Statistika

Kane (Glenn Jacobs) Visina, težina, dob, supružnik, djeca, biografija

Kane (Glenn Jacobs) Kratke informacije
Visina7 ft
Težina147 kg
Datum rođenja26. travnja 1967
Horoskopski znakBik
SuprugKristalna Maurisa Goins

Kane je američki profesionalni hrvač. Najpoznatiji je po radu s WWE-om, gdje ga dobro prepoznaju po imenu zvona, Kane. Također je gradonačelnik okruga Knox, Tennessee, Sjedinjene Države. Sudjelovao je na brojnim prvenstvima kao što su Svjetsko ekipno prvenstvo, ECW prvenstvo i Interkontinentalni prvak. Ima ogromnu bazu obožavatelja na društvenim mrežama s više od 7 milijuna sljedbenika na Facebooku.

Rođeno ime

Glenn Thomas Jacobs

Nadimak

Angus King, Bruiser Mastino, Božićno stvorenje, Diesel, Sudnji dan, Isaac Yankem, DDS, Kane, Mike Unabomb, Unabomb

Glenn Jacobs viđen na događaju u Washingtonu u srpnju 2016. godine

Znak sunca

Bik

Rođeno mjesto

Torrejon De Ardoz, Španjolska

Rezidencija

Ujedinjene države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Glenn je pohađao srednju školu u Bowling Greenu, Missouri. Kasnije je diplomirao englesku književnost na Državno sveučilište sjeveroistočnog Missourija, sada poznat kao Državno sveučilište Truman.

Okupacija

Hrvač, glumac, poslovni čovjek, političar

Menadžer

Glenna zastupa Jacobs Insurance Associates, LLC.

Izgraditi

Mišićni

Visina

7 stopa ili 213,5 cm

Težina

147 kg ili 324 lbs

Djevojka / supružnik

Glenn je hodao -

 1. Kristalna Maurisa Goins (Od 1995. godine do danas) - Kane se vjenčao s Crystal Maurisa Goins 23. kolovoza 1995. godine, a par je ponosan roditelj dvije kćeri.
Glenn Jacobs viđen kako govori na konferenciji Liberty Political Action 2013 (LPAC) u Chantillyju u državi Virginia u rujnu 2013.

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Boja kose

Tamno smeđa

Boja očiju

Siva

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Često se tijekom borbi borio s maskom
 • Visoka visina

Potvrde robne marke

Glenn je reklamirao sljedeće:

 • WWF Smackdown video igra (2000)
 • WWE Bez milosti (2000)
Glenn Jacobs kako je viđen na Nacionalnom kongresu Mladi Amerikanci za slobodu 2017. u hotelu Sheraton Reston u Restonu u državi Virginia u srpnju 2017.

Religija

judaizam

Najpoznatiji po

 • Budući da je američki profesionalni hrvač za WWE, gdje ga dobro prepoznaju po imenu, Kane
 • Gradonačelnik okruga Knox, Tennessee, Sjedinjene Države

Prvi film

U kazališnom je filmu debitirao u australsko-američkom slasher filmu Ne vidim zlakao Jacob Goodnight 2006. godine.

Prva TV emisija

Glenn se prvi put pojavio u TV emisiji WWF akcijska zona kao dr. Isaac Yankem D.D.S 1994. godine.

Osim prijenosa svojih hrvačkih utakmica, u TV emisiji debitirao je 2002. godine kao 'Sebe' Najslabija karika.

Osobni trener

Prema intervjuu iz 2018. godine, Glenn je otkrio da radi 5 ili 6 dana u tjednu. Pokušava vježbati ujutro, posebno u 6:00 ujutro. Kao profesionalni hrvač, u prošlosti je jako vježbao, ali sada mu je glavni cilj samo održavati formu. Za to radi kardio 30-45 minuta, a zatim vježba na određenom dijelu tijela ili mišićnoj skupini koju mijenja tjedno.

Glenn Jacobs kako je viđen kako razgovara sa sudionicima Nacionalne konvencije Mladi Amerikanci za slobodu 2017. u Sheraton Restonu u državi Virginia u srpnju 2017.

