TV zvijezde

Rachel Zoe Visina, težina, obitelj, činjenice, supružnik, obrazovanje, biografija

Rachel Zoe Kratke informacije
Visina5 ft 8 in
Težina58 kg
Datum rođenja1. rujna 1968
Horoskopski znakDjevica
SuprugRodger Berman

Rachel Zoe američka je modna dizajnerica, TV osoba, poslovna žena i spisateljica koja je tijekom svoje plodne karijere u modnoj industriji oblikovala nekoliko hollywoodskih zvijezda s popisa A-liste. Široko je smatraju pionirkom ‘boho-chic’ izgleda, modnog stila koji obuhvaća prevelik nakit i široke haljine u kombinaciji s tankim okvirom. Također je dobro prepoznata po tome što je glumila u reality dokumentarnoj TV seriji Projekt Rachel Zoe (2008.-2013.) I voditeljica modne tematske emisije Kasno u modi s Rachel Zoe (2015). Objavila je knjige Stil A do Zoe: Umjetnost mode, ljepote i svega glamura (2007) i Živjeti u stilu: nadahnuće i savjeti za svakodnevni glamur (2014.). Uz lansiranje nekoliko kolekcija mode i dodataka poputLuksuzna Rachel Zoe kolekciju, ona je također postavila DreamDry, salon u New Yorku.

Rođeno ime

Rachel Zoe Rosenzweig

Nadimak

Rachel

Rachel Zoe i Rodger Berman, kako su viđeni u rujnu 2020

Znak sunca

Djevica

Rođeno mjesto

New York City, New York, Sjedinjene Države

Rezidencija

Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Rachel je diplomirala Srednja škola Millburn u Millburnu, New Jersey. Tada je studirala psihologiju i sociologiju na Sveučilište George Washington, privatno istraživačko sveučilište u Washingtonu, D.C.

Okupacija

Modna dizajnerica, TV osoba, poslovna žena, spisateljica

Rachel Zoe i Rodger Berman, kako se vidjelo u listopadu 2020

Obitelj

 • Otac - Ron Rosenzweig
 • Majka - Leslie Rosenzweig (rođena Spivack)
 • Braća i sestre - Pamela Glassman (rođena Rosenzweig) (sestra)

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 8 in ili 173 cm

Težina

58 kg ili 128 lbs

Dečko / supružnik

Rachel je hodala -

 1. Rodger Berman (Od 1991. do danas) - Rachel je počela hodati s investicijskim bankarom Rodgerom Bermanom 1991. kada su oboje pohađali Sveučilište George Washington. Na kraju su se vjenčali 1998. godine i zajedno imaju dva sina po imenu Skyler Morrison Berman (r. Ožujak 2011.) i Kaius Jagger Berman (r. Prosinac 2013.).
Rachel Zoe i Rodger Berman, kako se vidjelo u studenom 2020

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Podrijetlom je iz Aškenazija, Židova.

Boja kose

Plavuša

Boja očiju

Ljeska

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Vitki okvir
 • Do ramena, valovita kosa
 • Ozareno lice
 • Ljubazan osmijeh
Rachel Zoe kako se vidi u Instagram postu u prosincu 2020

Činjenice o Rachel Zoe

 1. Rachel se, nakon što je diplomirala na Sveučilištu George Washington, vratila u svoj rodni grad New York kako bi nastavila karijeru u modnoj industriji iako nije imala nikakvo formalno obrazovanje na tom polju. Kasnije je dobila prvu pauzu u industriji kao modna urednica.
 2. Kad je započela karijeru modnog stilista, odlučila je izbaciti svoje ime "Rosenzweig" iz svog rođenog imena jer je smatrala da to zvuči previše židovski.
 3. U kolovozu 2009. pokrenula je bilten pod nazivom Izvještaj Zoe koji je pokrivao vijesti iz područja mode, ljepote i načina života. U nekoliko godina od pokretanja postigao je bazu od više od 750 tisuća pretplatnika.
 4. 2015. godine pokrenula je službu pod nazivom Kutija stila putem kojeg su korisnici mogli naručiti set modnih predmeta u 2 načina - 100 USD za jednu kutiju ili 350 USD za 4 kutije u kalendarskoj godini. Pretplata bi osigurala dostavu tajnih modnih dodataka na kućni prag koje je Rachel odabrala, uključujući stavku "heroj" u svaku kutiju (procijenjenu na više od 100 USD) koja bi se pretplatniku otkrila unaprijed, za razliku od ostalih predmeta u kutiji.
 5. 2017. tvrtke koje se vode pod robnom markom Rachel Zoe prepoznate su po svojim inovativnim pravilima o obiteljskom i rodiljnom dopustu.

Istaknuta slika Rachel Zoe / Instagram