Statistika

William Osman Visina, težina, dob, supružnik, obitelj, činjenice, biografija

William Osman Kratke informacije
Visina6 ft 2 in
Težina78 kg
Datum rođenja8. lipnja 1991
Horoskopski znakBlizanci
SuprugChelsea Osman

William Osman je američki inženjer strojarstva i elektrotehnike koji vodi popularni, istoimeni DIY YouTube kanal. U početku je započeo samo s blogom koji je dokumentirao njegove projekte, ali nadahnuo se za pokretanje kanala na YouTubeu nakon što je pogledao nekoliko videa YouTubera koji su se fokusirali na tehnologiju i sadržaj povezan s eksperimentima. Williamovi videozapisi uključuju otkačene i kreativne projekte, uglavnom se bave laserima, umjetnom inteligencijom i robotikom, a često uključuju i posebne / vizualne efekte. Njegovo razigrano ponašanje i smiješan stil učinili su ga jednim od najomiljenijih stvaratelja izvornih sadržaja na YouTubeu, s više od 1,5 milijuna pretplatnika i više od 160 milijuna pregleda na kanalu. Povremeno radi videozapise o suradnji s YouTuberima kao što su Alex Ernst, Mark Rober, Simone Giertz, Bobby Duke i Peter Sripol.

Rođeno ime

William Osman

Nadimak

Bill, Huggy Bear

William Osman na Instagram selfiju viđenom u srpnju 2019

Znak sunca

Blizanci

Rođeno mjesto

Ventura, Kalifornija, Sjedinjene Države

Rezidencija

Ventura, Kalifornija, Sjedinjene Države

Nacionalnost

američki

Obrazovanje

William je diplomirao strojarstvo i elektrotehniku ​​iz Kalifornijsko državno sveučilište, Northridge.

Okupacija

YouTuber, inženjer strojarstva / elektrotehnike

Izgraditi

Tanak

Visina

6 ft 2 in ili 188 cm

Težina

78 kg ili 172 lbs

Djevojka / supružnik

William je hodao -

 1. Chelsea Osman (Od 2015. do danas) - William je počeo hodati s kolegom iz Venture i učiteljicom osnovne škole Chelsea Rhoads 2015. Par se vjenčao 2016. Chelsea se redovito pojavljuje u Williamovim YouTube video zapisima, a on je naziva "skrbnicom".
William Osman u selfiju kakav je viđen u prosincu 2018

Rasa / etnička pripadnost

Bijela

Boja kose

Svijetlo smeđa

Boja očiju

Gunmetal Blue

Seksualna orijentacija

Ravno

Prepoznatljive značajke

 • Kratko ošišana kosa
 • Sportska brada
William Osman (lijevo) i Michael Reaves u selfiju u listopadu 2018

Najpoznatiji po

Njegovi videozapisi na YouTubeu o eksperimentima s laserskim rezačem, izazovima sa padom jaja i projektima robotike

William Osman Omiljene stvari

 • YouTube kanali - Primijenjena znanost, kovač
 • YouTuber - Simone Giertz
 • Sendvič - Kubanos

Izvor - HTXT.co.za, zamjenik

William Osman viđen u travnju 2019

Činjenice o Williamu Osmanu

 1. Prije nego što je pokrenuo svoj YouTube kanal, William je bio profesionalni inženjer s iskustvom u raznim tehnologijama poput nemagnetske magnetske rezonance, opreme za zemaljsku potporu zrakoplova, istraživačkih vozila i eksperimentalne vojne opreme.
 2. Često radi eksperimente koji uključuju rezanje svakodnevnih predmeta laserom. U tu svrhu William je od nule izgradio laserski rezač od 80 vati i dao mu ime RetinaSmelter9000. Može rezati većinu nemetala debljine do 1-2 inča, a može se prorezati i ako se koristi s kisikom.
 3. Neki od projekata o kojima je dovršio i izradio videozapise uključuju stroboskop, laserski izrezani skateboard, senzor brzine, borbeni robot, mrežnu pušku, automobil na daljinsko upravljanje, robotsku budilicu i daljinsko upravljanje kolica za kupovinu.
 4. Williamov snimatelj, John Willner, redovita je emisija na kanalu. William ga je gotovo pretvorio u poseban dio svojih videozapisa, često mu blokirajući / maskirajući lice, i nazivajući ga samo CameraManJohnom. John i William prijatelji su još od srednje škole. Williamova supruga, Chelsea, također često pravi kameru na kanalu.
 5. Video zbog kojeg je Williamov kanal postao viralan prenesen je 28. ožujka 2017. Gledatelj mu je poslao zahtjev tražeći od njega da skulptira bistu glumca Vina Diesela koristeći laserski izrezane presjeke šunke izrezane laserom. Prihvatio je izazov kao zabavan projekt, ali video je dobio ogroman odgovor gledatelja i skupio je više od 2,5 milijuna pregleda.
 6. Wiliam ima sekundarni YouTube kanal pod nazivom William Osman 2, koji ima više od 200 tisuća pretplatnika.
 7. Na svojoj web stranici William održava potpunu evidenciju projektnih ideja koje je razmatrao, uključujući imena obožavatelja koji su predložili određenu ideju.
 8. U lipnju 2017. Williama je zahvatio plameni požar koji je uništio puno imovine u Kaliforniji. William i njegova supruga preživjeli su događaj, ali im je kuća uništena. Zatim je na YouTube poslao srceparajući video koji pokazuje razmjere štete. Sljedećih nekoliko mjeseci živio je u kamp kućici i s bliskim prijateljima, ali nastavio je prikazivati ​​nove videozapise. Williamov prijatelj, David Willner, tada je otvorio GoFundMe račun da mu pomogne. Kampanja je imala namjeru prikupiti 10 tisuća američkih dolara. Međutim, Williamovi su obožavatelji pristupili zadatku prikupivši više od 120 tisuća USD u roku od 20 sati.
 9. Mačke su stalni motiv u Williamovim videozapisima i on svoje proizvode s mačjom tematikom poput košulja, naljepnica i dukseva prodaje na mreži.
 10. Posjetite njegovu službenu web stranicu @ williamosman.com.
 11. Pratite ga na Twitteru, YouTubeu, Facebooku i Instagramu.

Istaknuta slika Williama Osmana / Instagram