Celeb

Amber Rose Post režim mršavljenja beba i plan prehrane - zdrava proslava

Da li vam je teško skinuti kilograme nakon porođaja, ali tvrdnje seksi slavnih često vas odbiju? Pa, dolazi do vrtoglavog modela, glumice i umjetnice, koja je stopostotna za vas i vjeruje da težinu nakon trudnoće nije lako slomiti.

Potpisna buzzcut, vruća i seksi, Amber Rose je uvijek u vijestima za nešto. Nakon što je bila u središtu pozornosti u vezi svog službenog vjenčanja s reperom Wizom Khalifom, Amber je sada u pregovorima za gubitak kilograma nakon porođaja. Amber se zapravo legalno udala za Khalifu u srpnju 2013. godine, ali odgodili su proslavu vjenčanja i konačno ga proslavili u kolovozu 2013.

Rose vjeruje da žene koje tvrde i govoreći da se težinu nakon djeteta lako riješiti, zapravo zavaravaju druge žene. I sama je iskusila razinu poteškoće s izbacivanjem kilograma nakon trudnoće. Priznaje da se težina nakon porođaja ne smanjuje lako i doista se trebate potruditi da biste pronašli istu figuru koju ste imali prije trudnoće.

Rutina vježbanja i plan prehrane za Amber Rose

Režim vježbanja Amber Rose

Nakon što je u veljači 2013. dobila blagoslov sa sinom Sebastianom, Rose je pred sobom imala veliku metu mršavljenja. Morala je izgubiti 109 da bi joj se vratio isti glamurozan i privlačan izgled.

Zaposlila je Jeanette Jenkins, trener slavnih za postizanje cilja. Jeanette Jenkins već je pomagala nekoliko eminentnih zvijezda kao što su Alicia Keys, Kelly Rowland, Paula Patton, Tia Mowry i Pink u čišćenju kilograma nakon porođaja.

Pod nadzorom Jenkinsa, Rose je izvodila različite treninge poput power joge, kickboxinga, trčanja s sprint intervalima itd. Vježbala je treninge jedan i pol sat dnevno.

Plan prehrane od jantarne ruže

Rose je uvijek bila u formi i vitka, a zašto ne bi trebala, uostalom, redovito vježba i uzima uravnoteženu i zdravu prehranu. Rose je budno pazila na svoju prehranu još u vrijeme trudnoće. Za to je vrijeme jela samo hranjivu i zdravu hranu.

Znala je činjenicu, više nezdrave hrane koju će nahraniti svom tijelu; teže bi joj postalo da se oslobodi tih dodatnih kilograma. Iako je bila osobita u svojoj prehrani, manekenki je trebalo osam ili devet mjeseci da spasi svoju figuru prije djeteta. Umjesto da pređe restriktivno prema prehrani, Rose je prakticirala kontrolu porcija i umjereno je jela sve vrste hrane.

Zdrava preporuka za ljubitelje Amber Rose

Rose se doista uznemiri kad čuje kako ljudi komentiraju kako su plastična kirurgija i drugi umjetni načini odgovorni za njezino isklesano tijelo. Iako se bori, bakljenje kilograma kroz operaciju nešto je što niti cijeni niti preporučuje svojim obožavateljima.

Predlaže svim svojim obožavateljicama da ne pribjegavaju nikakvom umjetnom putu nakon trudnoće, a umjesto požurivanja, počastit ćete strpljenje. To je rečeno, ne biste trebali sjediti besposleni i čekati da se prirodni proces mršavljenja dogodi sam od sebe.

Međutim, prije nego što započnete s vježbanjem ili režimom prehrane, osigurajte svom tijelu najmanje šest mjeseci vremena da se oporavi od trudnoće i stekne snagu, jer nakon što ste dugo protezali u trudnoći, trbuhu je potrebno vrijeme da se vrati unutra.

Kredit za sliku - ImageShack
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found