Statistika

Gary Vaynerchuk Visina, težina, obitelj, supružnik, obrazovanje, biografija

Gary Vaynerchuk Kratke informacije
Visina5 ft 7 in
Težina70 kg
Datum rođenja14. studenog 1975
Horoskopski znakŠkorpion
SuprugLizzie Vaynerchuk

Gary Vaynerchuk američki je poduzetnik, autor i motivacijski govornik koji je svoju karijeru započeo kao vinski kritičar i širenjem obiteljskog vinskog posla. Kasnije je postao poznatiji po suosnivanju vinarije nazvane Vina empatije i Resy, softverska tvrtka za rezervaciju restorana. Gary je tada svoj ugled dodatno proširio radom u digitalnom marketingu i društvenim mrežama, kao i motivacijskim govorima i porukama na društvenim mrežama. Također je obnašao dužnost predsjednika komunikacijske tvrtke VaynerX i izvršni direktor svoje podružnice, VaynerMedia. Gary je autor ili koautor nekoliko knjiga, uključujući 101 vino Garyja Vaynerchuka: zajamčeno nadahnjuje, raduje i donosi grom u vaš svijet (2008), Slomi ga!: Zašto je SADA Vrijeme da unovčite svoju strast (2009), Ekonomija zahvalnosti (2011), Jab, Jab, Jab Desna kuka (2013), #AskGaryVee: Jedan poduzetnički stav o vodstvu, društvenim medijima i tvrdoj korici samosvijesti (2016) i Slomiti ga! Kako veliki poduzetnici grade svoje poslovanje i utjecaj - i kako možete i vi (2018).

Rođeno ime

Gennady Vaynerchuk

Nadimak

Gary, GaryVee

Gary Vaynerchuk kako je viđeno u Instagram postu u lipnju 2020

Znak sunca

Škorpion

Rođeno mjesto

Babruysk, Mogilev, Bjelorusija

Rezidencija

New York City, New York, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

Gary je diplomirao na Srednja škola North Hunterdon u okrugu Hunterdon, New Jersey. Tada se pridružio Koledž Mount Ida (sada poznat kao Planina Ida u kampusu UMass Amherst) u Newtonu, Massachusetts. Ondje je diplomirao 1998. godine s diplomom prvostupnika.

Okupacija

Poduzetnik, autor, motivacijski govornik

Gary Vaynerchuk kako je viđeno u Instagram postu u listopadu 2020

Obitelj

 • Otac - Sasha Vaynerchuk
 • Majka - Tamara Vaynerchuk
 • Braća i sestre - AJ Vaynerchuk (brat), Liz Vaynerchuk (sestra)

Izgraditi

Tanak

Visina

5 ft 7 in ili 170 cm

Težina

70 kg ili 154,5 lbs

Djevojka / supružnik

Gary je hodao -

 1. Lizzie Vaynerchuk (2004. - danas) - Gary se oženio svojom dugogodišnjom partnericom Lizzie Vaynerchuk 2004. Imaju dvoje djece zajedno - kćer po imenu Misha Ava Vaynerchuk i sina po imenu Xander Avi Vaynerchuk.

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Podrijetlom je iz Aškenazija, Židov.

Gary Vaynerchuk kako je viđeno u Instagram postu u srpnju 2020

Boja kose

Sol i papar

Boja očiju

Svijetlo smeđa

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Vitki okvir
 • Kratko ošišana, bočno podijeljena kosa
 • Često se sportuje lagana strništa
 • Ljubazan osmijeh
Gary Vaynerchuk kako je viđeno u Instagram postu u kolovozu 2020

Činjenice o Garyju Vaynerchuku

 1. Rođen u Babruysku, dijelu nekadašnjeg Sovjetskog Saveza, Gary je emigrirao s obitelji u Sjedinjene Države 1978. godine kada je imao samo 3 godine. Odrastao je u Queensu u New Yorku, prije nego što se preselio u Edison, New Jersey.
 2. Nakon što je diplomirao na koledžu Mount Ida, dobio je potpuni nadzor nad očevom trgovinom alkoholnim pićima Likerji s popustom za kupce. Posao je preimenovao u Knjižnica vina, preuzeo je prodaju putem interneta i pokrenuo dnevni prijenos na YouTubeu pod nazivom Vinska knjižnica TV. Do kolovoza 2011., kada je napustio posao kako bi se usredotočio na izgradnju posla s digitalnim marketingom, razvio je posao Likerji s popustom za kupce za više od 20 puta.
 3. 2017. pokrenuo je medijski pothvat poznat kao Galerija koji je kasnije preimenovan u Galerija medija Group. Tvrtka je kišobran za digitalni časopis o ženskom načinu života PureWow, vijest orijentirana na muškarce ONE37pm.comi nekoliko drugih svojstava medija.
 4. U veljači te godine sudjelovao je u Planet aplikacija, reality TV serija u kojoj je njegova uloga bila procijeniti parcele programera aplikacija koji su željeli privući ulaganja za svoje ideje.

Istaknuta slika Garyja Vaynerchuka / Instagram