Filmske zvijezde

Lucy Pinder Visina, težina, dob, dečko, obitelj, činjenice, biografija

Rođeno ime

Lucy Katherine Pinder

Nadimak

Lucy

Lucy Pinder na dodjeli nagrada FHM 2007

Znak sunca

Strijelac

Rođeno mjesto

Winchester, Hampshire, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo

Nacionalnost

britanski

Obrazovanje

Lucy Pinder prisustvovala je Srednja škola Westgate u Winchesteru. Upisana je i u šesti razred Peter Symonds College. Po završetku školskog obrazovanja imala je 11 GCSE i dvije A razine.

Nakon završetka školskog obrazovanja pripremala se za studij engleske književnosti i filma na Sveučilištu Winchester. Međutim, odlučila se protiv toga nakon što joj je krenula manekenska karijera.

Okupacija

Glumica i model (u mirovini)

Obitelj

 • Majka - Jenny Pinder
 • Braća i sestre - Emily Pinder (starija sestra)

Menadžer

Lucy Pinder zastupa

 • Londonska agencija Polly’s.
 • Međunarodni umjetnički menadžment.

Izgraditi

Pohotan

Visina

5 ft 5 in ili 165 cm

Težina

59 kg ili 130 lbs

Dečko / supružnik

Lucy Pinder je hodala

 1. Daniel Hooper - Kad je otkrivena 2003. godine, hodala je s Danielom Hooperom otprilike tri godine. U svojim je intervjuima otkrila da njezin dečko, koji je radio kao stolar, nije bio zabrinut za dodatnu pažnju koju je dobivala nakon što je postala model. No, čini se da im je to na kraju postalo previše jer su odlučili krenuti svojim putem.
 2. Tim Tebow (2009.) - Govorilo se da je Lucy hodala sa profesionalnim NFL igračem Timom Tebowom. Navodno su slikani kako stoje zajedno na javnom mjestu. Međutim, kvaliteta slike nije bila vrlo jasna i njihova veza nikada nije službeno potvrđena.
 3. Chris Evans (2015.) - Pinder su povezivali s holivudskom zvijezdom Chrisom Evansom, koji je početkom 2015. glumio kapetana Amerike u Marvelovim filmovima vodećih američkih i britanskih tabloida. Osnova ovih glasina bio je njihov razigrani spoj u Disney California Adventure Parku u odmaralištu Disneyland u Anaheimu. Zamišljeni su kako se zabavljaju u vožnji Grizzly Rapids, a kasnije su se šetali uokolo.

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Boja kose

Svijetlo smeđa

Boja očiju

Tamno smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Pohotna imovina
 • Istaknuti nos
 • Izdužena brada

Mjerenja

39-26-34,5 in ili 99-66-88 cm

Veličina haljine

4 (SAD) ili 36 (EU) ili 8 (UK)

Veličina grudnjaka

34DD

Veličina cipela

6 (SAD) ili 36,5 (EU)

Potvrde robne marke

Lucy Pinder pojavila se u seriji od 5 provokativnih i razvratnih internetskih oglasa za marku dezodoransa, Ris 2011. Ove su reklame obrušene zbog prelaska granice.

Također je radila tiskani oglas za Lynx gel za tuširanje 2011. Reklame su stvorile popriličnu pomutnju i korile su je zbog s * xualnog sadržaja, a na kraju su ih zabranili regulatori.

Najpoznatiji po

 • Budući da je jedan od najpopularnijih engleskih glamuroznih modela.
 • Pozirajući za neke od najpoznatijih publikacija poput FHM, Nuts, Loaded i Daily Star.

Prvi film

2012. godine debitirala je u kazališnom filmu u manjoj ulozi u komediji-hororu, Strippers vs Werewolves kao Carmilla.

Prva TV emisija

2004. godine Lucy se prvi put pojavila u TV emisiji u britanskim serijama Tim iz snova kao ona sama.

Osobni trener

Da se pripremim za njezino zadržavanje Slavni Veliki Brat, slijedila je specijalizirani plan vježbanja. Također je odlučila napustiti cugu kako bi dodatno ubrzala svoj program mršavljenja.

Lucy Pinder Najdraže stvari

 • Nogometna momčad- FC Southampton

Izvor - IMDb.com

Činjenice Lucy Pinder

 1. Lucy je otkrio u ljeto 2003. godine, slobodni fotograf, na plaži u Bournemouthu tijekom sunčanja. Fotograf joj je snimio slike u toplesu istog dana uz njezino dopuštenje.
 2. 2005. i 2006. godine popularni časopis FHM smjestio ju je na 16. mjesto, odnosno na 35. mjesto liste s "100 najseksi žena na svijetu".
 3. Radila je kao veleposlanica za Kick 4 Život dobrotvorna organizacija koja radi na prikupljanju sredstava pomoću nogometa, a koriste se u borbi protiv bolesti i siromaštva u zemljama u razvoju.
 4. Radila je aktivizam za niz dobrotvornih organizacija povezanih s divljinom, poput Zaklade za divlje životinje Davida Shepherda i International Animal Rescue and Tiger Time.
 5. Njezina originalna umjetnička djela puštena su u prodaju na aukcijama za prikupljanje sredstava za dobrotvorne organizacije poput Keech Hospice Care i Sports for All.
 6. Aktivna je u svojoj podršci MCAC-u (kampanja za borbu protiv muškog raka). U prosincu 2013. čak je sudjelovala u inicijativi za podizanje svijesti o raku testisa u dužini od pet milja "London Strut".
 7. U slobodno vrijeme voli peći.
 8. U siječnju 2009. sudjelovala je u reality TV natjecanju, Slavni Veliki Brat. Međutim, ona je bila prva natjecateljica koja je deložirana iz kuće.
 9. Australijski magazin Ralph dao joj je titulu "Najboljeg br * asta na svijetu" 2007. godine.
 10. Nekad je u časopisu Nuts napisala tjednu kolumnu sa savjetima pod nazivom "Istina o ženama".

Istaknuta slika Kanonkas / Wikimedia / CC BY-SA 3.0