Statistika

Nick Crompton Visina, težina, dob, dečko, obitelj, činjenice, biografija

Nick Crompton Kratke informacije
Visina5 stopa 11 inča
Težina90 kg
Datum rođenja5. veljače 1995
Horoskopski znakVodenjak
Boja očijuPlava

Nick Crompton je britanska YouTube zvijezda, osobnost na društvenim mrežama i spisateljica koja je poznata po tome što je suosnivač marketinške agencije za društvene mreže, Društveni lanac, čiji je cilj dokazati stručno vodstvo mladim talentima da rastu u svojim profesionalnim naporima. Također je radio kao glavni operativni direktor (COO) grupe utjecajnih osoba na društvenim mrežama na YouTubeu poznate kao 10. tim, sada poznat kao TeamDom. Radio je s osobama Tessa Brooks, Chance Sutton, Erika Costell, Jake Paul, Alissa Violet, Anthony Trujillo, Emilio Martinez, Ivan Martínez i AJ Mitchell, s kojima također dijeli prijateljsku vezu. Nick Crompton također je prikupio veliku bazu obožavatelja društvenih mreža i uživa više od 2,5 milijuna sljedbenika na Instagramu, više od 800 tisuća sljedbenika na Twitteru i više od 700 tisuća pretplatnika na YouTubeu. Štoviše, na svom je istoimenom YouTube kanalu prikupio više od 5,5 milijuna pregleda.

Rođeno ime

Nick Crompton

Nadimak

Nick

Nick Crompton viđen dok je pozirao za kameru u zapadnom Hollywoodu, Kalifornija, Sjedinjene Države u ožujku 2017. godine

Znak sunca

Vodenjak

Rođeno mjesto

Bradford, zapadni Yorkshire, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo

Rezidencija

Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

britanski

Obrazovanje

Nick Crompton išao je u državnu školu u Engleskoj, Ujedinjeno Kraljevstvo.

Okupacija

YouTube zvijezda, ličnost društvenih medija, pisac

Obitelj

 • Braća i sestre - Nick Crompton ima mlađeg brata.

Menadžer

Nick Crompton samostalno upravlja svojom karijerom.

Žanr

Hip hop, pop

Instrumenti

Vokal

Oznake

Nepotpisan

Izgraditi

Veliki

Visina

5 ft 11 in ili 180,5 cm

Težina

90 kg ili 198,5 lbs

Dečko / supružnik

Nick Crompton je hodao -

 1. Levy Erskine - Nick Crompton počeo je izlaziti s glumcem i modelom Levyjem Erskineom 2018. Naišli su jedni na druge putem aplikacije za druženje, Tinder, 2017. godine.
Nick Crompton viđen dok je snimao zrcalni selfie u bijeloj odjeći u studenom 2017

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Boja kose

Svijetlo smeđa

Boja očiju

Plava

Seksualna orijentacija

Gay

Prepoznatljive značajke

 • Duboko postavljene oči
 • Široko čelo
 • Obično nosi prstenje i ogrlice

Potvrde robne marke

Nick Crompton je ili podržao ili promovirao nekoliko marki poput Aporro i G O A T.

Nick Crompton viđen dok je pozirao za selfie s osobom i modelom na društvenim mrežama, Tessa Brooks, 2016. godine

Najpoznatiji po

 • Nakon što je služio kao glavni direktor (Operating Director) grupe utjecajnih društava na YouTubeu, 10. tim, koji je osnovao YouTube zvijezda Jake Paul
 • Biti suosnivač tvrtkeDruštveni lanac, marketinška agencija za društvene mreže koja pomaže mladim talentima da rastu u svojim profesionalnim naporima. Društveni lanac osnovana je 2015. godine, a gradi i oglašava karijere nekih poznatih influencera i brendova.
 • Popularnost je stekao i svojom pjesmom, Engleska je moj grad, u kojem je nastupio Jake Paul
 • Prikupivši glavnu bazu obožavatelja društvenih mreža s više od 2,5 milijuna sljedbenika na Instagramu, više od 800 tisuća sljedbenika na Twitteru i više od 700 tisuća pretplatnika na YouTubeu

Kao pjevačica

Nick Crompton radio je kao istaknuti umjetnik, zajedno s Chadom Tepperom, u singlu Jakea Paula, naslovljenom Subotnja večer, koji je objavljen putem Tima 10. Crompton je također dio singla pod nazivom Engleska je moj grad.

Prva web emisija

Nick Crompton prvi se put pojavio u web emisiji kao on u epizodi pod naslovomObitelj Jakea Paula, dokumentarne komično-dramske serije,Um Jakea Paula, u listopadu 2018.

Osobni trener

Nick Crompton redovito vježba kako bi ostao u formi. Prepušta se i boksačkim seansama, a jednom je izazvao YouTubera Ethana Paynea (zvanog Behzinga) na boksačku borbu.

Nick Crompton u bijeloj odjeći dok je pozirao s ocem u prosincu 2017. godine

Nick Crompton Činjenice

 1. Odrastao je u Engleskoj, Ujedinjeno Kraljevstvo.
 2. Prema jednom od njegovih intervjua, video je počeo snimati u ljeto nakon što je izašao iz šestog razreda i nije mogao smisliti ništa drugo što bi mogao učiniti. Dakle, samo je izvadio kameru, snimio nekoliko videozapisa i prenio ih na svoj YouTube kanal. Ubrzo je počeo dobivati ​​preglede i pretplatnike.
 3. Kao književnik, bio je dio nekoliko projekata koji uključujuNinjago: 2 Mnogo Lloyd iJake Paul: To je svakodnevni bro feat. 10. tim.
 4. Nick Crompton prijatelj je s Tesom Brooks, Chance Sutton, Erikom Costell, Jakeom Paulom, Alisom Violet, Anthonyjem Trujillom, Cameron Dallas, Emiliom Martinezom, Chadom Tepperom, Kadeom Speiserom, Ivanom Martínezom i AJ Mitchellom.
 5. Svoj istoimeni YouTube kanal započeo je 24. srpnja 2012. Na taj je kanal Nick Crompton prenio nekoliko videozapisa koji se temelje na sadržaju koji se odnosi na podvale, izazove, reakcije i još mnogo toga.
 6. Rastao se s 10. tim u 2018. godini.
 7. Nick Crompton pružio je pomoć mnogim YouTuberima kako bi procvjetali na svojim poljima.
 8. Voli igrati video igre kad god za to ima vremena.
 9. Također je surađivao s nekoliko brendova kao što suPuma, Universal Pictures, British Airways, BBC, Jabuka, i još mnogo toga.

Istaknuta slika: Nick Crompton / Instagram