Celeb

Rutinski plan i način prehrane Nicole Richie - zdravi celeb

Nicole Richie rutina vježbanja i plan prehrane

5 ft 1 in, blistave oči, blistav pogled, Nicole Richie američka je glumica, modna dizajnerica, autorica i TV osoba. Zasluživši slavu u TV reality showu The Simple Life, prekrasna zvijezda u posljednje je vrijeme glumila na Fashion Staru. Oženjen Joel Madden od prosinca 2010. godine, zapanjujuća je mama dvoje djece.

Nicole je 2006. imala velike oscilacije u težini. Sumnjalo se da je žrtva poremećaja prehrane poput bulimije ili anoreksije. Međutim, bomba je isključila mogućnost žrtve bilo koje takve bolesti. Podijelila je da je zbog toga konzultirala i liječnika, ali liječnik je potvrdio da je s njom apsolutno dobro. Međutim, sadašnji isklesani i vrući oblik tijela Nicole mogao bi natjerati bilo koju ženu da joj zavidi. Njezina zdrava i vitka silfična figura prikazuje da je napokon shvatila vrijednost prehrane zajedno s vježbama.

Plan prehrane Nicole Richie

Nakon što je hranu dugo smatrala svojim neprijateljima, izbačena ljepotica napokon je podlegla zdravoj i hranjivoj hrani. Izbacivanje težine moguće je s dijetalnim dijetalnim programima, ali rijetko možete osigurati optimalno zdravlje ako ste na bilo kojem jezivom planu prehrane. Dijeli, njezin mužić ju je nadahnuo da se potčini hranom prepunoj hranjivih sastojaka, a sada religiozno jede zdravu hranu poput piletine s roštilja, smeđe riže, zelenog povrća, voća itd.

Također se povremeno prikloni planovima dijetalne prehrane kako bi detoksificirala svoje tijelo i um. Bilo je i vrijeme kada je slijedila šest dijeta sa sokovima, dopuštajući dijeti da dnevno ima šest različitih sokova. Dijetalni program koji dopušta konzumaciju samo 1200 kalorija dnevno nije kreditno sposoban. Budući da vam kontrola porcija omogućuje da umjereno njegujete svoju obožavanu hranu, proslavljena zvijezda osjeća se očarano idejom kontrole porcija.

Ističe konzumaciju hrane s bogatim sadržajem omega-3 masnih kiselina, proteina, vitamina itd. A to što je izvrsna kuharica pomaže Nicole u pripremi zdravih obroka s hranjivim sastojcima za nju i njezinu obitelj. Naučivši zdrave prehrambene navike, umjesto da se kloni svih vrsta hrane, posebno zabranjuje smeće i prerađenu hranu. Ta je hrana stvarna zlokobna hrana koja ne samo da gomila vaše otrcane masnoće po tijelu, već ga čini i domaćinom teških bolesti.

Rutina treninga Nicole Richie

Nicole Richie u šetnji sa svojim psom Irom

Bez obzira na to kakav je plan prehrane slijedila u prošlosti, uvijek je bila redovita na treninzima. Ozarena ljepota drži se raznih treninga. Budući da je strastvena plesačica, predano se drži metode Tracy Anderson. Iako je u početku osjećala da neće moći uporno plesati jedan i pol sat, međutim, plesni tečaj toliko ju je oduševio da se sada osjeća u iskušenju da bude neograničeno puno sati.

Pohađa tečaj plesa četiri puta tjedno. Nakon svog teškog i iscrpljujućeg plesnog treninga, ponovno hidratizira svoje tijelo limunovim sokom. Zračna zvijezda obožava trčanje i trčanje jedan sat na traci za trčanje ili eliptičnom. Uz to vježba dizanje utega s laganim utezima. Shvatila je da će veći broj mišića imati njezino tijelo, brže će proces sagorijevanja masti biti u njezinom tijelu.

Zdrava preporuka zaNicole Richie Fan

Slavni doista imaju privilegiju da ih usmjeravaju njihovi osobni treneri, koji im postupak mršavljenja čine besprijekornim. Kad se to kaže, ne morate se razočarati. I vi možete postići iste zahvalne rezultate ako ste svoj osobni trener. Da biste bili vlastiti osobni trener, prije svega razradite svoj kondicijski cilj i odredite vremenski okvir u kojem želite postići svoj cilj. Provjerite je li cilj koji ste postavili realan.

Kad je to gotovo, preuzmite svoje omiljene vježbe, za koje mislite da ih lako možete raditi. Sada zapišite svoj dnevni režim tjelovježbe u dnevnik i u skladu s tim izvodite svoje treninge. Unesite promjene ako se ne osjećate ugodno s nekom određenom vježbom. Treninge mijenjajte svaka tri ili četiri tjedna. I ne brinite o vremenu, možete zakazati svoj kondicijski režim dok provodite samo pola sata koncentrirano na svoje zdravlje i dobrobit. Ako se religiozno pridržavate gore spomenutih uputa, a da vam nije potreban osobni trener, možete si priuštiti slavne osobe poput zavidne figure.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found