Statistika

Andrew Davila Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, činjenice, biografija

Andrew Davila Kratke informacije
Visina5 ft 10 in
Težina70 kg
Datum rođenja26. lipnja 2000
Horoskopski znakRak
Boja očijuTamno smeđa

Andrew Davila američka je osobnost na društvenim mrežama i zvijezda YouTubea koja je poznata po tome što zajedno sa svojim prijateljima na Instagram prenosi slike i zabavne videozapise. Također prenosi zanimljive videozapise temeljene na izazovima, zezancijama, pitanjima i odgovorima, i još mnogo toga, na svom istoimenom YouTube kanalu koji je stvorio 18. kolovoza 2014. Osim toga, Andrew Davila također je član grupe za društvene medije pod nazivom Sunset Park dok su ostali članovi grupe Alan Stokes, Alex Stokes, Sam Dezz, Coby Persin, Okaymoe i Ethan Bradberry.Sunset ParkYouTubeov kanal stvoren je 24. veljače 2017. i prikupio je više od 100 tisuća pretplatnika i više od 15 milijuna pregleda na svojim videozapisima. Andrew Davila također je za sebe prikupio veliku bazu obožavatelja društvenih mreža s više od 1,5 milijuna sljedbenika na Instagramu, više od 20 tisuća sljedbenika na Twitteru i više od 40 tisuća pretplatnika na svom YouTube kanalu.

Rođeno ime

Andrew Davila

Nadimak

Andrija

Andrew Davila kakav je viđen dok je pozirao kameri za vrijeme boravka na plaži u svibnju 2019

Znak sunca

Rak

Rođeno mjesto

Teksas, Sjedinjene Države

Rezidencija

Los Angeles, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Okupacija

Osobnost društvenih medija, YouTube Star

Obitelj

 • Majko -Karla Davila
 • Braća i sestre -Andrew Davila ima mlađeg brata i mlađu sestru.

Menadžer

Andrewa Davilu zastupa AMP Studios, Sjedinjene Države.

Izgraditi

Atletski

Visina

5 ft 10 in ili 178 cm

Težina

70 kg ili 154 lbs

Djevojka / supružnik

Andrew Davila još nije javno izlazio s nekim i uglavnom radije drži svoj privatni život podalje od reflektora. Stoga nam je teško utvrditi bilo što o njegovom ljubavnom životu i povijesti odnosa.

Međutim, u jednom od svojih videozapisa na YouTubeu otkrio je da voli djevojke koje imaju smisla za humor, odlazeće su, pustolovne i samopouzdane, kao i koje vole putovati.

Andrew Davila kako je viđen dok se slikao sa svojom prelijepom majkom u Paradiseu, Wise County, Texas, Sjedinjene Države

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Boja kose

Tamno smeđa (prirodna)

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Udubljeni osmijeh
 • Probušeno uho
 • Klesane crte lica
Andrew Davila viđen je u bijeloj košulji i pozirao za kameru zajedno sa svojim prijateljem Brentom Riverom u veljači 2019.

Najpoznatiji po

 • Objavljivanje slika i zabavnih videozapisa zajedno sa svojim prijateljima na Instagramu, kao i za prijenos videozapisa temeljenih na Pitanjima i odgovorima, izazovima i svom svakodnevnom životu na svom istoimenom YouTube kanalu
 • Prikupivši ogromnu bazu obožavatelja na društvenim mrežama jer uživa više od 1,5 milijuna sljedbenika na Instagramu, više od 20 tisuća sljedbenika na Twitteru i više od 40 tisuća pretplatnika na svom YouTube kanalu
 • Biti član jedne od poznatih imenovanih grupa za društvene medijeSunset Park zajedno s Alanom Stokesom, Alexom Stokesom, Samom Dezzom, Cobyjem Persinom, Okaymoeom i Ethanom Bradberryjem. Učitavaju videozapise temeljene na izazovima, zezancijama, pitanjima i odgovorima i mnogim zanimljivim temama na kanalu koji je stvoren 24. veljače 2017. i koji je prikupio više od 100 tisuća pretplatnika i više od 15 milijuna pregleda na svojim videozapisima.

Osobni trener

Andrew Davila održava zategnutu tjelesnu građu vodeći aktivan životni stil i često se razmeće svojim tijelom na slikama bez majice.

Andrew Davila Omiljene stvari

 • Jedna od njegovih najdražih pjesama - "U mojim osjećajima" Drakea
 • Glazbeni umjetnici - Justin Bieber, Post Malone, Travis Scott

Izvor - YouTube

Andrew Davila viđen dok je pozirao bez majice u teretani u veljači 2019

Andrew Davila Činjenice

 1. YouTubeu se pridružio sa svojim istoimenim kanalom 18. kolovoza 2014., a kanal je prikupio više od milijun pregleda na svojim videozapisima.
 2. Andrew Davila u jednom je od svojih videozapisa na YouTubeu otkrio da je nervozan zbog svog prvog poljupca.
 3. Prijatelj je s nekoliko ličnosti na društvenim mrežama među kojima su Sebastian Sanchez, Alex Stokes, Alan Stokes, Brent Rivera, Ben Azelart, Caleb Burton, Mason Fulp, Tanner Witt, Solomon Berg, Lexi Rivera, Sam Dezz, Coby Persin, Okaymoe i Ethan Bradberry.
 4. Andrew Davila rekao je u jednom od svojih YouTube videa da voli snimati video sa svojim prijateljem Sebastianom Sanchezom.
 5. Voli igrati nogomet i kad bi morao birati između toga hoće li postati nogometaš ili YouTuber, vjerojatno bi pokušao biti oboje.
 6. Najneugodnije sjećanje bilo mu je kad je jedan od njegovih prijatelja uvjerio njihovog učitelja da na razrednom projektoru pusti jedan od Andrewovih YouTube videa.
 7. Na pitanje u jednom od svojih videozapisa s pitanjima da, ako može bilo gdje putovati, kamo bi otišao, Andrew Davila odgovorio je da bi volio otići na Mjesec i tamo se samo rashladiti.
 8. Rekao je da bi, ako dobije priliku, definitivno hodao s obožavateljem.
 9. Slijedite Andrewa Davilu na Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Istaknuta slika Andrewa Davile / Instagram