Odgovori

Što folija radi u eskapistima?

Što folija radi u eskapistima? Glavna upotreba folije je izrada vrećice za krijumčarenje i izdržljive vrećice za krijumčarenje.

Što čini vrećica za krijumčarenje u eskapistima? Torbica za krijumčarenje je predmet koji vam omogućuje da nosite krijumčarenje kroz detektore krijumčarenja bez podizanja topline. Sve dok ga imate u inventaru, detektori se neće isključiti.

Koje je najbolje oružje u eskapistima? Nunchucksi su najjače oružje u igri. Ovo oružje može se izraditi pomoću žice i drveta. Ako započnete preuzimanje zatvora s ovim oružjem, dobit ćete postignuće: Put zmaja.

Kako proći pored detektora metala u eskapistima? Skeneri, također poznati kao detektori krijumčarenja i detektori metala, alati su za The Escapists, dajući vam 99% topline (30 posto na konzoli/mobilnom uređaju) kada prođete s krijumčarenom robom u vašem inventaru. Aktiviraju se samo ako prođete kroz njih s Kontrabandom na sebi. Ako ste se koristili kao oružje neće vas otkriti.

Što folija radi u eskapistima? – Povezana pitanja

Što možete napraviti od metalnih limova u eskapistima?

Korištenje. Metalni lim je komponenta izrade. Također je slabo oružje u The Escapists 2. Dodatno, može se staviti u prešu u Metal Shop [TE1] / Kovač [TE2] posao kako bi se stvorila registarska tablica [TE1] / spomen ploča [TE2].

Kako koristite izdržljivu krijumčarsku torbicu?

Trajna torbica za krijumčarenje je predmet koji skriva krijumčarenje u vašem inventaru od detektora krijumčarenja. Izgubit će 15% izdržljivosti svaki put kada prođete kroz detektor krijumčarenja s krijumčarenim predmetima osim same torbice. Dobar je za 7 upotreba.

Koje oružje najviše oštećuje u escapists 2?

Jedno od mnogih oružja koje se može dobiti u igri, šteta od napada kao bič u The Escapists (oba 5/5). Također je potrebno za postignuće "Put zmaja" u The Escapists. U The Escapists 2, moćan je poput obične metalne palice, što ga čini oružjem višeg ranga.

Kako napraviti toplu čokoladu u The Escapists 2?

Za izradu vam je potrebna 1 šalica, 1 upaljač i 1 pločica čokolade. Ako se koristi, to je prvi put KO.

Kako napraviti kadu od talka u The Escapists?

Može se naći u stolovima zatvorenika, opljačkati od nokautiranih zatvorenika ili kupiti od zatvorenika.

Gdje nalazite rastaljenu plastiku u The Escapistima?

Otopljena plastika se dobiva korištenjem upaljača i češlja ili četkice za zube. Također se može koristiti s plastičnom žlicom, vilicom ili nožem.

Nestaju li predmeti u eskapistima?

Predmeti na tlu nikada ne nestaju čak ni kada učitate spremljenu igru, ali ih čuvari mogu pokupiti ako tamo patroliraju. Kao pravilo, nemojte stavljati predmete izravno iza vrata jer stražari mogu vidjeti kroz njih.

Gdje je stol za krijumčarenje u escapists 2?

Ormari se mogu pristupiti samo ako igrač nosi ambulantni kombinezon. (Samo The Escapists 2) Kontrolna soba. Ovaj stol, Contraband Desk, nalazi se iza vrata koja se mogu otvoriti kada nosite stražarsku odjeću.

Što možete učiniti s tiskanom pločom u eskapistima?

U The Escapists nema nikakve koristi. Stoga se predmet ne smije uzeti ako se pronađe, jer je još uvijek krijumčarena. Ključne kartice se koriste izravno.

Kako dobiti kit u escapists 2?

The Escapists 2 – Kako napraviti kalup za ključeve

Za kalup za ključeve trebat će vam komad kita, koji se može izraditi od kadice talka i tube paste za zube.

Kako napraviti kit u escapistu 1?

Izrađen je od 1 tube paste za zube i 1 tube talka. Ima sličan izgled kao i Molten Plastic, samo što ima nijansu boje breskve.

Koji je najbolji oklop u escapists 2?

The Escapists 2 Stavka

Plated Inmate Outfit je najviša oklopna odjeća u igrama.

Ima li oružja u escapists 2?

U The Escapists 2, oružje je ocijenjeno u tri aspekta: šteta, brzina i domet. Ti aspekti mogu biti niski, srednji ili visoki (s dodanom vrijednošću 'Najveće' štete koja znači trenutni KO, vidljiva samo na šalici otopljene čokolade, improviziranom ošamućenju, ošamućenju i proizvodnji stoke.)

Što možete učiniti s tabletama za spavanje u eskapistima?

Boca tableta za spavanje je krijumčarski predmet koji se ponekad traži u korist. Njegova glavna svrha je da ga koristi na nokautiranim zatvorenicima i čuvarima kako bi ih dulje izbacilo iz auta, iako ga uže i ljepljiva traka mogu zamijeniti.

Kako koristite toplu čokoladu u eskapistima?

Da bi koristio Cup of Molten Chocolate, igrač mora otvoriti svoj inventar i kliknuti lijevom tipkom NPC-a da ga napadne njime. Ako se ovo koristi u očima čuvara, to će povećati vašu toplinu na 99% (stoga se ne preporučuje korištenje šalice otopljene čokolade tijekom rutine).

Kako napraviti šalicu u eskapistima?

Pehar je stavka u The Escapists. Može se naći u stolovima zatvorenika. Šalica otopljene čokolade.

Kako dobiti bejzbol palicu u escapists 2?

U H.M.P Offshore of The Escapists 2, uvijek se nalazi bejzbol palica na krovu s desne strane zgrade ćelije, koja se može dobiti tako što ćete doći do krova s ​​kukom za grappling.

Kako napraviti pastu za zube u escapistima?

Tuba paste za zube nalazi se u svakom stolu zatvorenika. Pud of Putty. Koristi se za deaktiviranje kamere na 30 sekundi.

Tko ima cijan ključ karticu u escapists 2?

2. i 5. stražari imaju cijan ključeve. 3. i 5. stražari imaju crvene ključeve.

Gdje mogu dobiti komad kita?

Dobiva se pronalaženjem u stolovima, kupnjom od drugih ili izradom.

Što možete napraviti s upaljačem u eskapistima?

Upaljač je koristan predmet u The Escapists. Može se koristiti za izradu otopljene plastike i šalice otopljene čokolade, a također se može koristiti za izradu improviziranog fitilja u zatvoru Escape Team DLC.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found