Činjenice o Glennu Jacobsu

 1. Iako je Amerikanac, rođen je u Španjolskoj jer potječe iz američkog ratnog zrakoplovstva i tako je njegova obitelj bila smještena u Španjolskoj u vrijeme njegovog rođenja.
 2. Tijekom školovanja Kane je bio sklon sportu i bio je izvanredan nogometaš i košarkaš.
 3. Posjedovao je teretanu tzv Obiteljski fitnes u Seviervilleu, Tennessee, Sjedinjene Države u prošlosti, a hrvači poput The Undertaker nekada su radili tamo.
 4. U ringu je debitirao 1992. godine u St. Louisu, u državi Missouri, sa CSWA-om, a u početku je preuzeo umjetničko ime Angus King. CSWA je bio u vlasništvu i pod vodstvom jednog od njegovih prijatelja iz djetinjstva po imenu Mark Morton.
 5. Ubrzo nakon toga počeo se hrvati kao Doomsday, a pojavit će se i kao Božićno stvorenje u Wrestling Association-u Sjedinjenih Država (USWA) i kao Unabomb u Smoky Mountain Wrestling-u (SMW), gdje je bio s Al Snowom u timu pod nazivom The Dynamic Duo za koji su također osvojili SMW Tag Team Championship.
 6. U USWA-i, Kane je osvojio i USWA-ino prvenstvo u teškoj kategoriji kao Doomsday.
 7. Kane je radio za Pro Wrestling Fujiwara Gumi pod pravim imenom Glenn Thomas Jacobs.
 8. Jedini meč za hrvanje na svjetskom prvenstvu (WCW) izgubio je kao Bruiser Mastino od Stinga 1993. godine.
 9. Kane (kao Doomsday) također se hrvao u Svjetskom vijeću za hrvanje (WWC) u Portoriku 1994. i 1995. protiv Invader # 1.
 10. On je (kao Unabomb) izgubio meč protiv hrvača Svjetske hrvačke federacije (WWF) The Undertaker na SMW showu u kolovozu 1995.
 11. Glenn se natjecao u svojoj prvoj sesiji Svjetske hrvačke federacije (WWF) kao Mike Unabomb na snimanju sirovih sirovina 20. veljače 1995., gdje je smrvio Renoa Rigginsa u polumraku. Cijeli kolovoz hrvao se neredovito kao Unabomba.
 12. Nakon svih mečeva, debi u TV emisiji nastupio je 26. lipnja 1995. u epizodi Raw gdje se pojavio kao Isaac Yankem, DDS, privatni zubar Jerrya Lawlera, u vinjeti. Kao čovjeka masivne visine i težine, Yankem je prikazan kao monstruozna figura koju je Jerry unajmio u svrhu rješavanja svog dugogodišnjeg neprijatelja, Breta Harta.
 13. 15. kolovoza 1995. Glennov lik Isaac Yankem debitirao je u ringu na snimanju Superstarsa ​​gdje ga je porazio Bret Hart.
 14. Slijedila je serija mečeva, uključujući onu na SummerSlam događaju, gdje je Yankem diskvalificiran jer je objesio Harta uvrnuvši ga u gornji i srednji konop za vrat. Također je izgubio meč od čeličnog kaveza protiv Breta u glavnom događaju epizode Raw-a od 16. listopada 1995. i meča u timu gdje su ga udružili s Lawlerom protiv Harta i Hakushija, 6. studenog 1995.
 15. Također je viđen kako gubi u eliminacijskoj utakmici na Survivor Seriesu 1995. godine, a također je sudjelovao u Royal Rumble meču 1996. godine, a Yankemov lik pretrpio je puno gubitaka u ovo vrijeme od velikih zvijezda WWF-a kao što su Undertaker, Jake Roberts , Marc Mero i Krajnji ratnik.
 16. Glennov lik Yankem samo je korišten na nizu događaja uživo u Kuvajtu i Južnoj Africi u svibnju i rujnu, nakon čega se lik povukao.
 17. Osvojio je ukupno 9 WWF / E Tag Team / World Tag Team Championshipsa koji uključuju 2 s čovječanstvom, 2 s X-Pacom, 2 s Undertakerom i po jednom s uraganom, Robom Van Damom i Big Showom.

Istaknuta slika: Gage Skidmore / Flickr / CC BY-SA 2.0