Celeb

Rutinski plan prehrane za vježbanje Cheryl Cole - zdravi celeb

Sa zavidnom zavitlanom figurom, zajedno s oznakom najseksi žene na svijetu, Cheryl Cole jedna je od najpopularnijih britanskih umjetnica u posljednje vrijeme. Televizijska emisija X Factor bila bi manje glamurozna da ova senzacionalna diva ne sjedi na sudačkom mjestu. Njezine obline, njezin prirodan dobar izgled i naravno, njezin pjevački talent nisu je samo učinili poželjnom za suprotni spol, već su rezultirali neprospavanim noćima za žene širom svijeta. Slike njezina zategnutog tijela vidjeli smo na raznim naslovnicama časopisa i uvijek smo se pitali o njezinoj prehrani i kondiciji. Provjerimo neke od njezinih tajni -

Režim vježbanja Cheryl Cole

Uz planiranu prehranu, ono što je učinilo čuda za senzaciju pjevanja je dobro isplanirani dnevni raspored koji uključuje određeno vrijeme za spavanje, vježbanje i plesne seanse.

SLEEP

Biste li vjerovali da se tajna dobivanja napetog tijela krije u ukupnim satima sna koje imate svaki dan? Prema pouzdanom izvoru, Cheryl je upravo imala 5 sati sna prije nego što je dobila ovu zavidnu brojku. Ali kad je započela dvosatni trening, 5 sati bilo je premalo. Ostavio ju je umornom i iscrpljenom. Sad ima 9 sati uskog sna od 21:30 do 6:30 sati.

EVJEŽBA

Cheryl se zaključa na dva sata kad započne sa svojim vježbama. Bez mobitela je, a time nema kontakta s ostatkom svijeta. Sve što ima je glasna glazba i kardio vježbe. Odradila je 300 trbušnjaka i ab vježbi koje su joj pomogle da izgubi 4 kilograma u prvom tjednu. Smatra da je ovo vrijeme u kojem najviše uživa jer oslobađa pritiska i stresa u profesiji.

Oprema za vježbanje Cheryl Cole

Njezina vježba uključuje rad na sitnim mišićima nogu jer je željela tanja bedra. Rutina koju je slijedila uvukla je velike mišiće i učinila joj bedra puno vitkijima nego prije.

DANCE

Cheryl vjeruje da su čimbenik koji je bio najučinkovitiji u sagorijevanju masti kontinuirani plesni tretmani. Svakodnevno provodi plesne probe za Girls Aloud čak 8 sati. Vjeruje se da ples od pola sata sagorijeva sedam kalorija u minuti. To znači da u 1 sat može sagorjeti 420 kalorija. Ples joj je pomogao smanjiti 9 kamenih utega na 8 kamenih.

Plan prehrane Cheryl Cole

Fstrogo slijedeći rutinu prehrane

Ako mislite da je Cheryl jako smanjila svoju prehranu kako bi dobila sadašnje tijelo, varate se. Sve što je imala tijekom rigoroznog razdoblja za mršavljenje bila je hranjiva prehrana, zajedno sa strogom tablicom niza dobrih i dobrih strana, koje je vjerno slijedila.

TUmjereni obrok je za Colea obavezan

Pravovremeni obroci najvažniji su uvjet zdrave figure i zdravog života. A Cheryl je učinila upravo to. Ranije je pjevačica "Pod suncem" doručkovala u 11 sati, a večerala u 21 sat. No jednom kad je shvatila da mora odrezati one suvišne masnoće s nepotrebnih dijelova, isprva je promijenila raspored obroka.

  • Za doručak Cheryl uzima omlet napravljen od dva bjelanjka.
  • Za ručkom uzima piletinu s roštilja zajedno s malo graha.
  • Večera koju uzima prije 18 sati uključuje morske plodove, salatu, pečeni krumpir i jogurte ili bobice ili pločice sa žitaricama.

Ono čega se ona strogo izbjegava je alkohol koji je djelovao kao čudo. Međutim, ona voli imati malo vina, ali prestala je uzimati visok udio alkohola.

Mora se zapamtiti da Cherylin stas nije tako visok. Dakle, lagani porast težine može se pokazati na njezinom tijelu. Stoga joj je vrlo važno održati svoj režim kako bi zadržao zategnuto tijelo koje je steklo. Ono što je Cheryl slijedila nije tako teško. Samo što morate biti strogi i bez greške održavati dnevnu rutinu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found