Celeb

LANY članovi, obilazak, informacije, informacije o glazbi, zanimljivosti, kvizovi

Članovi LANY-a Jake Goss, Paul Klein i Charles Priest

LANE indie-pop trio nastao je u Nashvilleu 2014. godine i od tada je objavio više albuma, proširenih predstava i pjesama poput Napravljeno u Hollywoodu, ILYSB, Volio sam te, Noći Malibua, LANI, Skraćenice, Gdje su pakao moji prijatelji, Ako je vidiš, i Kroz ove suze. "LANY" je kratica od "Los Angeles New York", a bend je surađivao s nekoliko umjetnika poput Julije Michaels i Lauva.

Članovi

Paul KleinLeslie PriestJake Goss
  • Paul Jason Klein - glavni vokal, klavir, klavijature, gitara
  • Charles Leslie Priest - klavijature, sintetizatori, gitara, prateći vokali
  • Jake Clifford Goss - bubnjevi, udaraljke, uzorak

Član putovanja

  • Giuliano Pizzulo - tipkovnice, sintetizatori, gitara, jastučić za uzorkovanje

Podrijetlo

Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Žanrovi

Indie pop, synth-pop, san pop

Oznake

Polydor Records Ltd., Interscope Records

Godina formiranja

2014

Prva glavna turneja

Bend je krenuo na prvu glavnu turneju pod nazivom Izletnička turneja u 2016. godini.

Pjevački portfelj

  • Godine 2014. bend je objavio svoj prvi EP Skraćenice i jedna od njegovih pjesama naslovljena ILYSB postao prilično popularan.
  • LANI objavio je svoj prvi istoimeni studijski album 30. lipnja 2017. putem Polydor Recordsa i uključuje popularnu pjesmu benda ILYSB. Album je rangiran na 4. mjestu Najbolji američki rock albumi (Billboard) grafikon i Novozelandski albumi Heatseekera (RMNZ) grafikon, na broju # 5 na Najbolji alternativni albumi u SAD-u (Billboard) grafikon i na broju # 32 na Američki plakat 200 grafikon.
  • 5. listopada 2018. grupa je objavila svoj 2. studijski album pod nazivom Noći Malibua kroz Side Street Entertainment i Polydor Records. Pano opisao je album kao "najranjivije djelo benda do sada" i skup od "devet bujnih pop pjesama" te je rangiran na 36. mjestu Američki plakat 200 grafikon.

LANY činjenice

  1. Prije LANE, Jake Goss i Les Priest bili su povezani s projektom tzv WRLDS dok je Paul Klein nekada radio kao samostalni umjetnik.
  2. Bend je poslužio kao prateći čin za Zella Day's Zella Day On Tour (2015), Halsey's Badlands Tour (2015-2016), Troye Sivan Blue Neighborhood Tour (2016), Ellie Goulding's Delirium World Tour (2016), i Johna Mayera The Search for Everything World Tour (2017).
  3. LANI također je nastupao na festivalima kao što su Lollapalooza, Bonnaroo Music Festival, Firefly Music Festival i Outside Lands Music and Arts Festival.

Istaknuta slika LANY / Instagram

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found