Statistika

CoryxKenshin Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, činjenice, biografija

CoryxKenshin kratke informacije
Visina6 ft 3 in
Težina88 kg
Datum rođenja9. studenog 1992
Horoskopski znakŠkorpion
Boja očijuTamno smeđa

CoryxKenshin američka je zvijezda i komičar na društvenim mrežama, najpoznatiji po stvaranju istoimenog YouTube kanala koji je prikupio više od 4,5 milijuna pretplatnika. Cory je svoj kanal stvorio 26. travnja 2009., a svoj prvi video postavio je 25. svibnja 2009. U početku je razgovarao o spojevima i djevojkama općenito, govorio je o romantičnim komedijama poput Trzaj (2005.) i razgovarao o svom školskom i fakultetskom životu. Odmorio se od YouTubea između kraja 2011. i travnja 2013., nakon čega se vratio s novim žanrom sadržaja. Nakon što je Cory odigrao kratku video igricu za preživljavanje / horor pod nazivom Bijeli prst oko listopada 2013. i dobio pozitivne povratne informacije, nastavio je prenositi video zapise o igrama.

Prva igraća serija koju je prikazao bila je sportska igra iz 1994. godine Super izbacivanje. Nakon što je 2015. godine dobio pomoć od kolege YouTuber TwistedFalcon, Cory je postao provjereni kreator na YouTubeu, a do srpnja 2016. dosegao je 700 tisuća pretplatnika. Također je obećao da će milionitog pretplatnika prijaviti kao "samuraja", što se dogodilo 19. studenog 2016. 2017. godine počeo se usredotočiti na razne dobro poznate i indie horor, slasher, sportske i akcijske igre. 8. svibnja 2019. uspješno je dovršio svoju video seriju izazova "100 dana za prijenos". Cory također ima veliku bazu obožavatelja društvenih mreža koja se sastoji od više od 600 tisuća sljedbenika na Instagramu i više od 500 tisuća sljedbenika na Twitteru.

Rođeno ime

Cory Devante Williams

Nadimak

CoryxKenshin, najbolji samuraj, razbijač gležnja

CoryxKenshin na Instagram selfiju viđenom u svibnju 2019

Znak sunca

Škorpion

Rođeno mjesto

Detroit, Michigan, Sjedinjene Države

Rezidencija

Farmington Hills, Michigan, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

CoryxKenshin je prisustvovao Sveučilište Michigan u East Lansingu, Michigan, Sjedinjene Države, i studirao je medijsku umjetnost između 2010. i 2012., ali je odustao.

2012. godine upisao je god Sveučilište u Michiganu u Ann Arboru, Michigan, Sjedinjene Države, i studirao je informatiku (razvoj igara) do 2016. godine, nakon čega je odustao od redovitog bavljenja YouTube karijerom.

Okupacija

Zvijezda društvenih mreža, komičar

Obitelj

 • Otac - Anthony K. Williams mlađi (zaposlenik Ford Motors)
 • Majko - Stephanie Williams
 • Braća i sestre - Aleya Williams (mlađa sestra), Anthony Williams (mlađi brat)

Izgraditi

Tanak

Visina

6 ft 3 in ili 190,5 cm

Težina

88 kg ili 194 lbs

CoryxKenshin kako je viđeno u veljači 2019

Rasa / etnička pripadnost

Crno

Afroameričkog je podrijetla.

Boja kose

Crno

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Nepoznato

Prepoznatljive značajke

 • Afro šišanje
 • Visoke tjelesne građe
 • Široki vrh nosa

Potvrde robne marke

CoryxKenshin promovirao je marke kao što su -

 • Široka majica CoryxKenshin Merchandise
 • ASTRO igre (2019)
 • Warner Bros. (2019)
 • 7 jedanaest (2019)
 • Microsoft Store (2019)
 • Video igra Divizija 2 (2019)

Religija

kršćanstvo

CoryxKenshin u selfiju viđenom u ožujku 2019

Najpoznatiji po

Biti zvijezda društvenih mreža i imati YouTube kanal s više od 4,5 milijuna pretplatnika

CoryxKenshin omiljene stvari

 • Interesi - Čitanje i proučavanje Biblije
 • Žanr video igre - Horor, Akcija, Avantura
 • Automobil - Ford Mustang
 • Grickalice - Pop tarts
 • Video igre - Divizija 2, Mortal Combat XI, Sekiro: Sjene umiru dva puta, Resident Evil 2, Outlast, The Evil Within, Corpse Party
 • Film - Osvetnici: Endgame (2019)
 • Osobni citat - "Ostani pozitivan."

