Filmske zvijezde

Amy Robach Visina, težina, dob, supružnik, obitelj, činjenice, biografija

Amy Robach Kratke informacije
Visina5 ft 5 in
Težina54 kg
Datum rođenja6. veljače 1973
Horoskopski znakVodenjak
SuprugAndrew Shue

Amy Robach je američki voditelj, dopisnik i TV osoba koji je poznat po tome što je služio kao suvoditelj20/20 i najnovije sidro vijesti zaDobro jutro Ameriko. Izvrsna je voditeljica i surađivala je s popularnim mrežama poput NBC-a i ABC-a. Amy Robach također je radila na brojnim emisijama koje uključuju takve Rano danasVikend danasMSNBC uživoNBC Nightly News s Lesterom HoltomABC News NightlineDanasNashvilleShow Meredith VieiraLoviti životRachael RayWendy: show Wendy WilliamsOprah: Gdje su sada?Zabava večerasGood Morning America Weekend Edition, iStranica slavnih. Odrastajući, bila je gimnastičarka i cijelo vrijeme nastavljala aktivan stil života. Preživjela rak dojke, Amy Robach također je skupila ogromnu bazu obožavatelja na društvenim mrežama s više od 300 tisuća sljedbenika na Instagramu, više od 150 tisuća sljedbenika na Twitteru i više od 180 tisuća sljedbenika na Facebooku.

Rođeno ime

Amy Joanne Robach

Nadimak

Amy

Amy Robach viđena dok je snimala selfie automobila u Pennsylvaniji, Sjedinjene Države u lipnju 2019

Znak sunca

Vodenjak

Rođeno mjesto

St. Joseph, Michigan, Sjedinjene Države

Rezidencija

New York City, New York, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Amy Robach studirala je naSrednja škola Brookwood, javna srednja škola smještena u Snellvilleu u državi Georgia. Kasnije je upisana uSveučilište Georgia, javno glavno istraživačko sveučilište smješteno u Ateni u državi Georgia, koje je 1995. diplomiralo s visokim odličjem.

Okupacija

Sidro, dopisnik, TV osoba

Obitelj

 • Majka - Joan Robach
 • Braća i sestre - Amy Robach ima brata.
 • Drugi - Matt Lindahl (rođak) (glumac, bivši natjecatelj 'Nashville Star'), Elisabeth Shue (šogorica) (glumica), Davis Guggenheim (šogor) (redatelj, producent, scenarist)

Menadžer

Amy Robach zastupa ABC Television Complex, TV Studios, New York City, New York, Sjedinjene Države.

Izgraditi

Atletski

Visina

5 ft 5 in ili 165 cm

Težina

54 kg ili 119 lbs

Dečko / supružnik

Amy Robach je izlazila -

 1. Tim McIntosh (1996.-2008.) - Amy Robach prethodno je bila u vezi s bejzbolašem Timom McIntoshom. Dvojac je vezao čvor 1996. godine i dočekao svoje prvo dijete, kćer po imenu Ava McIntosh, 2002. godine. Kasnije su ponovno blagoslovljeni djetetom, drugom kćerkom Analise McIntosh, koja je rođena 2006. Međutim, nakon što su ostali zajedno više od deset godina, dvojac je odlučio raskinuti postupak i podnio zahtjev za nesporni razvod 2008. godine.
 2. Andrew Shue (2009-danas) - Amy Robach upoznala je glumca Andrewa Shuea, koji je poznat po ulozi Billyja Campbella u glavnoj seriji sapunica Melrose Place, prvi put na knjižnoj zabavi u travnju 2009. Ubrzo nakon toga zaručili su se u rujnu 2009. i samo nekoliko mjeseci kasnije, 6. veljače 2010., sretni se par vjenčao u Svjetioniku na Chelsea Piersu u Chelseaju, uz rijeku Hudson. Taj dan obilježio je i Amyin 37. rođendan. Par je od tada zajedno i često ga se može vidjeti kako prisustvuje nekoliko događaja. Nakon braka, Amy Robach postala je pomajka 3 sina Andrewa Shuea, Natea (rođen 1997.), Aidana (rođen 1999.) i Wyatta (rođen 2004.), iz njegovog prethodnog braka s cvjetnom dizajnericom Jennifer Hageney. Štoviše, Amy Robach također redovito obavještava svoje obožavatelje objavljujući puno slika s Andrewom na Instagramu.
Amy Robach kako se vidi na slici s Andrewom Shueom u New Yorku, New York, Sjedinjene Države u srpnju 2019

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Boja kose

Svijetlo smeđa (prirodna)

Boja očiju

Plava

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Tonirano tijelo
 • Duboko postavljene oči

Potvrde robne marke

Amy Robach pojavila se u TV reklami za Tekstura u 2015. godini.

