Celeb

Redovni plan prehrane za vježbanje i vježbanje Paul Walkera - zdrava proslava

Paul Walker jedan je od momaka iz Hollywooda, koji svoje tijelo održava otkad ga je sagradio, prije nekog vremena. Ono što mnogi ljudi ne znaju je da je policajac pretvorio se u trkača iz brze i žestoke franšize bio mršav prije nego što je svoje tijelo izgradio za Into The Blue. Nepotrebno je reći da je cijelo vrijeme održavao stalno vitko tijelo. Stoga provjerite Paulov plan vježbanja i prehrane i pogledajte možete li i vi izgledati poput njega.

RUTINA TRENINGA PAULA WALKERA

  • OD KOŽNOG DO MIŠIČNOG -Biti mršav nije lako i da bi odatle postao mišićav, Paul je morao uložiti puno posla. Dizao je utege i uzimao je i kreatin (dušičnu organsku kiselinu), s kojim je išao do 205 kg. Predlaže da je bolje odraditi progresivni trening za preopterećenje, a zatim podijeljeni trening za prsa, triceps, ramena, leđa, biceps i noge.
  • MJEŠATI RAZLIČITE SPORTOVE -Paul kaže da mu nikada nije trebao nutricionist ili osobni trener, jer je vjerovao da će izaći odande i baviti se sportom. Igra košarku, izlazi na surfanje, odbojku, klizanje itd., A po njemu je to najfiniji način življenja. Glumac se također bavi ronjenjem i brdskim biciklizmom.

Vježba Paul Walkera

  • BORILAČKE VJEŠTINE -Paul je poznat po širokoj upotrebi borilačkih vještina kako bi trenirao za svoje filmove. Povećava njegovu fleksibilnost i izdržljivost na više granice i pomaže mu da bude upozoren. Također uklanja nepotrebne masnoće, pružajući mu brzinu, ravnotežu i koordinaciju. Karate, Aikido, Judo, Jujitsu i Kung Fu neke su od borilačkih vještina koje obično izvodi.
  • ODRŽAVANJE ZATVORA - Walker započinje svoj trening s petnaest minuta kardio treninga. Tada radi kružne tokove, općenito pokrete-stiske, iskorake, čučnjeve, itd. Vjeruje da nema ništa bolje od složenih i prirodnih vježbi.

PLAN DIJETE PAULA WALKERA

  • DIJETA PALEO -Paul slijedi paleolitsku prehranu (poznatu i kao dijeta špiljskog čovjeka), što znači da jede uglavnom povrće, orašaste plodove i meso - vrlo primitivnu, ali zdravu prehranu, a opet prirodnu. Paul kaže da mu takva vrsta prehrane omogućuje da jede puno hrane. Daje mu energiju koja mu je potrebna za treninge, a dopušta i sagorijevanje kalorija.
  • POGLEDAJUĆU MAJKU -Paulova majka bila je ta koja je postavila mjerilo u njegovoj kući što se tiče zdrave prehrane već od njegova djetinjstva. Češće su prehrambene navike kao dijete ono što vam pomaže ili ide protiv vas u izgradnji vašeg tijela. Kaže da je mama cijelo vrijeme bila oprezna u vezi s njegovom prehranom, a i on je od majke naučio jesti zdravu hranu, a u osnovi jede mršavo.
  • IZBJEGAVAJTE PORICE -Paul je izbjegavao određene prehrambene proizvode, za koje je vjerovao da su mu dovoljni da se malo udeblja. Nekad se držao podalje od graha, žitarica, krumpira i druge hrane koja je sadržavala prerađeni šećer ili sol. Ovi prehrambeni proizvodi nisu jestivi zbog prisutnosti nekih toksina. Imajući ovo na umu može vam uvelike pomoći u održavanju zdravlja i pomoći vam u izgradnji vitkog i gipkog tijela.
  • DODACI -Vrlo malo glumaca može se kloniti dodataka prehrani kada je riječ o izgradnji tijela u kratkom vremenskom razdoblju, a i to od nule. Već smo spomenuli da je uzimao kreatin kad je želio prijeći iz mršavog u mišićavo i napuhano tijelo, ali to je bilo tada i nije ga nastavio jednom kad je imao to tijelo. Uzima proteinski prah, malo ribljeg ulja i neke multivitamine. Također vjeruje da je važno kloniti se teških dodataka prehrani i ostati što prirodniji.

Dakle, sada znate kako izgleda plan vježbanja i prehrane Paula Walkera. Kao i uvijek, posavjetujte se sa svojim liječnikom prije nego što nastavite s dodacima, ali osim toga, Paulov plan vježbanja i prehrane vrlo je jednostavan i prirodan te vam ne bi naštetio.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found