Izvor - Twitter, Twitter, Twitter, Twitter, Instagram, Instagram, Fandom

CoryxKenshin u objavi na Instagramu kakva je viđena u siječnju 2019

CoryxKenshin činjenice

 1. Početkom karijere imao je potpuno ravnu frizuru koja mu je sezala do ramena.
 2. Svoju bazu obožavatelja naziva ‘Samurai Brothas’ i ‘Samurai Sistas’.
 3. U svojim videozapisima često govori japanski, uglavnom frazama.
 4. Cory je surađivao s Dobrotvorna organizacija: Voda prikupljanje sredstava i obvezao se da će pomoći ljudima u zemljama u razvoju ili ratom zahvaćenim zemljama pristup sigurnoj i čistoj vodi za piće.
 5. Ima velikog psa kojem je dao ime Samson Divljak i nadimak Sam. Dobio ga je u svibnju 2016. i rekao da je Sam bio prvi ljubimac kojeg je ikad posjedovao.
 6. Cory je duboko religiozan i svoje videozapise često završava biblijskim stihovima, a opisu videa dodaje citate.
 7. Kao pobožni kršćanin, ne psuje u stvarnom životu, niti psuje u svojim video zapisima.
 8. Poznat je po prijateljstvu s drugim poznatim YouTuberima kao što su Jacksepticeye, TeaofGrace, BangBangBrandon, PoiiSED, LordMinion777, Yamimash i Muyskerm.
 9. Videozapis koji je otpremio 15. listopada 2015. i naslovio ga otprilike godinu dana FNAF DUBSTEP G-DASH LEVEL !? DA PLS. | Crtica geometrije (2.0) je bio njegov najgledaniji video.
 10. U veljači 2016. napravio je iznenadnu pauzu u prijenosu podataka koja je trajala do 30. travnja 2016. Cory se vratio i brzo se ispričao svojoj bazi obožavatelja što nije dao novosti.
 11. 11. studenog 2016. prenio je video s naslovom IDEM UŽIVATI U NJIH - MISLIM UH, POGLEDAJTE! | Predsjednik koja je brzo oborila rekord najgledanijeg videa i prikupila više od 8,47 milijuna pregleda.
 12. Cory je u više navrata rekao da je njegov otac njegov heroj.
 13. U travnju 2017. Cory je s javnošću izašao u javnost i rekao da pati od ektodermalne displazije, naslijeđene od oca. Samo 7 tisuća ljudi u cijelom svijetu dijagnosticirano je s ovim genetskim poremećajem.
 14. Kao rezultat ektodermalne displazije, Cory je rođen s 24 zuba umjesto sa 32 i ne raste dlaka nigdje osim na glavi i licu.
 15. Njegov video zaštitni znak objavljen je: „Nadam se da ste uživali. Ako jeste, obavezno S-S-S-S-SAMURAI narežite taj gumb za sviđa. Pretplatite se danas da biste se pridružili samurajima. Do sljedećeg puta moja braća i sestre. "
 16. 16. siječnja 2018., Cory je ponovno zaustavila prijenos videozapisa. Nakon što se vratio u svibnju 2018., Cory je tvrdio da nije bio dobro odmoran i da se osjeća najbolje, a čak je bio blizu da zauvijek napusti YouTube u tom razdoblju.
 17. Nakon završetka svoje video serije "100 dana zaredom", Cory je tvrdio da će uzeti 4-mjesečni odmor od prijenosa i prvo posjetiti karipske otoke.
 18. Pratite ga na Instagramu, Twitteru, YouTubeu i Twitchu.

Istaknuta slika CoryxKenshin / Instagram