Filmske zvijezde

Herizen F. Guardiola Visina, težina, dob, tjelesna statistika, obitelj, činjenice

Herizen F. Guardiola Kratke informacije
Visina5 ft 6 in
Težina53 kg
Datum rođenja24. srpnja 1996
Horoskopski znakLeo
Boja očijuTamno smeđa

Herizen F. Guardiola američka je pjevačica, tekstopisac i glumica koja je poznata po portretiranju Mylene Cruz uSilazi dolje i za oživljavanje lika Addy Hanlon uIzazovi me. Uz to, ona je također nastavila glazbenu karijeru i pojavila se kao istaknuti umjetnik na više projekata kao što je Absofactoov EP ThousandPeaces, zvučni zapis za Silazi dolje, i službeni soundtrack za dokumentarni film Major Lazer Daj mi budućnost.

Rođeno ime

Herizen Fawn Guardiola

Nadimak

Herizen

Herizen F. Guardiola viđena tijekom događaja u listopadu 2018

Znak sunca

Leo

Rođeno mjesto

Miami, Florida, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Okupacija

Pjevačica, tekstopisac, glumica

Obitelj

 • Otac - Juan Carlos (reggae glazbenik)
 • Majka - Venice Pink (nutricionist i instruktor joge)
 • Braća i sestre - Jaia (mlađa sestra), Zunai (mlađa sestra)

Menadžer

Herizen F. Guardiolu zastupa Mavrick Artists Agency, Inc., Talent Management Company, Beverly Hills, Kalifornija, Sjedinjene Države.

Žanr

Disco, Evanđelje

Instrumenti

Vokal

Oznake

Nepotpisan

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 6 in ili 167,5 cm

Težina

53 kg ili 117 lbs

Rasa / etnička pripadnost

Mješovito (crno i latino)

Herizen F. Guardiola je afričko-jamajčanskog i kubanskog podrijetla.

Boja kose

Crno

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Napućenih usana
 • Duboko postavljene oči

Činjenice Herizen F. Guardiola

 1. Otac joj je jedan od glazbenih nadahnuća.
 2. Svoj prvi filmski nastup ostvarila je glumeći ulogu Freye Nordholm u romantičnom dramskom filmu 2015. godine,Otok odbjegli, koji je premijerno prikazan na Američkom festivalu crnog filma u lipnju 2015., a glumili su Lorraine Toussaint, Aisha Hinds i Thomas Q. Jones.
 3. 2016. Herizen F. Guardiola počela se pojavljivati ​​kao Mylene Cruz, žilava djevojka nevjerojatnog glasa koja sanja da postane disko zvijezda i zaljubljena je u Ezekiela („Zeke“) „Books“ Figuero, u glazbenoj dramskoj televizijskoj seriji , Silazi dolje. Sudjelovala je u emisiji zajedno s glumcima Justice Smith, Shameik Moore, Skylan Brooks, Tremaine Brown Jr., Yahya Abdul-Mateen II i Jimmy Smits.
 4. U vezi s njezinim otkrićem, ko-kreatorSilazi dolje, Baz Luhrmann, jednom je rekao, "Uvijek je oduševljeno pronaći svježe nepoznate talente, posebno onoga koji nije samo sjajan glumac već i veličanstveni vokal."
 5. Herizen F. Guardiola također je bio dio nekoliko tragova na Silazi dolje a neki od njih bili suBožja milostZadržat ću svjetlo u svom prozoruGore ljestvamaKutija za igračkeOslobodi me, iBudi takav kakav je mogao.
 6. Objavila je svoju prvu produženu predstavu,Dođi u moju kuću, u listopadu 2018.
 7. Između 2019. i 2020. oživjela je lik Addy Hanlon, navijačice srednje škole Sutton Grove, u tinejdžerskoj dramskoj televizijskoj seriji o misterioznom trileru, Izazovi me. Među članovima glumačke ekipe Herizen F. Guardiole bili su Willa Fitzgerald, Marlo Kelly, Rob Heaps, Zach Roerig, Paul Fitzgerald i Alison Thornton.

Istaknuta slika Foto de Archivo / FANDOM / CC BY-SA 4.0