Celeb

Lindora dijeta - Lean for Life Diet - Healthy Celeb

Napravio Dr. Marshall Stamper, MD, Lindora dijeta nevjerojatan je plan mršavljenja koji će za deset tjedana ukloniti trideset kilograma iz vašeg tijela. Milijuni korisnika koji su se u potpunosti zasitili gotovo svih dijetnih programa koristili su dijetni program kao krajnje sredstvo i postizali zapanjujuće divne rezultate dok su se kretali zajedno s njim.

Što je Lindora dijeta?

Plan prehrane Lindora

Lindora dijeta je program prehrane s vrlo malo ugljikohidrata, malo masnoća i proteinima. Bit ćete pod medicinskim nadzorom i dobivat ćete klinički odobreni obrok tijekom deset tjedana. Individualno savjetovanje i deset telefonskih razgovora sa stručnjakom za prehranu neke su od ključnih značajki plana prehrane.

Najbolji dio dijetalnog programa je taj što se ne bojite da ne postanete deficitarni u vitalnim hranjivim sastojcima, jer će vas stručnjaci stalno pratiti i savjetovati.

Kako djeluje plan prehrane Lindora?

Lindora dijetni program djeluje na principu ketoze. Kad se vaše tijelo kontinuirano hrani hranom bez ugljikohidrata i masti, ono počinje proizvoditi ketone. Ketoni dalje šalju poruku vašem mozgu da sagorijevaju naslage masti kako bi vašem tijelu pružili energiju.

Lindora dijetni program djelovat će na vaše tijelo u tri faze; pogledajmo ove tri faze.

Prva faza

Tijekom prve faze hrana s ugljikohidratima ili kalorijama u potpunosti će se ukloniti iz vašeg režima prehrane. Preživjet ćete samo od hrane bogate proteinima. Svrha ove hrane je potaknuti proces ketoze u vašem tijelu. Vitalno vam je piti neizmjernu vodu zajedno s prehranom bogatom proteinima; inače ste skloni postati žrtvom zatvora, bubrežnih kamenaca, opadanja kose itd.

Druga faza

U drugoj fazi neka od namirnica s malo ugljikohidrata bit će ponovno uvedena u vaš režim prehrane. Nakon jednog mjeseca trajanja, vidjet ćete kako se u ovoj fazi u vašem tijelu događa veliki gubitak kilograma.

Treća faza

Treća faza udovoljit će vašem metabolizmu. Bezbrojne namirnice će se ponovno uvesti u ovoj fazi, a svrha ove hrane će biti pojačati vaš metabolizam.

Tko može slijediti Lindora dijetu?

Dijetni program Lindora jedan je od najskupljih dijetalnih programa. Dakle, ako vas novac previše ne muči i ako imate jaku snagu volje, bez obzira na dobnu skupinu, možete slijediti dijetalni program.

A ako tražite neki program mršavljenja kojeg biste se mogli držati za svog života, bolje bi bilo započeti s pronalaženjem drugog programa mršavljenja.

Neki zdravi savjeti zadržavanja težine

Plan prehrane Lindora detaljni je dijetni program s kratkoročnim prednostima. Nakon deset tjedana, otopina prehrane neće vam nastojati usaditi zdrave životne navike. Morate sami smisliti kako zauvijek održavati izgubljeni kilogram. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da zauvijek zadržite izgubljeni kilogram.

