Odgovori

Koliko je ručno izrađenih školjki potrebno da se razbiju drvena vrata?

Koliko je ručno izrađenih školjki potrebno da se razbiju drvena vrata?

Koliko je vatrenih strijela potrebno da bi se srušila drvena vrata? trebalo bi biti tako da drvena vrata imaju 200 KS što znači da bi 50 vatrenih strijela uništilo vrata.

Koliko ručnog rada treba imati drveni pod? Prema Rustlabs.com trebat će 45 domaćih školjki. Oružje je samo za jednokratnu upotrebu i potpuno se troši nakon ispaljivanja. Ponesite svoje omiljene fandome sa sobom i nikada ne propustite ni jedan ritam. Iako je slabo lice ranjivo samo u sredini, tako da morate udariti u sredinu grede.

Koliko vatrenih strijela drveni zid hrđa? Morat ćete proizvoditi jeftine alate na veliko ili uložiti u nekoliko naprednijih alata. Trebat će vam 59 drvenih kopalja i udarati po površini 26 minuta da razbijete drveni zid.

Koliko je ručno izrađenih školjki potrebno da se razbiju drvena vrata? – Povezana pitanja

Koliko je udaraca potrebno da se razbiju drvena vrata u Rustu?

Puni prasak od 100 goriva trebao bi skoro spaliti vrata, tako da bi ga konačni nalet od 13 goriva trebao završiti.

Koliko torbi trebate za drveni temelj?

Svi predmeti s razine drvene građevine zahtijevaju 3 naboja torbe za uništenje. Ovi predmeti uključuju: zidove, temelje, podove, okvire vrata, zidove, stepenice, krovove, zidne okvire, podne okvire i prozore.

Što može razbiti hrđu kamenih zidova?

Kako srušiti kamene zidove u hrđi. Za razliku od drva i lima, kameni zidovi su izuzetno otporni. Jedini način da ih uništite (iznutra ili izvana) je korištenje Timed Explosive Charge (C4).

Koliko f1 granata je potrebno da se uništi drveni zid?

Wood Barricade se također može uništiti granatama. Metalna vrata mogu se uništiti s 10-20 granata bačenih na podnožje vrata. Drveni zidovi uzimaju 12 granata.

Kako uništiti visoke vanjske drvene zidove?

Zid se ne može ukloniti ili zakrenuti čekićem. Visoki vanjski drveni zid ne može se postaviti na temelj, već se mora postaviti na čvrst, ravan teren.

Koliko je kopalja potrebno da se razbije kameni zid?

Rustlabs kaže da je za rušenje jednog zida potrebno 88 udarnih čekića. 21-25 kopalja ne mogu se sjetiti točne količine. 400: 4 sata 10 min – Kamena motika: 1,611: 9 sati 42 min 24 sek – Kamena motika. Bacanje.

Što je potrebno za razbijanje drvenih vrata u Rustu?

Sjekira, kamena sjekira, spašena sjekira ili jeftino potrošno oružje kao što je drveno koplje ili kameno koplje mogu se koristiti za uništavanje drvenih vrata. Međutim, mačeta ili spašeni mač brži je nauštrb izdržljivosti.

Koliko EOKA udaraca je potrebno da se razbije drveni pod?

Pištolj Eoka je prilično popularan alat za rane igre, koji dopušta jednom igraču da uništi drvena vrata za otprilike dvije i pol minute (promjenjivo ovisno o mehanizmu pucanja) ispaljivanjem 45 domaćih granata.

Koliko je torbi potrebno da se uništi TC?

Popularne metode za uništavanje ormarića s alatima mogu biti naboj iz torbe ili 5 sjekira ili ispaljivanje 20 granata. Alternativna metoda uništavanja ormarića s alatima bila bi uništavanje temelja na kojem stoji.

Propadaju li drvene barikade u Rustu?

Također možete postaviti bodljikave drvene barikade blizu vrata koja se otvaraju kako bi gurnuli igrače u njih. Ako su izvan dometa ormarića s alatima, nestat će za 8 sati. Drvena barikada s bodljikavom žicom, izrađena od drvenih i metalnih fragmenata. Bodljikava žica uzrokuje štetu i također će usporiti kretanje igrača.

Jesu li zapaljive granate dobre hrđe?

Najjeftiniji tip metka koji se može izraditi za ove puške je zapaljivo streljivo. Eksplozivni puščani meci koštaju dosta više sredstava; međutim, oni su nevjerojatno vrijedni jer mogu brzo oštetiti određene strukture.

Koliko mi je raketa potrebno za drveni zid?

Drveni zid – 2 rakete. (2.800 sumpora.) Kameni zid – 4 rakete.

Koliko torbi trebam za garažna vrata?

Potrebno je 9 naboja torbe, ili 150 eksplozivnih streljiva 5.56 za pušku, da bi se uništila garažna vrata i nema slabu stranu (kao druga vrata) u odnosu na eksploziv.

Koliko je udaraca potrebno da se drveni zid razbije sjekirom?

Koliko je pogodaka (kamena sjekira, metalna sjekira, pijuk) potrebno da se razbije drveni zid? Ne možete razbiti zid alatima, potrebna su vam 2 (ponekad 1 ako zid nedavno nije popravljen) eksplozivna naboja iz kontejnera za plijen.

Koliko je eksplozivnog streljiva potrebno da se uništi kupola?

S 500 KS, automatska kupola je osjetljiva na meke napade i metke. Nanoseći štetu od oko 20 KS po zamahu, sjekirica će to brzo uspjeti. Ako odlučite krenuti putem metka, trebat će vam oko 45 metaka da ga uništite.

Koliko c4 trebam za sigurnosna vrata?

Oklopna vrata imaju 800 zdravlja i potrebna su 2 punjenja za uništenje. Oklopna vrata se mogu postaviti tako da ih izradite i odaberete vrata na hotbaru, a zatim prijeđete mišem preko praznih vrata.

Imaju li temelji mekanu bočnu hrđu?

Vrhovi temelja će se oštetiti kao mekane strane, a stropovi će biti meka strana odozdo i tvrda odozgo.

Kako stvarate drvene temelje?

Za stvaranje Wooden Foundationa upotrijebite naredbu: admincheat summon 88. Za stvaranje pomoću GFI naredbe, pogledajte GFI naredbu. Naziv klase za drveni temelj je PrimalItemStructure_WoodFloor_C. ID artikla za drvene temelje na konstrukcijama je 88.

Koliko je krakova potrebno da se razbije kameni pod?

Koliko mi je ureza potrebno za tvrdi kameni zid? Tvrda strana treba tri udarca sjekirom kako bi uzela 1 bod štete. Kameni zidovi s vanjske strane uzimaju štetu za 8 pijukova, ali na mekoj strani uzimaju 1,2 štete po udarcu (7 krakova za kameni zid).

Koliko je granata potrebno da se uništi hrđa kamenog zida?

Možete napraviti 10 granata za 800 baruta i 400 metalnih fragmenata, dovoljno da raznesete i jedan zid. Čak i ako 10 ne raznese zid, dodajte još malo baruta i još nekoliko fragova da napravite još jednu ili dvije nade.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found