Celeb

Rutinski plan prehrane za vježbanje Shia LaBeoufa - zdrava proslava

Shia LaBeouf poznati je holivudski glumac, koji je postao popularan od svog prvog pojavljivanja na sceni. Gostovao je u Disneyevoj seriji kanala, koja je jedan od zanimljivih i najpopularnijih TV kanala za djecu na svijetu. Režirao je nekoliko filmova, kao i pojavio se na sceni. S druge strane, unatoč svom zauzetom rasporedu u karijeri, Shia LaBeouf održava se u formi i jedan je od najdivljenijih glumaca u smislu tjelesne građe. Ako ste se pitali kako živjeti zdravo i ostati u fizičkoj formi poput Shia LaBeoufa, odvojite minutu i prođite kroz ovaj članak koji opisuje njegovu rutinu vježbanja i plan prehrane.

Rutina vježbanja Shia LaBeoufa

 • Kardio

Shia je uvijek zauzet u njegovom životu. Uvijek se mora sastajati s ljudima i prisustvovati sastancima za različite aspekte svoje karijere. Međutim, svaki dan prije početka vježbi podvrgava se kardio sesiji koja traje gotovo 1 sat. Te su mu seanse omogućile da bude vitkiji i manje debeo.

Svaki dan drži otprilike sat vremena da trči. Trčanje pojačava metabolizam i sagorijeva masti, koje se mogu nakupljati u tijelu. Određuje vrijeme za trčanje, na primjer, može odlučiti prijeći trku od 3 kilometra za 8 minuta. Tijekom trčanja, najvažniji čimbenik je usredotočiti se na otkucavanje vremena; udaljenost koju prijeđete nije bitna i Shia to uzima u obzir tijekom svojih trčanja. Važno je svakodnevno postupno mijenjati udaljenosti kako se vaša fizička spremnost poboljšava. To su najvažniji savjeti, koje je Shia koristio cijeli život.

Shia LaBeouf Trkački trening

 • Dizanje utega

Shia svakodnevno u tjednu radi seanse dizanja utega. Prema Shiau, najvažnije je prisustvovati tim sesijama kasno navečer ili rano ujutro, jer dizanje utega i teretane pojačavaju anaboličke akcije u tijelu.

Program vežbi

Prvog dana Shia uzima nazad treninge.

Drugi dan posvećen je seansama prsa.

Napokon, trećeg dana usredotočuje se na trening nogu.

Također trenira pliometriju, ramena i ruke ostalim danima. Pliometrija povećava potrošnju tjelesne mase, a time i agilnost tijela.

Plan prehrane Shia LaBeoufa

 • Bjelančevine

Unatoč opsežnom radu i vježbama, Shia je naglo porastao u težini, baš kao i svatko od nas. Uzima proteine ​​- hranu poput jaja, piletine, ribe, kao i meso. Ova hrana pojačava njegovu tjelesnu snagu i daje energiju za vježbanje i djelovanje.

 • Ugljikohidrati i masti

Njegov obrok također sadrži visok udio ugljikohidrata. Unosi velike količine riže, krumpira, pšenice i jam. Ugljikohidrati daju energiju, što je korisno za metabolizam. Uz to, Shia uzima masnu hranu i što je najzanimljivije, izjavio je da ne kontrolira količinu masti koju uzima. Međutim, većina masne hrane dolazi iz prirodnih izvora.

 • Dodaci

Shia također uzima dodatke kako bi povećao svoju hranjivu vrijednost u tijelu. Uzima proteinske dodatke četiri puta dnevno. Uzima i pojačivače energije koji njegovom tijelu pružaju spremnu energiju. S druge strane, dodaci mogu biti opasni za tijelo ako se ne pomno daju. Shia to zna i kako bi izbjegao bilo kakve probleme, uzima trčanje kako bi sagorio te umjetne proteine ​​i energiju. Na taj način dječak zadržava dovoljno i najvažnijih hranjivih tvari u tijelu.

Tipičan obrok

Shia je svoje obroke podijelio u 6 mini obroka:

Obrok 1

 • Osam bjelanjaka
 • Zobene pahuljice (velika zdjela)

Obrok 2

 • Proteinski shake s visokim udjelom proteina i malo šećera. No, Karen Reid, registrirana sportska dijetetičarka, to ne preporučuje.

Obrok 3

 • Tjestenina i pileća prsa velike veličine

Obrok 4

 • Samo proteinski šejk

Obrok 5

 • Odrezak
 • Brokula
 • Pečeni krumpir

Obrok 6

 • Samo proteinski šejk

Iz ovog rasporeda treninga vidjeli smo da nije potrebno smanjivati ​​količinu masti, bjelančevina ili ugljikohidrata koje uzimate kako biste se održali u fizičkoj formi. Zdrava prehrana i uzimanje vježbi prema profesionalnom planu ključ su zdravog i fit tijela.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found