Statistika

Dominic DeAngelis Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, biografija

Dominic DeAngelis Kratke informacije
Visina5 ft 10 in
Težina68 kg
Datum rođenja19. kolovoza 1993
Horoskopski znakLeo
Boja očijuPlava

Dominic DeAngelis američki je YouTuber i influencer na društvenim mrežama koji je najpoznatiji po svom istoimenom YouTube kanalu koji se vrti oko zezancija, izazovnih videozapisa, blogova, komičnih skica i reakcijskih videozapisa; i prikupio je više od 1,5 milijuna pretplatnika. Također je popularan na drugim platformama društvenih mreža s više od 300 tisuća sljedbenika na Twitteru i više od 350 tisuća sljedbenika na Instagramu. Dominic je 2019. godine, zajedno s osobom na društvenim mrežama Kristen McAtee, debitirao u mrežnom reality showu pod nazivom Kuća stvarnosti. Često je surađivao s kolegama YouTubeima kao što su Veronica Merrell, Vanessa Merrell, JC Caylen i Kian Lawley. Također je bio predstavljen u web seriji pod naslovom Podvala U u 2015. godini.

Rođeno ime

Dominic DeAngelis

Nadimak

Dom, Dommy D

Dominic DeAngelis u Instagram selfiju od rujna 2019

Znak sunca

Leo

Rođeno mjesto

Phoenix, Arizona, Sjedinjene Države

Rezidencija

Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Okupacija

YouTuber, Utjecatelj društvenih medija

Dominic DeAngelis kako je viđeno u Instagram postu u ožujku 2020

Obitelj

 • Otac - Richard DeAngelis
 • Majka - Debbie DeAngelis

Izgraditi

Atletski

Visina

5 ft 10 in ili 178 cm

Težina

68 kg ili 150 lbs

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Dominic DeAngelis kako je viđeno u Instagram postu u siječnju 2020

Boja kose

Tamno smeđa

Boja očiju

Plava

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Ljubazan osmijeh
 • Sportska hrapava brada
 • Kosa ošišana, šiljasta
 • Ima tetovažu na lijevom zapešću
 • Ima madeže na obrazima i vratu

Religija

kršćanstvo

Dominic DeAngelis kako je viđeno u Instagram postu u veljači 2020

Činjenice o Dominicu DeAngelisu

 1. Rođen je u Phoenixu u Arizoni, ali njegova se obitelj preselila u Kansas City u Missouriju kad je imao dvije godine.
 2. Njegov YouTube kanal pokrenut je 2009. godine i u početku je dobio ime KansascityStarz. Jedna od kategorija videozapisa koja je bila ključna za povećanje njegove popularnosti u ranim danima njegovog kanala bila je Chatroulette doživite videozapise. Svoje razgovore sa slučajnim strancima iz cijelog svijeta, uglavnom ženama, snimao bi dalje Chatroulette, web mjesto internetskog chata i objavite ih na svom kanalu.
 3. U studenom 2015. imao je neugodnu javnu raspravu sa svojim fotografom i prijateljem Josephom "JJ" Hernandezom kada je JJ-ov telefonski broj objavio na Twitteru. Nakon što su JJ-a preplavili pozivi i tekstualne poruke i otkrio što se dogodilo, odgovorio je tako što je podijelio Dominikov telefonski broj javnosti. Dominic je tada izjavio da više nije prijatelj s JJ, ali nikada nije otkrio je li njegov izvorni čin bio namjeran.
 4. U lipnju 2018. kolega YouTuber Andrea Russett optužila ga je da očajnički traži stavove nakon što se u videozapisu pod naslovom opetovano osvrnuo na njezinu prošlu vezu s YouTuberom Kianom Lawleyem Prženje naših YouTube prijatelja, koji je napravljen u suradnji sa zvijezdom društvenih mreža Lauren Giraldo. Iako su gledatelji smatrali da Andrea pretjerano reagira na situaciju, ona je odgovorila rekavši da nikoga ne treba stalno podsjećati na njihove prošle veze bez ikakve provokacije.
 5. Nazvao je liniju robe Henny x tjestenina da prodaje putem interneta i promovira putem namjenske Instagram stranice pod nazivom hennessyxpasta. Također vodi još jednu Instagram stranicu pod nazivom dommydsfood koja je u potpunosti posvećena razmjeni slika restorana i domaće hrane.

Istaknuta slika: Dominic DeAngelis / Instagram