Celeb

Rutinski plan i način prehrane Paul Wesley - zdravi celeb

Paul Wesley rutina vježbanja i plan prehrane

Igrajući ulogu Stefana Salvatorea ili Silasa u Vampirski dnevnici, Paul Wesley zaslužan je za ubojiti izgled i atletsko tijelo. TV emisija koja je vrlo popularna, posebno među mladima, kontinuirano je mogla skretati pozornost tinejdžera prema njoj. Trbušnjaci u šest paketa i savršeno isklesano vitko Paulino tijelo uistinu su pohvalni, ali i zavidni za muškarce.

Rutina vježbanja Paula Wesleyja

Uloga koju Paul igra u TV emisiji zahtijeva da ima vitko i elastično tijelo, što iza scene motivira glumca da ostane u zategnutoj formi. Budući svjestan utjecaja broja mišića na tjelesnu težinu, Paul prihvaća i trening snage i kardio treninge.

Trening snage povećava broj mišića u njegovom tijelu i potiče proces sagorijevanja masti. Zahvaljujući treningu snage, komad je uspio dobiti vitko tijelo s povišenim brojem mišića, a da svoje tijelo ne masti. Paul to vježba trideset minuta, triput u tjednu

Među kardio treninzima više voli trčanje i plivanje. Obje vježbe učinkovite su u bržem sagorijevanju masti iz tijela. Zgodni glumac više cijeni intenzitet nego ponavljanja. Tonizira svoje tijelo ne trošeći puno vremena na njih. Dvadeset minuta utrošenih na kardio treninge, tri puta tjedno, tajne su Paulova klesanog tijela.

Komad je jednako zaljubljen u aktivnosti na otvorenom i avanturističke aktivnosti poput snowboarda i konvencionalnih vježbi u zatvorenom. Jednostavno se osjeća podmlađen i pun graha nakon što prođe nekoliko sesija avanturističke igre. Osim što dotjeruje svoje tijelo treninzima, Paul također vježba meditaciju pet minuta na dan kako bi opustiti svoj um.

Plan prehrane Paula Wesleyja

Opremljen razderanim tijelom, Paul zasigurno jede zdravu i uravnoteženu prehranu. Njegova prehrana sastoji se od nekoliko malih obroka dnevno. Nakon svaka tri sata jede grickalice s proteinima ili s malo ugljikohidrata.

Proteinski zalogaji igraju presudnu ulogu kako u održavanju zadovoljstva, tako i u pojačavanju njegovog broja mišića. Proteini kao vitalna hrana mišića moraju se jesti u odgovarajućoj količini kako bi se stvorilo prijateljsko okruženje za poboljšanje mišića u vašem tijelu.

Paul doista gleda što jede i to je razlog zbog kojeg se odriče smeća i nezdrave hrane. Zdravlje je kritičnije od užitka u okusima, demon zvijezda hrani svoje tijelo hranjivom hranom.

Obično je vrlo oprezan i prema odabiru ugljikohidrata. Paul dijeli, hrana s visokim udjelom ugljikohidrata i slatka pokreće upalne reakcije u njegovu tijelu, pa konzumira hranu s malo ugljikohidrata. Alkohol, energetska pića, slatki voćni sokovi itd. Izvan su prehrambene ljestvice zgodnog frajera. Radije popije litre vode u danu kako bi hidratizirao svoje tijelo.

Zdrava preporuka za obožavatelje Paula Wesleyja

Paul Wesley preporučuje svojim obožavateljima da razviju naviku redovitog vježbanja jer je to jedini ključ za iščupano tijelo. Ipak, pripazite da ne pretjerujete s vježbama.

Dizanje utega vježbajte najviše tri ili četiri puta u tjednu. Ne treba zanemariti razdoblje oporavka koje je jednako značajno za vježbe. Prekomjerno forsirate svoje tijelo ili recite nakon oporavka kad neprestano vježbate treninge. Uključivanjem treninga kao što su ponderirani pull-up, uvojci sa šipkom, predstavljanje trbušnjaka, podizanje teladi, nagibanje prečica za bučice itd., I vi možete osigurati klesano tijelo poput vruće zvijezde.

Uz to i zdravo birajte hranu. Većina prehrambenih proizvoda koje oglašavaju prehrambene tvrtke nezdrave su i imaju katastrofalan utjecaj na vaše tijelo. Zabranite im i koristite svoje prehrambeno znanje i logiku za odabir prehrambenih proizvoda. Hrana ima izravan i brz utjecaj na vaše tijelo, što je brže od vježbanja. Dakle, nepažljivim odabirom hrane vjerojatno ćete nanijeti nepopravljivu štetu svom tijelu.

Svi makronutrijenti, uključujući zdrave masti, trebali bi biti dio vašeg režima prehrane. Zdrave masnoće pomažu u stvaranju hormona testosterona, koji je presudan za stvaranje mišića u vašem tijelu. Pazite da dvadeset posto vaše prehrane potječe iz zdravih masti.

U prehranu možete uvrstiti ribu, orahe, sjemenke konoplje, avokado, odrezak, zobene pahuljice itd. Da biste dobili masnoće. Osim što vam daju mišićavo i elastično tijelo, zdrave masnoće jačaju i stijenke vaših arterija i tako vas spašavaju od srčanih bolesti.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found