Pjevač

Noel Miller Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, činjenice, biografija

Noel Miller Kratke informacije
Visina5 stopa 9 inča
Težina70 kg
Datum rođenja19. kolovoza 1989
Horoskopski znakLeo
Boja očijuLjeska

Noel Miller kanadska je osobnost na društvenim mrežama, YouTuber, komičar, reper, voditelj podcasta i zvijezda Vine koja se proslavila postavljanjem videozapisa na internet. Tijekom godina proslavio se kao internetska senzacija, a također je stekao impresivnu bazu obožavatelja na društvenim mrežama i uživa više od 2 milijuna pretplatnika na svom istoimenom YouTube kanalu, više od 1,5 milijuna sljedbenika na Instagramu i više od milijun sljedbenika na Twitteru.

Rođeno ime

Noel Miller

Nadimak

Noel

Noel Miller viđen u kolovozu 2018

Znak sunca

Leo

Rođeno mjesto

Toronto, Kanada

Rezidencija

Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

kanadski

Okupacija

Osobnost društvenih medija, YouTuber, Komičar, Reper, Podcast voditelj, Vine Star

Noel Miller kako se vidi na slici zajedno s Aleenom u studenom 2019

Menadžer

Noela Millera zastupa -

 • Ujedinjena agencija za talente (UTA), Agencija za talente
 • Puni zaslon
 • Morris Yorn, odvjetničko društvo

Žanr

Komedija Hip-hop, Parodija Rap

Instrumenti

Vokal

Oznake

Nepotpisan

Izgraditi

Atletski

Visina

5 ft 9 in ili 175 cm

Težina

70 kg ili 154,5 lbs

Djevojka / supružnik

Noel Miller je hodao -

 1. Aleena - Noel Miller je u vezi s Aleenom i njih se dvoje često može vidjeti zajedno. Također, često postavlja njihove slike na društvene mreže kako bi svojim obožavateljima malo zavirio u njegov ljubavni život. Hodaju već 2013. Noel je Aleenu zaprosio u listopadu 2020. i zaručili su se.
Noel Miller viđen dok je pozirao za sliku sa zapanjujućom kulisom uz Aleenu na Bahamima u srpnju 2019.

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Boja kose

Tamno smeđa

Boja očiju

Ljeska

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Mršave tjelesne građe
 • Duboko postavljene oči
Noel Miller viđen dok je pozirao za sliku u kolovozu 2019

Činjenice o Noelu Milleru

 1. Otprilike 2014. godine počeo je prenositi komedije na Vine i tu je prvo počeo privlačiti pažnju, a zatim je ubrzao i postao popularna ličnost na platformi. Nekoliko njegovih videozapisa Vine naslovljeno je "kakav je osjećaj kad ti djevojka prolazi kroz telefon" i "zaključava ga".
 2. Noel Miller bio je polovica duša komedije i repa, Malena mesna banda (TMG), zajedno s kolegom iz društvenih mreža Codyjem Ko. Njih su dvoje također često surađivali na nekoliko projekata.
 3. Malena mesna banda (TMG) objavio je svoju prvu produženu predstavu pod nazivom Bangers i A * s 15. prosinca 2017., a sastoji se od 5 pjesama.
 4. Na turnejama je bio i kao stand-up komičar.
 5. Noel Miller pridružio se YouTubeu sa svojim istoimenim kanalom 28. kolovoza 2015. i istog dana na svoj kanal prenio prvi video s naslovom "Colgape Evergreen Ad". Također, videozapisi na kanalu prikupili su više od 100 milijuna pregleda.
 6. Neki od videozapisa na njegovom istoimenom YouTube kanalu su "LOVE ISLAND EP 11 - NOVI IZAZIVAČ", "FACING MORMON BACHELOR", "READING YOUR WEIRD DM'S - EP 2", "STEAMY TWEETS EP 3", "WE IGRAJ IGRU LJUBAVNI OTOK - EP. 2 ”,„ REAGIRANJE NA „ČUDNE” DM-ove ”,„ Poslovi s ujakom Noletom ”,„ Kad bi tim 10 bio horor film ”i mnogi drugi.
 7. Noel Miller zaradio je popularnost i slavu uz pomoć svog stripa.
 8. Stvorio je još jedan YouTube kanal pod nazivom "Noel Miller Live" 6. srpnja 2018., a videozapisi na kanalu prikupili su više od 50 milijuna pregleda.
 9. Prvi video na koji je uploadNoel Miller uživo 6. srpnja 2018., nazvan je „MOJA PRVA SOLO POBJEDA U STREAMU?!“ i neki drugi videozapisi na kanalu nosili su naslov „REAKCIJA S ČATOM: TIJELO MODDIRANJE“, „TALKING MY LONG LOST LOUN SIN“, „IGRAMO LJUBAVNI OTOK IGRE“, „REAGIRANJE SA CHATOM: KING OF BURGERS“ i „CRINGE S ČATOVOM: 100 dnevno ”.

Istaknuta slika: Noel Miller / Instagram