 • Držite se uravnotežene prehrane i kupujte hranu svih vrsta iz prodavaonice hrane. U vašem režimu svakodnevne prehrane treba sadržavati 25% proteina, 20% masti i 55% ugljikohidrata. Adekvatna prehrana ključna je za postizanje i zadržavanje mržnje i vitkog tijela.
 • Konzumiranje soli u vašoj prehrani. Možda se suzdržavate od šećera s obzirom na činjenicu da vam šećer prekomjerno teži. Isto vrijedi i za sol. Sol pojačava zadržavanje vode u tijelu i čini vam se debeljuškast. Doživljavanje žeđi svako malo signalizira prema višku soli u vašem tijelu.
 • Kliknite brojne svoje slike kad ste u savršenom tjelesnom obliku. Zalijepite te slike u različite kutove vaše sobe. Ove će slike pojačati energiju i učinit će da osjetite kako ste lijepe. Ova spoznaja će provjeravati vašu konzumaciju nezdravih grickalica i održavat će vas u formi.
 • Život je samo promjena. Svi tražite promjenu da biste ostali sretni, a to čini i vaše tijelo. Ako jedete ograničeni broj kalorija, pojačajte metabolizam povećavanjem broja kalorija barem jednom u mjesecu. Uz to, još uvijek se možete osloniti na zdravu i hranjivu hranu poput cjelovitih žitarica, voća, povrća itd.

Blagodati prehrane Lindora

Dijetalni program Lindora ima nekoliko blagodati, pogledajmo neke od njih.

 • Dijetalni program prevladati će platou mršavljenja, koji je općenito glavni kamen spoticanja na putu mršavljenja.
 • Nećete se zalutati dok se krećete zajedno s dijetalnim programom jer dijetni program sadrži odgovarajuće upute i smjernice.
 • Pronaći ćete priču o uspjehu nekolicine dijeta dijeljenih na web stranici dijetalnih rješenja. Njihove priče o uspjehu ispunit će vas žarom i potaknuti na topljenje kilograma.
 • Dijete koji pate od inzulinske osjetljivosti i upale vjerojatno će poboljšati svoje simptome, jer je hrana koja sadrži ugljikohidrate dijetalnom otopinom odvraćena.
 • Samo blagostanje tijela nije dovoljno jer većinu vaših tjelesnih funkcija kontrolira vaš mozak. Dijetalno rješenje osigurat će zdravlje vašeg tijela i uma.
 • Dijeta bogata proteinima koja je priznata dijetalnim programom pobrinut će se da ne gubite mišiće dok se krećete zajedno s dijetalnim programom.

Nedostaci prehrane Lindora

Pogledajmo neke rupe u programu prehrane Lindora.

 • Zbog skupoće, ne mogu si svi priuštiti da slijede i iskorištavaju dijetni program.
 • Izuzetno niska potrošnja ugljikohidrata ili kalorija čini vas osjetljivima na razvoj bubrežnih kamenaca. Dakle, morate biti na oprezu i paziti da se dijetni program ne produži.
 • Za razliku od ostalih mrežnih programa za mršavljenje, dijetni program ne obećava povrat novca niti korisnicima pruža besplatne uzorke dodataka prehrani.
 • Naglasak na raznim dodacima za popunjavanje nedostatka hranjivih sastojaka nije vrlo primjetan. Bez obzira na to koliko su dodaci učinkoviti i vrijedni, oni nikada ne mogu osigurati hranu kakvu pruža prirodna hrana.

Uzorak plana obroka

Dijete se preporuča jesti šest malih obroka dnevno, tj. Tri glavna obroka i tri međuobroka. Plan obroka namijenjen je onima koji žele zadržati izgubljenu težinu. Pogledajmo jedan od primjera planova obroka dijetnog programa.

Doručak

U doručak možete uzeti pola grejpa, sendvič s jajima s kruhom od cjelovitih žitarica, zeleni čaj itd.

Jutarnja marenda

U jutarnjem međuobroku možete popiti proteinske pločice, pudinge itd.

Ručak

U ručku možete pojesti bijelu ribu s roštilja, kuhanu salatu, poširanu brokulu, špinat itd.

Popodnevna marenda

U popodnevnim grickalicama možete popiti zeleni smoothie, puretinu, kiflice od sira itd.

Večera

Na večeri možete uzeti kozice s limunovim češnjakom, juhu od pilećeg povrća, omlet s lukom, češnjakom, rajčicom itd.

Večernji zalogaj

U večernjim zalogajima možete pojesti naranču, jabuku itd.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found