TV zvijezde

Rutina vježbanja Ashley Benson - zdrava proslava

Glumica, model i plesačica Ashley Benson u dobroj je formi u TV serijama Slatke male lažljivice.Ozbiljno se fokusira na svoj fitnes režim. Možda biste željeli znati tajne njezine rutine vježbanja. Izvodi ulogu Hanne Marin u popularnoj američkoj tinejdžerskoj drami misteriozno-triler televizijskoj seriji, Pretty Little Liars.

Rutina vježbanja Ashley Benson

Benson je djevojka iz teretane. Osim što ide u teretanu, ona uživa baviti se pilatesom, kickboxingom i barovskom metodom. Njezina fleksibilnost i izdržljivost rezultat su napornog redovitog vježbanja. Uključite pilates u svoj dnevni raspored vježbanja. To će vam pomoći da dobijete snagu mišića, poboljšava jezgru i poboljšaće se vaše cjelokupne performanse tijela.

Pilates

Izvrsna je i za mršavljenje. Možete očekivati ​​da ćete sagorjeti 175 kalorija nakon 50-minutnog početničkog Pilates treninga. Ova vrijednost kalorija može se povećati do 375 ako prijeđete na napredni trening. Ako stvarno želite izgubiti malo tjelesne težine, budite spremni odraditi 45 do 60 minuta naprednog pilates treninga barem 4 dana u tjednu i pogledajte rezultate.

Fleksibilnost leđa, kukova i potkoljenica može se poboljšati ovakvim vježbama. Ali, imajte na umu da vam pilates neće povećati niti produžiti mišiće. Samo će vaše mišiće leđa ojačati, poboljšati držanje tijela, osloniti tijelo; odajući dojam višeg tijela.

To može biti učinkovit alat za stezanje mišića ukosog mišića (nalazi se sa strane struka) - do 310 posto. Dakle, ako želite postići vitko i zategnuto tijelo, na dobrom ste putu. Ekscentrična kontrakcija važna je za postizanje snažnih mišića.

Redovita vježba Ashley Benson

Kickboxing

Očekujte da ćete izgubiti oko 500 do 800 kalorija, sat vremena, baveći se kickboxingom. Cilja na ruke, ramena, bokove, bedra, trbušnjake u samo jednom treningu. Pokazao se kao izvrstan alat za uklanjanje stresa.

Kickboxing trening

  • Jab - To je pravi udarac. Ruka vam je ravna, paralelna s podom i potpuno ispružena. To znači da ako je lijeva noga naprijed, lijevu ruku treba ispružiti.

  • Križ - Suprotno je od jabbinga. Ako je desna ruka ispružena, tada bi lijeva noga bila na stražnjem kraju.
  • Kuka - Evo, udarate kružnim pokretima vodećom rukom. U slučaju udice, ciljate obraze i uši protivnika.
  • Aperkat - Uppercut je potisak prema gore od šake usmjeren prema stropu kao da ciljate neprijateljsku bradu.
  • Prednji udarac - Baš je poput trzaja, ali jedina je razlika što to sada radite nogom. Za ovu vježbu može se koristiti bilo koja peta noge kao da ciljate prsa, koljeno suprotne osobe.
  • Krug Roundhouse - Baš poput udice, ovdje koristite nogu kružnim pokretima ili možete reći kružni udarac.
  • Bočni udarac - Najjači udarac nogom (u usporedbi s gornjim potezima) dok koristite gluteuse (mišiće kuka).

Isprobajte ovaj trening 10 minuta. Na primjer, kombinirajte udarac, križ, kuku i radite to 2 minute jednom rukom, a zatim desnom rukom još 2 minute. Kombinirajte ostale poteze u ovom treningu i povećavajte brzinu izvođenja kako se budete bolje upoznavali s tim potezima. Učinite to izazovnijim povećavanjem visine udaraca i udaraca.

Ako to učinite kvalitetno i redovito, razina stresa sigurno će vam pasti.

Ashley je toliko puna energije da joj nije teško ove vježbe učiniti dijelom svog svakodnevnog treninga. Ona to može dobro izvesti, a rezultat je pred nama.

Bar metoda

Kao što je rečeno, ona koristi bar metodu kako bi svoj trening učinila zanimljivim i bez dosade. Što je zapravo metoda šipke? Riječ je o plesnom tečaju koji kombinira baletne poteze s osnovnim kondicijskim pripremama, jogom, pilatesom i treningom s utezima koji traje jedan sat. U ovoj metodi 10 minuta rezervirano je za vježbe za gornji dio tijela, 15 minuta za bedra, još 15 minuta za vašu jezgru i na kraju 15 minuta za stopala.

Kaže se da možete bolje oblikovati mišiće, postići duže i vitke mišiće kroz ovaj trening u šipci. Možete se pridružiti nastavi u obližnjem području ili je druga mogućnost kupiti DVD-e za video zapise o vježbanju u baru. Žena od 125 kilograma, koja je u prosječnoj formi, može izgubiti 400 kalorija u trajanju od jednog sata.