Odgovori

Što se dogodilo s osobom radija Doug Banks?

Što se dogodilo s osobom radija Doug Banks? Smrt. Banks je u ponedjeljak preminuo od komplikacija dijabetesa i zatajenja bubrega. Iza Banksa su ostala supruga, tri kćeri i sin.

Tko je umro od WGCI? Glumica Suzzanne Douglas umrla je u 64. godini. Glumica poznata po ulozi u hit-filmovima “Stella Got Her Groove Back” i “Parenthood” iznenada je preminula. Roland Martin potvrdio je vijest na twitteru. Uzrok smrti nije naveden.

Što se događa s Dougom Banksom? Radio osoba Doug Banks, koji je preminuo u ponedjeljak nakon komplikacija od dijabetesa u 57. godini, bio je više od samo još jednog lijepog glasa poznatog onima koji su slušali tijekom vožnje u trećem najvećem gradu u Americi. Banksovi vršnjaci na radiju bili su samo neki od onih koji su odali počast nakon njegove smrti.

Što DeDe McGuire sada radi? DeDe McGuire, najteža žena na radiju. Nakon što je bila suvoditeljica nacionalno sindiciranog radijskog programa “The Doug Banks Show”, DeDe sada vodi svoju vlastitu nacionalno sindiciranu radijsku emisiju, “DeDe in the Morning”, koju se radnim danima ujutro sluša na KKDA/K104 Dallas, Texas.

Što se dogodilo s osobom radija Doug Banks? – Povezana pitanja

Tko je DD ujutro?

Od 2011. DeDe McGuire je voditelj emisije “DeDe in the Morning” na KKDA/K104FM Dallas, TX. Emisija se emitira od ponedjeljka do petka od 5:00 do 10:00 ET zajedno sa zabavnom 4-satnom vikend emisijom, DeDe's Weekend Kickback.

Je li Phil Valentine na respiratoru?

FRANKLIN, Tenn. (WKRN) - Konzervativni radijski voditelj talk showa Phil Valentine, koji je trenutno hospitaliziran zbog COVID-19, sada je stavljen na respirator. Prema tweetu s Nashvilleovog SuperTalk 99.7 WTN, prelazak na ventilator napravljen je "iz obilja opreza".

Tko je Johnny B u The Phil Valentine Show?

Bozeman (Johnny B)

Što se dogodilo Michaelu Shawnu i Rudyju Rushu?

Komičar Michael Shawn prošlog je tjedna napustio sindiciranu jutarnju emisiju DeDe in the Morning. Bilo je to vrijeme kada je komičar Rudy Rush doveden kao zamjena kao njegova jutarnja emisija s Claudiom Jordan, The Morning Rush se obnavljao na sestrinskoj postaji Smooth R&B 105.7 KRNB-FM.

Tko je vlasnik K104?

KKDA-FM, poznat kao K104, vodeća je radijska postaja u metropleksu Dallas-Fort Worth već 46 godina. Riječ je o dugovječnoj baštini Urban Contemporary formatiranoj postaji koja emitira na 104,5 MHz. U vlasništvu je Service Broadcasting Corporation uz KRNB.

Kako mogu slušati DeDe ujutro?

Slušajte 94.3 WYBC “DeDe in the Morning” uživo radnim danom od 5 ujutro do 10 ujutro ili streamajte online na www.943wybc.com.

Zašto je Michael Shawn dobio otkaz?

Michael Shawn, vodeći koreograf Broadwaya koji je tužio producente filma "Legs Diamond" tvrdeći da su ga otpustili jer ima AIDS, preminuo je od komplikacija bolesti, rekli su bolnički dužnosnici u ponedjeljak. Imao je 45 godina.

Kako radi ventilator Wikipedia?

Spremnik zraka se pneumatski komprimira nekoliko puta u minuti kako bi se pacijentu isporučio zrak iz prostorije ili u većini slučajeva smjesa zraka i kisika. Ako se koristi turbina, turbina gura zrak kroz ventilator, s protočnim ventilom koji podešava tlak kako bi se zadovoljili parametri specifični za pacijenta.

Tko je Dan Mandis?

Dan Mandis govori na radiju već 35 godina, a to se nastavlja na Super Talk 99-7 WTN. Vodio je emisije na nekim od najvećih govornih postaja u zemlji, uključujući WMAL u Washingtonu DC, KGO i KSFO u San Fransiscu, WBAP u Dallasu i KOA u Denveru da spomenemo samo neke.

Je li Rudy Rush još uvijek s K104?

Rudy Rush prešao je s jutarnjeg nastupa na “The Morning Rush” u Urban AC “Smooth R&B 105.7” KRNB u Dallasu na sindicirani DeDe In The Morning na sestrinskoj stanici K104 104.5 (KKDA).

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found