Odgovori

Završavaju li Lynley i Havers zajedno?

Završavaju li Lynley i Havers zajedno? Možda ikad poslije: Ni s jedne strane između Lynley i Haversa nikada nije otvoreno izraženo romantično zanimanje, ali serija završava tako da su oboje nevezani, ponovno spojeni kao partneri i najvažnija osoba u životima jedno drugom.

Sastaju li se Havers i Lynley? Primijećeno je da "Lynley i Havers tako dobro rade zajedno jer nitko drugi ne želi raditi s njima", a u toj izjavi ima dosta istine. Lynley će prvo obaviti ono što misli da je njegov posao, a kasnije će to razjasniti sa svojim nadređenima; često bezobrazan, on će preuzeti slučaj gotovo bez namjere.

Što se događa s Haversom u Inspektoru Lynleyju? Havers je ponovno imenovana u svoj čin detektivke narednice, a ona i Lynley su dodijeljene da istraže ubojstvo Morag McNicholl. Ubojstvo je izgledalo kao samoubojstvo, no jasno je da je ubijena udarcem u glavu i da su joj nakon smrti prerezani zapešća.

Ima li Havers dečka? Budući da Havers nakon dvanaest tisuća stranica otkrivanja nije stekla osjećaj za takt ili pristojnost, dodijeljen joj je partner u osobi narednika Winstona Nkate, koji donosi svaku ispravnu odluku u priči i zaslužuje svaku zaslugu za svaki ispravan postupak u ovoj istrazi. .

Završavaju li Lynley i Havers zajedno? – Povezana pitanja

Umire li supruga inspektora Lynleya?

Za razliku od mnogih dugotrajnih misterijskih serija, Georgeovi likovi rastu i mijenjaju se; ponekad postupno, ponekad (kao u “With No One As Witness”, u kojem je Lynleyeva voljena žena, Helen, iznenada ubijena usred knjige) u trenu.

Tko je ubio ženu inspektora Lynleya?

Lynley i njegova trudna supruga Helen prisustvuju sprovodu profesora Dermota Finnegana. Forenzički psiholog i Helenin bivši mentor, Finnegan, ubijen je autobombom.

Zašto je Lynley otkazana?

BBC je odbacio detektivsku dramu The Inspector Lynley Mysteries. Glasnogovornica BBC-ja rekla je za Broadcast da je emiter trebao "preći s nekih dijelova poput misterija inspektora Lynleyja kako bi omogućio novi rad".

Udaje li se Helen za inspektora Lynleya?

U priči iz 2003., Prikladna osveta, par se vjenčao. No, par je zadesila tragedija u priči iz 2004. Kad bi želje bile konji, kada je pucano na Helenin auto i njihova beba je umrla. Lynley se suočila s daljnjom traumom u seriji iz 2005. godine.

Ima li Netflix inspektora Lynleya?

Misterije inspektora Lynleyja (BBC) na Netflixu — definitivno vrijedi pogledati, ali Lynley nije s... Misterije inspektora lynleyja, Mystery show, Pilot epizoda.

Gdje je Nathaniel Parker sada?

Osobni život. Parker je oženjen glumicom Annom Patrick. Par živi u Gloucestershireu sa svoje dvije kćeri.

Gdje je Sharon sada mala?

Sharon je rođena u Glasgowu u Škotskoj 1967. godine, ali sada živi u Londonu. Ona je najstarija od petero djece.

Koja je bila posljednja epizoda inspektora Lynleya?

“Know Thine Enemy”, emitiran 17. kolovoza, veliko je finale serije, ali za razliku od “Foyleovog rata” ne dolazi do očitog kraja.

Što je bilo prije nego što je snimio njezin sinopsis?

Najstarija, petnaestogodišnja Ness, ide u nevolje onoliko brzo koliko je odnesu čizme s visokom petom. To ostavlja srednje dijete, Joel, da brine o najmlađem, Tobyju. Nitko to ne želi izraziti riječima, ali s Tobyjem nešto očito nije u redu. Ubrzo se pojavljuju znakovi da i sam Joel ima problema.

Koji auto se koristi u Inspector Lynley Mysteries?

Prepoznatljivi plavi sportski automobil inspektora Lynleya u ranoj seriji je Jensen Interceptor Mk II. U kasnijim serijama, Lynleyjev smeđi automobil je Bristol 410 iz 1968., izuzetno ekskluzivna marka vozila proizvedenog u Engleskoj. Samo 79 410 je ikada izgrađeno.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found