni život američkog tinejdžera zvijezda, Shailene Woodley je uspješna američka ljepotica spremna da nas ubije svojim vrućim i seksi izgledom. Nedavno glumio u filmu, Odvojit, Shailene igra ulogu sedamnaestogodišnje tinejdžerice. Svojom hvalevrijednom izvedbom, mlada glumica spremna je dotaknuti živahne boje slave i slave.

Osim što posjeduje savršeno zaobljenu vitku figuru, vruća glumica ima i vrlo lijepo i brižno srce. Nije se odmaknula od označavanja svog najcjenjenijeg posjeda, svoje duge i živahne sjajne smeđe kose, zbog toga što se koristi za pripremu perike za bolesnu djecu. Genetski blagoslovljena vitkom i zaobljenom figurom, Shailene voli živi život u krilu prirode. Osim toga, besprijekorna ljepotica koristi samo-izrađene proizvode za poboljšanje svoje estetike.

Stilni okvir tijela Shailene Woodley

Rutina vježbanja Shailene Woodley

Iako je prirodno uglađena oblika, drska glumica jogu prihvaća vrlo dugo i vježba je svakodnevno petnaest do četrdeset i pet minuta. Također pohađa satove plesa 5Rhythm kako bi povećala brzinu. Osim toga, budući da na nju potpuno ne utječe sjedilački način života, ona živi fizički aktivan raspored u kojem obavlja obilne svakodnevne tjelesne aktivnosti poput hodanja, trčanja, penjanja stepenicama itd.

Dijeli, obožava hodanje, a neprestano može hodati i dva sata. Osim toga, ona voli dovoditi izvorsku vodu iz planina, koja ima dvostruku svrhu, prvo, mora dobiti svježu vodu, i drugo, daje joj noge sjajne vježbe. U filmu Divergent, fantastična glumica samostalno je izvela brojne teške vratolomije. Nemaju svi hrabrosti i drskosti za to, ali djevojka elastičnog tijela učinila ih je bez nerviranja.

Međutim, nije ih učinila iz vedra neba. Njezini treninzi trebali su pripremiti tijelo na takav način da može dobiti maksimalnu snagu i razviti nevjerojatnu snagu izdržljivosti. Trideset minuta izvodila je bezbroj treninga poput čučnjeva, sklekova, iskoraka, zgibova, padova i pliometrije kako bi dotjerala svoje tijelo.

Plan prehrane Shailene Woodley

Budući da je vrlo bliska prirodi, glumica se ne pridržava ničega protiv prirode. Čak se i u odabiru namirnica osjeća neizmjerno očarano organskom i svježom hranom. Shailene prezire prerađenu i nezdravu hranu. Ponekad, kad nema druge mogućnosti nego jesti nezdravu hranu, pazi da je jede u maloj količini.

Lijepa glumica tvrdi, ako shvatite svoje odgovornosti i dužnosti prema prirodi, shvatit ćete da vaše nezdravlje prehrambene navike utječu ne samo na vas, već i kvare okoliš. Nastoji najbolje sa svog kraja, dajući svoj doprinos okolišu, pridržavajući se čiste hrane.

Osjeća se iznenađeno kad je pitaju o prehrambenom planu koji je slijedila. Planovi prehrane za nju nisu primjetan način skidanja kilograma ili života, a nije ni blizu niti jednom jezivom programu prehrane. Slatka glumica kupuje obilno svježe voće i povrće s poljoprivredne tržnice i čuva ih u svom hladnjaku. Za nju, kad je voće poput malina, jagoda, grejpa, ananasa itd. Tako strašnog okusa, zašto bi onda netko jeo kolačiće i peciva kako bi zadovoljio svoj slatki zub.

Da ne bi imala imunitet od nadimanja, kloni se slane hrane i alkohola. Osim njih, ona ima jednu vrlo bizarnu prehrambenu osobinu, a to je njezina konzumacija gline. Nakon što mu je netko rekao o nevjerojatnim blagodatima gline, omamljujući je počeo jesti glinu. Dijeli, u početku se osjećala kao da joj tijelo miriše na metal, a također je iskusila previranja u crijevima. Ali kasnije, kad je počela uočavati njegove prednosti, zaista su joj laskale. Glina je dobra za vaše tijelo jer je prvo tijelo ne metabolizira. I drugo, njegovo svojstvo da poput magneta djeluje na sve negativne toksine koji se nalaze u vašem tijelu dovedu ih do vezivanja za glinu i izbacivanja iz vašeg tijela.

Zdrava preporuka za obožavatelje Shailene Woodley

Jeste li jedan od obožavatelja Shailene Woodley i želite znati njezine tajne kondicije? Pa, postoje mnogi izvanredni atributi i životne navike kojih se omamljujući pridržavao. I vi ih možete usaditi u svoj život i osigurati vam zdrav i blažen život. Trčanje ili hodanje bosih nogu po zelenoj travi vrhunska je vježba koju Shailene voli raditi. Hodanje zelenom travom daje umirujuć osjećaj stopalima, a budući da se ispod stopala nalazi nekoliko akupresurnih točaka, osjećate se nevjerojatno opušteno i revitalizirano.

Ovakvo hodanje također poboljšava vaš vid i katalizira oslobađanje serotoninskog hormona u tijelu. Budući da je život bez stresa ključ vitkog i fit tijela, možete programirati svoj um o svom fitnes cilju dok ste u izvrsnoj rekreaciji. Osim toga, u svoj režim prehrane uvrstite ekološku hranu, osim što će očistiti svoje tijelo, oni će održavati i čistoću prirode.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found