Amy Robach kako se vidi na slici dok je bila suvoditeljica emisije 'Today Show' u Rockefeller Plaza u New Yorku, New York, Sjedinjene Države u listopadu 2008.

Najpoznatiji po

 • Nakon što je radio kao suvoditelj20/20 i najnovije sidro vijesti zaDobro jutro Ameriko
 • Prikupivši veliku bazu obožavatelja društvenih mreža s više od 300 000 sljedbenika na Instagramu, više od 150 000 sljedbenika na Twitteru i više od 180 000 sljedbenika na Facebooku

Prvi film

Amy Robach prvi se put pojavila u kazališnom filmu kao i ona u filmu o pljački,Ocean's 8, u 2018. U režiji Garyja Rossa, u filmu su glumili Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna i Helena Bonham Carter.

Prva TV emisija

Amy Robach svoj se prvi nastup u TV emisiji pojavila kao voditeljica u epizodi vijesti,Rano danas, 1999. godine.

Osobni trener

Amy Robach ostaje u formi održavajući aktivan život. Obožava trčati što je, pak, održava zdravom. Trčanje joj također pomaže da se riješi lošeg raspoloženja, straha, tuge, tjeskobe, jet laga ili bilo čega drugog što je muči. Uživa u samostalnom trčanju, kao i sa svojim prijateljima, i osjeća da je to izvrstan način za istraživanje lokaliteta.

Štoviše, Amy Robach također se jako zanima za planinarenje i također je prešla vrh Kilimandžaro.

Amy Robach (desno) kako je viđena dok je pozirala za sliku s Annalize Mcintosh u Musée du Louvre u Parizu, Francuska, u lipnju 2019.

Činjenice o Amy Robach

 1. Odgajana je u East Lansingu, Michigan, Sjedinjene Države. Kasnije se preselila u St. Louis, Missouri, zajedno sa svojom obitelji koja se kasnije preselila u Georgia, Sjedinjene Države, gdje je Amy Robach stekla obrazovanje.
 2. Njezine su teta i ujak nekada radili kao profesori izvedbenih umjetnosti u njezinoj srednjoj školi.
 3. Odrastajući, bila je natjecateljska gimnastičarka oko 7 godina.
 4. Bila je 2003. godina kada se Amy Robach pridružila televizijskoj mreži, MSNBC, i ostala s timom 4 godine, u okviru kojih je također imala priliku sidriti se 2 sata ujutro, a također je popunjavalaOdbrojavanje s Keithom Olbermannom i Jutro Joe.
 5. U srpnju 2007. dodijeljen joj je posao suvoditelja NBC-ovog jutarnjeg programa vijesti i razgovora, Vikend danas.
 6. 19. svibnja 2012. otkrila je da prelazi na ABC News, a 31. ožujka 2014. postala je voditeljica jutarnje televizijske emisije, Dobro jutro Ameriko, nakon što se pojavio kao dopisnik na istom.
 7. Amy Robach prethodno je dijagnosticiran rak dojke i vijest je otkrila 11. studenoga 2013 Dobro jutro Ameriko. Kao dio svog liječenja, morala je na bilateralnu mastektomiju, medicinski izraz za kirurško uklanjanje jedne ili obje dojke, djelomično ili u potpunosti.
 8. Tijekom njenog liječenja raka, liječnici su otkrili drugi zloćudni tumor na njezinoj drugoj dojci i da se rak proširio na njezine limfne čvorove (klasificiran kao stadij IIB), a kasnije je sve te informacije objavila 22. studenog 2013. Njeno liječenje uključivalo krugovi kemoterapije, zračenja i rekonstruktivne kirurgije.
 9. Amy Robach sudjelovala je na nekoliko maratona.
 10. 1995. godine završila je svoje putovanje zaGospođice Georgia izboru za 4. drugoplasiranog.
 11. Pojavila se kao voditelj vijesti u epizodi pod naslovomMi Amiguita Rosita, obrazovne dječje televizijske serije, ulica sezama, u listopadu 2013.
 12. Amy Robach dobila je nominaciju za regionalnu Emmy za 2002. godinu (Nacionalni kaptolski zaljev Chesapeake) u kategoriji "Segmenti vijesti: Opće vijesti / odgođeni zrak" za svoje izvještavanje o "Opasnoj zoni".
 13. 2015. godine objavila je svoju knjigu pod naslovom Bolje: Kako sam pustio kontrolu, zadržao nadu i pronašao radost u svom najmračnijem satu.
 14. Glumili su je za Lilu Campo u epizodi, naslovljenojIgra krivnje, komično-krimi dramske emisije, Dvorac, u veljači 2016. godine.
 15. Pratite Amy Robach na Instagramu, Twitteru i Facebooku.

Istaknuta slika Amy Robach / Instagram