Pjevač

Kodak Black Visina, težina, dob, djevojka, obitelj, činjenice, biografija

Rođeno ime

Dieuson Octave

Nadimak

Kodak crni, J-crni

Fotografija uhićenja Kodaka Blacka u svibnju 2016. godine

Znak sunca

Blizanci

Rođeno mjesto

Plaža Pompano, Florida, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

U 2014. godini Kodak Black upisan je u Srednja škola Blanche Ely u Pompano Beachu kako bi nastavio srednjoškolsku diplomu.

Okupacija

Reper, tekstopisac

Obitelj

 • Otac - Njegov otac nije bio prisutan u većini svojih tinejdžerskih godina.
 • Majka - Marcelene oktave
 • Braća i sestre - John Wicks (Stariji brat). Ima i mlađeg brata.

Menadžer

Nepoznato

Žanr

Hip hop, zamka

Instrumenti

Vokal

Oznake

Dollaz N Dealz, snajperska banda, Atlantic Records

Izgraditi

Tanak

Visina

170 cm (približno 7 ft)

Težina

66 kg ili 145,5 lbs

Djevojka / supružnik

Kodak Black je hodao

 • Maya - Kodak Black je u prošlosti bio u vezi sa ženom koja se zvala Maya. Majka je njegovog prvog djeteta. Ne znamo kad su počeli izlaziti i koliko je bila duga njihova veza. Međutim, blatnjave utakmice koje često inicira sa svojom bebom mamom previše su poznate. Često ju je prozivao na društvenim mrežama jer mu otežava susret sa sinom. Pobila je (mnogo puta) njegove navode i optužila ga da se nije ni trudio čuvati njegovo dijete. Također ga je optužila da je nije financijski podržao u odgoju njihova sina.

Bilješka - U veljači 2017. godine Empire BBK otkrio je da je Kodak zatrudnio s drugom ženom (identitet nepoznat).

Rasa / etnička pripadnost

Crno

Ima porijeklo iz Haitija sa strane oba roditelja.

Boja kose

Crno

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Zlatni zubi
 • Tetovaže
 • Jedinstvene i ekscentrične frizure

Mjerenja

Njegove specifikacije tijela mogu biti -

 • Prsa - 38 in ili 96,5 cm
 • Ruke / biceps - 13 ili 33 cm
 • Struk - 32 ili 81 cm

Veličina cipela

Nepoznato

Potvrde robne marke

Kodak nije obavio posao ovjere ni za jednu marku.

Religija

Tijekom boravka u zatvoru počeo se identificirati kao hebrejski Izraelac nakon što je pročitao Sveto pismo sa svećenikom, koji je bio zadužen za vršenje zatvorske službe. Čak je i podnio dokumente kako bi legalno promijenio ime u Bill Kahan Blanco. "Kahan" u prijevodu znači "svećenik" na izraelskom jeziku.

Najpoznatiji po

 • Neizmjeran uspjeh i popularnost njegovih singlova Vizija tunela i Nema Flockina.
 • Njegovi brojni pravni problemi i navika udvaranja kontroverzi.

Prvi album

U ožujku 2017. Kodak Black objavio je svoj debitantski studijski album, Slikanje slika, koja je debitirala na američkom Bilbordu 200 na 3. poziciji. Album je certificiran kao zlatni od strane RIAA.

Prvi film

Kodak se do danas nije pojavio u kazališnom filmu.

Prva TV emisija

2017. godine prvi put se pojavio u TV emisiji u Držati glavu gore epizoda humoristične emisije, Crank Yankers.

Osobni trener

Rutina vježbanja i plan prehrane tvrtke Kodak Black nisu dostupni.

Kodak Black Favorite Things

 • Glazbeni umjetnik- Lil Boosie
Izvor - Vrući novi hip hop

Kodak crne činjenice

 1. U lipnju 2017. Kodaka je zatekla kontroverza kada je rekao da ne voli crne djevojke dok je komunicirao s obožavateljima tijekom Instagrama Live Stream. Nakon što je pokušao razjasniti svoje komentare, deaktivirao je svoj Instagram račun i pucao u svoje kritičare na Twitteru.
 2. U travnju je Jennifer Cunningham, koja je radila kao barmen u striptiz klubu Dade, optužila Kodak da ju je napao i zgazio u klubu sa sjedištem u Miamiju u veljači.
 3. U njegovom Projekt Beba dokumentarni film, Kodak je otkrio da je bio bistar u studijama dok je odrastao. Čak su ga prihvatili u privatnu školu izvan njegove improvizirane i kriminalno zagađene zajednice. Međutim, odlučio je da mu se ne pridruži.
 4. Kada je imao 16 godina, izbačen je iz svog doma.
 5. Kad je odrastao, njegova je majka postala žrtvom pljačke dok su napadači poletjeli s novcem porezne prijave njegove obitelji. Incident ga je otvrdnuo i gurnuo prema zločinu. Također je nadahnuo stih u njegovom singlu, Znakovi.
 6. Svoje rap putovanje započeo je s 12 godina nakon što je postao članom rap grupe Brutal Youngnz i usvojio umjetničko ime J-crna.
 7. Prvo uhićenje bilo mu je zbog provale, a u trenutku uhićenja nije imao ni 16 godina. Morao je provesti 21 dan u zatvoru. Međutim, bio je spreman na to jer je pljačkao dovoljno dugo da bi znao što mu se sprema.
 8. Toliko je loša bila njegova umiješanost u kriminal u tinejdžerskim godinama da je tri puta u jednoj godini morao biti smješten u pritvor za mlade.
 9. U kolovozu 2016. Kodak se pojavio na sudu u Fort Lauderdaleu na Floridi nakon što je u više navrata uhićen zbog širokog spektra optužbi koje su uključivale lažno zatvaranje djeteta, posjedovanje kanabisa i bijeg od policajaca. Nakon što je sklopio sporazum o priznanju krivnje, nije se izjasnio da osporava sve optužbe te je dobio jednogodišnji kućni pritvor, pet godina uvjetno, i zatraženo je da pohađa satove upravljanja bijesom.
 10. Međutim, prije nego što je pušten iz zatvora, utvrđeno je da su za njim postojala dva izvanredna naloga za kazneno djelo seksualnog ponašanja i posjedovanje kanabisa. Šamar je dobio četiri mjeseca zatvora zbog optužbi za drogu.
 11. Žena koja ga optužuje za seksualni napad otkrila je da je prisustvovala njegovom nastupu u Treasure Cityu u Firenci nakon čega mu se pridružila u njegovoj hotelskoj sobi, gdje joj je strgnuo odjeću prije nego što ju je ugrizao i silovao.
 12. U veljači 2017. njegova glazbena turneja morala je biti odgođena nakon što je uhićen zbog kršenja uvjetne kazne. Nekoliko mjeseci kasnije, osuđen je i zbog kršenja kućnog pritvora.
 13. U siječnju 2017. zasjeo je u veliku polemiku dok je na Instagramu emitirao njegov video s nekoliko muškaraca u hotelskoj sobi s usamljenom ženom koja je na njima izvodila oralne s * x.
 14. Prilično voli tetovaže, a tetovirao je križ na oba obraza, kao i na čelu. Također je tetovirao nož na desnoj strani vrata.
 15. Posjetite njegovu službenu web stranicu @ kodak-world.com.
 16. Pratite ga na Facebooku, Twitteru, Instagramu, SoundCloudu, iTunesu i YouTubeu.

Istaknuta slika iz ureda Broward Sheriff's / XXL Mag / Public Domain