Statistika

Deval Patrick Visina, težina, dob, supružnik, obitelj, činjenice, biografija

Deval Patrick Kratke informacije
Visina5 ft 10 in
Težina75 kg
Datum rođenja31. srpnja 1956
Horoskopski znakLeo
SuprugDiane Bemus

Deval Patrick američki je političar, odvjetnik za građanska prava, autor i poslovni čovjek koji je poznat po tome što je postao 71. guverner Massachusettsa i vršio je dužnost od 2007. do 2015. Bio je prvi afroamerički guverner Massachusettsa koji je kasnije postao kandidat za predsjednika Sjedinjene Države na američkim predsjedničkim izborima 2020. godine.

Rođeno ime

Deval Laurdine Patrick

Nadimak

Deval

Deval Patrick kako je viđen dok je govorio na revolucionarnom događaju 2014. godine za zamjenu četiri mosta u New Bedfordu i Fall Riveru uz buduću desnu stranu Južne obale u studenom 2014.

Znak sunca

Leo

Rođeno mjesto

Chicago, Illinois, Sjedinjene Države

Rezidencija

Milton, okrug Norfolk, Massachusetts, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Tijekom srednjoškolskih godina spominjao se Deval Patrick Bolja šansa, neprofitna organizacija kojoj je cilj jedan od njegovih učitelja pomoći nadarenijim mladim ljudima u boji da postanu dobro obrazovani pružajući im sredstva za pohađanje internata, dnevnih i javnih škola s visokim uspjehom u Sjedinjenim Državama i da pomogao mu je da kasnije studira na Akademija Milton.

Nakon diplome na Milton Academy 1974. godine, Deval Patrick je upisan u Koledž Harvard i diplomiraocum laude diplomirao umjetnost iz engleske i američke književnosti 1978. Zatim je pohađaoPravni fakultet na Harvardu i diplomirao cum laude s doktoratom znanosti 1982. godine. Također mu je dodijelio počasnog doktora pravaSveučilište Harvard 28. maja 2015.

Okupacija

Političar, pravnik za građanska prava, autor, poduzetnik

Obitelj

 • Otac - Pat Patrick (jazz glazbenik u Sun Ra, Skladatelj)
 • Majka - Emily Mae (rođena Wintersmith)
 • Braća i sestre - Rhonda Uzdah (sestra)
 • Drugi - Laurdine Kenneth Patrick (djed po ocu), Laverne / LaVern Love (baka po ocu), Reynolds Brown Wintersmith (djed po majci), Sally Mae Embers (baka po majci), La'Shon Anthony (polusestra po ocu), Marco Morgese (sin- Tast), Gianluca Noah Patrick Morgese (unuk)
Deval Patrick kako se vidi na jednoj od njegovih službenih slika

Izgraditi

Prosječno

Visina

5 ft 10 in ili 178 cm

Težina

75 kg ili 165,5 lbs

Djevojka / supružnik

Deval Patrick je hodao -

 1. Diane Bemus (Od 1984. do danas) - 1984. oženio se s Diane Bemus koja je odvjetnica specijalizirala se za radno i radno pravo. Dvoje roditelja, dvije kćeri po imenu Sarah i Katherine i Katherine, obznanili su da je lezbijka u srpnju 2008.

Rasa / etnička pripadnost

Mješovito (bijelo i crno)

Deval Patrick porijeklom je iz Afroamerikanaca i Engleza.

Deval Patrick (lijevo) viđen prilikom susreta s britanskim političarom Alistairom Burtom u Londonu, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo u ožujku 2011.

Boja kose

Sol i papar

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Povlačenje kose
 • Duboko postavljene oči
Deval Patrick, kako je viđen zajedno s Elenom Kagan, ovdje viđenom kao dekanicom Harvard Law School, tijekom događaja u rujnu 2008.

Činjenice o Devalu Patricku

 1. Postao je prvi član svoje obitelji koji je pohađao fakultet.
 2. Dolazi iz skromne pozadine i njegova je obitelj prije toga preživjela mnogo mjeseci živeći od socijalne skrbi.
 3. Devala Patricka predsjednik Bill Clinton imenovao je pomoćnikom državnog odvjetnika za odjel za građanska prava Sjedinjenih Država 1994. godine.
 4. Glumio je u emisijama poput Piers Morgan večeras i Jutro Joe.
 5. Deval Patrick odrastao je u aveniji Wabash u Chicagu, a 2013. godine guverner Illinoisa Pat Quinn preimenovao je dio područja u "Deval Patrick Way" u njegovu čast.
 6. Također je stekao pristojnu bazu obožavatelja na društvenim mrežama s više od 100 tisuća sljedbenika na Twitteru, više od 80 tisuća sljedbenika na Facebooku i više od 10 tisuća sljedbenika na Instagramu.

Istaknuta slika MassDOT / Flickr / Public Domain